Brahma

Misija neįmanoma

Brahma.

Energetiniam virsmui reikalingos didžiulės fizinės pastangos. Žmogus tai ne ta struktūra, kurią jūs suvokėte ir laikėte tikra ir nekintančia. Žmogaus struktūra yra kintanti. Tai priklauso nuo sąmonės formavimosi ir energetinių virpesių išskleidimo į aplinką. Kai energetiniai virpesiai keičiasi, keičiasi žmogaus fizinė struktūra ir, žinoma, jo aplinka. Viso žmogaus vystymosi aš jums neišdėstysiu, nes tai ilgas ir nuolat kintantis procesas. Bet mums šiuo metu labai svarbu atitinkamai įvertinti dabartinę padėtį ir suvokti kas vyks čia ir dabar.

Aš, Brahma, labai atsakingai pareiškiu, kad įsijungus man, atgalinio virsmo nebegali būti. Kažkokių abejonių, svarstymų kaip čia norėtųsi  gyventi – nebegali būti. Gyvenimas turi būti kryptingas ir tikslus. Žinoma, jūs galėsite kurti, jūs galėsite formuoti nuostabų savo gyvenimą. Bet prieš tai reikia suvokti naujo gyvenimo gaires. Suvokti, kas iš tikro šiuo metu yra žmogus ir kokia jo dabartinė padėtis ir paskirtis. Kai žmogus suvoks savo gyvenimo prasmę, plačiąja prasme, tai bus galima ir kurti.

Jums gali susidaryti įvaizdis, kad labai tiksliai nurodome kaip gyventi, kad visiškai energetiškai įeiname į jūsų energetinį lauką. Jūs jaučiate pokyčius, kuriuos ne jūs patys suformuojate, o kuriuos iššaukia mūsų įsikišimas į jūsų erdvę. Gali pasirodyti, kad visiškai nebeturite pasirinkimo laisvės ir jūs esate tiesiog valdomi aukštesnių jėgų. Tai tiesa ir ne visai tiesa. Šiandieną, kai jūs įžengiate į naujojo pasaulio pradžią, kurioje jūs nesuvokiate nei gyvavimo principų, nei tikslų ir paskirties, mes įsikišame į jūsų gyvenimą ir konkrečiai keičiame tiek jūsų energetiką, tiek jūsų likimą. „Valdysime“ jus tol, kol jūs teisingai ir tiksliai įžengsite į naująjį savo gyvenimo etapą. Tada jums bus suteikta kūrybos laisvė. Pasirinkimo laisvė – tai teiginys, nebeturintis dabartinės prasmės. Jūs kursite, suvokdami Dievo Išmintį ir Meilę. Jūs suvoksite, kad esate dalis Visumos ir jums nebeegzistuos pasirinkimo laisvė. Jūsų asmeniškumas renkasi. Aukštesniame energetiniame lygmenyje – asmeniškumo neliks. Liks įsiliejimas į galingąją energiją. Jūs kitaip suvoksite savos egzistencijos prasmę. Ir jums bus svarbu kūryba, ne išlikimas, ne pasirinkimas.

Kūryba, kuri atitinka aukščiausias energijas ir kurioje jūs tiesiog gyvensite. Todėl šiandieną aš įžengiu į jūsų erdvę ir labai „kišuosi į jūsų reikalus“. Bus keičiamos vibracijos, bus keičiamos gyvenimo linijos, bus keičiama „sveikata“. Keisis atomai, keisis organų sąveikos stilius. Persigrupuos nervinių impulsų darbas. Žmogaus suvokimas užleis vietą dieviškajam suvokimui, vadinasi, bet koks jūsų veiksmas atitiks tik dieviškąjį planą. Tai, kas ateis iš dieviškosios erdvės iš karto išsireikš per jus, jūsų aplinkoje. Tai ne tik veiksmai, tai tiesiog kitokia smegenų veikla. Kitokie impulsai, kitokios organizmo reakcijos. Kitoks požiūris į atliekamą veiksmą.

Savo loginiu protu jūs negalite suformuoti naujos ateities, nes neturite supratimo, kokia ši ateitis. Tai kaip jūs, pasiremdami savo laisva valia, galėtumėte sukurti tai, ką jums paskyrė Dievas? Šį kartą, tai jums neįmanoma misija. O jeigu misija jums neįmanoma, vadinasi reikia pagalbos tų, kurie tai supranta ir žino, kaip padėti. Mes, aukščiausios energijos, žinome, kaip jums padėti. Žinome ir tai darome. Tai darome paneigdami jūsų laisvą valią rinktis. Tai darome matydami, kas ir kiek yra pajėgus prisidėti prie bendrojo virsmo. Su kiekvienu dirbame individualiai. Su kiekvienu keičiame virpesius ir formuojame naują gyvenimą. Mes labai įtakojame jūsų gyvenimą. Ypač tų, kurie pasižadėjo eiti nauju keliu. Jūsų garsiai ištartas pažadas, suteikia mums galimybę dirbti taip, kaip esame numatę. Mes nepažeidžiame tikrosios jūsų valios. Jūsų dieviškosios valios. Jūsų asmeninė valia mūsų nedomina. Ir jūsų nebeturėtų dominti. Suprantate, jūs einate sparčiai į priekį. Todėl sparčiai ir keičiatės. Koks tas dabartinis jūsų gyvenimo etapas – mes dar daug kartų kalbėsime. Jeigu viso žmogaus virsmo krypties apibūdinti negalime, tai šį etapą apibūdinti ne tik įmanoma, bet ir privalu.

Su meile ir dideliu ryžtu jus keisti,

Brahma

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *