Hasilionas

Sutikite lygiadienį su šypsena

Aš noriu pakalbėti apie žmogaus sugebėjimą įvertinti save ir savo padėtį savojoje aplinkoje. Žmogus viską įvertina labai subjektyviai. Taip, kaip jaučiasi, taip, kaip susidaro komforto ar ne komforto padėtį. Bet jis, kaip ir kitus, taip ir save, vertina subjektyviai. O kai ateina momentas ir tu esi pajėgus pamatyti realią padėtį, nesušvelnintą, nepagrąžintą ir nepritaikytą prie tavosios saviapgaulės – tada ištinka žmogiškoji krizė. Nes subjektyviai padėtį vertina žmogus, jo asmeninė dalis. Jeigu tu sugebi priimti realią padėtį blaiviai ir ramiai, tu suvoki, kad iliuzija žlunga. Ta, atrodanti labai rami, saugi padėtis, iš tiesų, yra tik saviapgaulė. Viena – tai  tave galėjo tenkinti, galėjai prie to prisitaikyti ir susigyventi, bet tada nereikia pykti ant aplinkinių dėl tikrosios padėties. Viskas, kas žmogiška yra labai subjektyvu. Ir viską, kas žmogiška, galima pakeisti minties ir jausmo pagalba. Tu gali prisitaikyti prie padėties, ją teigiamai įvertindamas. Ir tau bus gerai. Bet kokia reali padėtis vis tik reikėtų blaiviai suvokti, įvertinti ir priimti sprendimus.

Negalima švaistyti laiko, kai tu matai ir supranti, kad gyveni neteisingai, o nieko nedarai. Tai sąmoningas neteisingas pasirinkimas. Už tai yra likimo bausmė. Už sąmoningus neteisingus sprendimus reikia atsakyti, net ir tada, kai tu sugebi pateisinti savo neteisingą sprendimą. Negalime savęs teisinti. Jei padėtis yra negera – ją reikia keisti. Radikaliai keisti. Neprisigalvokite „dievo nurodymų“, visuomenės normų ir t.t. Jei tave vyras skriaudžia – turi pasikeisti taip, kad jis nedrįstų tavęs paliesti. Jeigu tave darbdaviai engia – sustiprėk ir atsakyk jiems tvirtumu, savo ryžtu ir savo tiesa. Negalima bėgti nuo problemų. Jas reikia spręsti. Nes kaip jūs sakote: nuo savęs nepabėgsi. Viską reikia keisti čia ir dabar. Jeigu tu save pakeitei ir nusprendei keisti gyvenimo situaciją – tai puiku. Tai tavo pasirinkimas. Bet gali būti problemos ignoravimas, užglaistymas, problemos neigimas. Tu tik save apgauni, o situacija nesikeis.

Situacija keisis, kai pats rimtai pasiryši keistis. Labai rimtai. Keiskis tu, keisis ir aplinka. O jeigu aplinka tau keičiantis nesikeičia – atsisakyk jos ir kurk naują aplinką. Negalima paneigti problemos. O žmogus, kuris ruošiasi pradėti gyventi sąmoningą gyvenimą, turi įvertinti padėtį ne subjektyviai, o realiai. Ir tada daryti pasirinkimus. Žinoma, iš žmogiškųjų pozicijų gali būti labai sunku. Bet iš žmogaus, kaip tikrosios dieviškosios išraiškos pozicijų, neturi būti sunku daryti teisingus pasirinkimus. Viskas turi klostytis lengvai ir paprastai. Žinoma, jumyse „suverda“ emocijos, prisirišimai, nuoskaudos. Bet visa tai reikia suvaldyti.

Nustokite gyventi žemų vibracijų pasaulyje. Juk aukštų vibracijų pasaulyje nėra blogų emocijų. O jeigu jos jus vis dar valdo, vadinasi, gyvenate žemų vibracijų pasaulyje. Kelkite vibracijas ir situacija gerės. O lygiadienis, tai ta diena, kai Žemę apgaubia aukštos vibracijos. Tai pusiausvyros diena. Tai diena, kai žemos ir aukštos vibracijos įgauna tam tikrą pusiausvyrą. Ir jeigu mes norime įtakoti žmonių energetiką, tai išorinė aplinka geriausiai susiformuoja per lygiadienį. Kai diena ir naktis vienodos trukmės. Tai ir aukštų – žemų vibracijų santykis labai supanašėja. O tai daro įtaką žmogaus energetiniam laukui.  Žmogui tada lengviausiai fiziškai ir emociškai priimti aukštas vibracijas. Ar tai psichologiškai lengva – tai priklauso nuo žmogaus. Bet iš techninės pusės – tai lengviausiai daroma per lygiadienius.

Todėl visus raginu lygiadienį pasitikti su šypsena, su gera nuotaika. Pakelkite savo vibracijas kaip galima aukščiau, kad kuo daugiau aukštų vibracijų energijų galėtų jus paliesti per tą lygiadienio laikotarpį.

Su meile ir tikėjimu, Hasilionas

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *