Krajonas

Šviesos spindesys akyse

Krajonas.

Šviesa spindi akyse. Kiekvienas žmogus išskleidžia šviesą per savo akis. Jis mato pasaulį per savo akis. Jeigu žmogus mato pasaulį ne tokį, kokį jis pajėgus pamatyti – regėjimas silpsta. Žmogus gali pamatyti pasaulio spalvas, pasaulio virpesius pagal savo energetinį lygmenį. Bet savo logika ir supratimu to nepriima. Regėjimas ir silpsta. Žinoma, sakysite: aš noriu pamatyti pasaulį tokį, kokį esu pajėgus pamatyti. Siela stipri – ji matyti gali. O jūsų gyvenimo būdas, jūsų vertybės, jūsų stilius neleidžia matyti to, ką gali matyti siela. Tai virpesių nesuderinamumas. Siela pajėgi matyti daugiau nei leidžia kūno energetika. O kūno energetika susieta su ego įtaka, su vibracijų aukštumu ir t.t. Todėl ir sakome, siela mato per akis. Bet kai jai uždedi tamsius akinius, tai nėra ko gerai matyti ir fizinėms akims. Leiskite fizinėms akims pailsėti, smegenims atsipalaiduoti ir leiskite matyti pasaulį kitokį. Ne tik suvokti kitaip, bet kitaip ir matyti. Tirštesnį, aiškesnį, daugiau spalvų, daugiau emocijų.

Šviesa spindi akyse – tai Dievo šviesa. Dievo tiesa ir Dievo meilė. Manau, jūs visi sugebate pamatyti akis žmogaus, kuris sugeba išjausti Dievą ir išskleisti jo šviesą. Tada, atrodo, kad spindi visas žmogus. Jūsų akys yra atlaisvėjusios ir mato to žmogaus spindesį. Jūs galite matyti tiek žmogaus spindesį, tiek žmogaus juodumą. Žmogų galite įvertinti pagal jo skleidžiamas spalvas. Ką reiškia spalvos, neaiškinsiu, nes man svarbu, kad žmogus mokėtų matyti daugiau, nei yra įpratęs.

Priimkite tai į savo sąmonę: pasaulis yra daugiaplanis. Esant viename energetiniame lygmenyje, jį matote vienaip, esant kitame energetiniame lygmenyje – jį matote kitaip. Kadangi jūs sėkmingai keliate vibracijas, jūs turite priimti idėją, kad galite matyti pasaulį truputi kitaip. Kaip? Taip pat neaiškinsiu. Tai jūs suprasite, kai pradėsite matyti. Man svarbu, kad priimtumėte idėją ir leistumėte savo regėjimui atsiskleisti, kad leistumėte sau matyti daugiau nei įprasta. Žinoma, regėjimą jūs ir techniškai sugadinate: dėl šviesos trūkumo, dėl žiūrėjimo iš arti į spinduliuojantį ekraną ir t.t. Bet, dauguma žmonių nemato gerai, nes nesugeba suvokti, kad reikia matyti kitaip. Reikia gyventi kitaip. Reikia daug ką daryti kitaip ir jūs tai darysite. Tik jums rinktis ar tai daryti lengvai ir paprastai, ar tai daryti sunkiai, pvz., prarandant regėjimą, prarandant fizinę sveikatą, prarandant artimus žmones ir t.t.

Jūs priimkite idėją – pasaulis keičiasi. Ne technokratine prasme, o vidine – dvasine prasme. Pasaulį jūs jau keičiate. Jūsų vidinis pasaulis keičiasi – keičiasi ir išorinis pasaulis. Lieka tai tik suvokti ir priimti.

Su meile ir tikėjimu,

Krajonas

Džiaugiuosi, kad su jumis pradeda darbą Brahma. Bus nelengva, bet nuostabu.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *