Arkangelas Gabrielius

Be žmogaus pastangų – neįmanoma jam padėti

Sveika, čia arkangelas Gabrielius.

Šiandieną tau reikia pripažinti savo galią ir eiti savo tobulėjimo keliu pirmyn. Nėra lengva atsisakyti paprasto kasdienio gyvenimo. Bet ėjimas reikalauja kasdienių paprastų pastangų. Todėl siūlau kasdien pasinerti į meditaciją. Tai geriau daryti iš ryto, nes taip tu suformuosi aukštas vibracijas, kurias turėsi galimybę išlaikyti visą dieną. Vėliau teks bendrauti su žmonėmis. Į ką reikėtų atkreipti dėmesį? Į jų norą pažinti save, norą įvaldyti save, suvokti savo trūkumus ir mėginti atskleisti jų sugebėjimus.

Kiekvienas žmogus yra unikalus. Unikalus savo išgyvenimais, savo siekiais, savo pasaulio suvokimu. Dar unikalesnė  struktūra yra žmogaus siela. Tu ją pažinsi, bendrausi ir atskleisi jos paslaptis. Kiekvienas žmogus skleidžia savo vibracijas. Ir, kaip juokaujate, kad darbuotojas pas viršininką ateina  su savo nuomone, o išeina su jo, taip ir pas tave: žmogus ateina su savo vibracijų lygiu, o išeina su suformuotu aukštesniu vibraciniu lygiu. Jis negali išeiti toks, koks atėjo. Vibracijos turi keltis. Svarbu, nors pusei dienos išlaikyti savo vibracijas aukštesniame lygmenyje. Po kurio laiko, vibracijos išsilaikys ir dieną, ir dvi, ir savaitę. Tik labai dvasingas ir susikaupęs žmogus gali ilgai išlaikyti vibracijas aukštam lygmenyje. Gali kas rytą, vakarą melstis, klausytis ramios muzikos, gali užsiimti joga, bet jeigu tu per dieną pasinersi į paprastą buitišką kasdienybę – tu neišlaikysi savo vibracijų, net maldos pagalba.

Reikia visą dieną nuolat stebėti savo nuotaiką. Ir jeigu ji yra irzli, liūdna, kažkuo nepatenkinta – vadinasi, vibracijos smuko. Turi jaustis patenkintas gyvenimu, laimingas – tada tavo vibracijos bus pakylėtos. Visai nesvarbu, kuo per dieną užsiimi, bet turi jausti vidinę ramybę, pasitikėjimą gėriu ir laimę. Laimę, kad gyveni.

Tai reiškia, kad žmogus, bet kokiu atveju, turi pakelti savo vibracijas, atėjęs pas tave. Jis turi pajausti meilę, pajausti gerumą. Pajausti „tikros kokybės“ jausmus. Nes tada pažinęs tą jausmą, jis žinos, ko siekti. Bet visa tai tik smulkmena. Didysis darbas prasidės, kai įžengsi į jų energetinę struktūrą su Brahmos energija. Tada pokyčius jausi ir tu, ir kitas žmogus. Tam reikia pasiruošti ir tau. Todėl ir „atšaukiame“ tave iš kitų darbų. Reikia suformuoti tiek tavo mąstyseną, tiek gyvenseną tam tikru būdu. Čia blaškymasis negalimas. Su Brahmos energija dirbama tik išskirtinais atvejais ir išskirtinais žmonėmis. Šiuo atveju, mėginsime tai atlikti su tavimi. Tu pažinai jo energiją, bet tai buvo tik nedidelis dvelksmas tos jėgos. Prisimeni jausmą kai per tave dirbo senoji Išmintis? Tokią būseną turi išlaikyti visados. Ar tai įmanoma? Tai ir yra iššūkis tavo žmogiškumui. Bet jėgą senosios Išminties jautei? Tai Visatos chaosą suvaldanti jėga. Suvaldyti žmogų – vieni juokai. Bet ir iš tų žmonių, su kuriais dirbsi, taip pat bus reikalaujama daugiau atsakomybės. Tai nėra ekstrasenso darbas: atlieki seansą ir paleidi žmogų. Jokiu būdu. Tu atsakinga už to žmogaus raišką, brendimą. Žmogus privalės stengtis keistis, suvaldyti savo jausmus, mintis, gyvenseną keisti.

Nebus žmogaus pastangų – darbo su juo nebus. Išskirtinais atvejais bus tik suteikiama pirmoji pagalba. Arba kai dirbama su vaikais. Vaikai – tai nuostabūs Dievo kūriniai. Jiems būtina suteikti visą reikalingą energetinę pagalbą. Jie imlūs. Jie gali nesuvokti savo protu, ką tu jiems atlieki, bet savo vidumi jie suvoks tiesą ir gyvens pagal tiesą. Vaikai nėra užblokuoti žemiškojo pasaulio vibracijų. Jie gali lengviau priimti informaciją, jos net nesuvokdami. O suaugusieji savo gyvenimą valdo logika. Valdo jį jo suformuotas ego. Logiką ir ego reikia įvaldyti.

Be žmogaus pastangų – neįmanoma jam padėti. Perspėjam kiekvieną skaitytoją: laiškų skaityti nepakanka, reikia permąstyti savo įpročius, savo prisirišimus, reikia keisti savo elgseną ir mąstyseną. Kaip tai padaryti – jau žinote. Nesuvokiate kaip. Iš naujo skaitykite laiškus. Ten tikrai viskas duota tiksliai, aiškiai. Tik jūsų nenoras priimti informacijos ir tingėjimas keistis žlugdo jūsų gyvenimą. Nebūkite tinginiai. Nes jūs dažnai sakote, kad bijote keisti darbą, bijote keisti gyvenamą vietą, bijote užsiimti tuo, kas patinka. Bijote permainų. Deja, jūs labiau tingite nei bijote. Tingite keisti save. Nes save keisti yra pats sudėtingiausias dalykas. Tu turi atsisakyti dažnai to, kas tau patinka. O argi tai lengva? Jums patinka gyventi rutinos gyvenimą, kur kiekviena diena aiški – atsisakykite to. Jūs galite būti labai užsiėmę, bet rutina išlieka. Rutina neugdo žmogaus. Tu gyveni iš inercijos. Todėl reikalinga atsisakyti rutinos. Reikalinga atlaisvinti dienotvarkę ir ją suformuoti taip, kad dienoje daugiau atsirastų netikėtų malonių smulkmenų tiek tau pačiam, tiek kitam žmogui. Gali išmokti gyventi įdomų, prasmingą gyvenimą ir savo kasdieniame paprastame gyvenime. Sėkmės jums pažinimo kelyje.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *