Be kategorijos

Meditacijos

Aš esu Buda Amitabha.

Žmogaus siela siekia išraiškos. Ir geriausiai tai galima pasiekti per meditaciją. Kas yra meditacija? Tai susikaupimo būsena, kai tu pakėlęs vibracijas iš kasdienės rutinos perkeli mintis į dieviškąją plotmę. Meditacija gali būti pasyvi ir aktyvi. Pasyvi – kai tu tiesiog atsipalaiduoji ir mėgaujiesi šviesa, šiluma, meile, ramybe. Tai tu gali pasiekti tiek vaikščiodamas gamtoje, tiek ramiai medituodamas kambaryje. Aktyvi meditacija – kurios metu tu įžengi į kitą pasaulį ir iš ten gauni informaciją apie save, savo būtį ir apie principinius gyvenimo įvykius. Žmogus dažniausiai užsiima pasyviąja meditacija. Ir to užtenka. Išeiti į kitus energetinius lygmenis reikia mokėti, reikia turėti mokytoją (regimą ar neregimą), kurie tave vestu tuo keliu.

Meditacija – tai išėjimas į kitą būtį. Tai vartai, pro kuriuos žmogaus sąmoningumas pereina į kitokią erdvę. Erdvė kupina įvairių struktūrų. Kaip gali sėkmingai išeiti į aukštų vibracijų lygmenį, taip gali išeiti ir į astralą. Tai priklauso nuo išėjimo momento: su kokiomis vibracijomis gyveni ir su kokia motyvacija išeini. Ar tai asmeninis troškimas, ar tai Dieviškosios sąmonės pažinimo troškimas.

Aš, Amitabha, siekiu žmones paraginti užsiimti pasyviąja meditacija. Taip suformuosite savo energetinį lauką tinkamai ir galėsite vėliau save tobulinti ir siekti didesnių siekių. Bet šiandieną noriu pakalbėti apie bendravimą neregimojo pasaulio su regimuoju. Daug kam aktyvinamos penktosios čakros, kurios suteikia galimybę susilieti su neregimuoju – subtiliuoju sąmoningu pasauliu. Aš kalbu apie sąmoningą aukštesnio lygmens pasaulio atstovus, kurie labai rimtai dirba vardan žmogiškosios sąmonės praplėtimo, vardan žmogiškosios sąmonės atsivėrimo dieviškajai sąmonei. Aš linkiu jums visokeriopos sėkmės. Siekiu, kad jūsų ėjimas būtų švarus ir tikslingas. Negalima kurti ir maitinti tamsos egregoro. Labai rimtai sakau, kad žmogus privalo atsakingai elgtis savame gyvenime. Ypač tie, kurie aktyvina savo sąmoningumą, kurie pradeda suvokti savo gyvenimo prasmę ir kurie prisiima atsakomybę už savo veiksmus.

Žmogus yra sąmoninga struktūra. Ji gali puikiai funkcionuoti ir puikiai išreikšti tikrąją Dievo valią. Ne tą valią, kurią įsivaizduoja vykdąs, o tikrąją Dievo valią. O ją išreikšti gali tik tada, kai pats esi labai švarus. Kai tu esi visiškas „nulis“ prieš Dievą, prieš kitą žmogų. Kai tu suvaldai savąjį ego, kai tavo norai, troškimai pereina iš asmeniškumo į visuomeniškumą – bendrumą. Tai nereiškia, kad turi dirbti tik vardan kitų. Ne. Pats svarbiausias žmogaus uždavinys – savęs suvokimas, Dievo sąmonės pažinimas per save. Todėl ir tu turi išmokti būti švariu, kaip krištolas. Švariu tiek, kad nebūtų gėda stovėti prieš Dieviškąją šviesą. Neturi būti neigiamų išgyvenimų, neigiamų minčių, turi vyrauti tolerancija, pagarba ir meilė. Atsakomybė už savo veiksmus. Ir negalima būti abejingiems prieš tamsos kūrėjus. Pagarba, tolerancija – tai ne abejingumas. Pirmiausia turite suvaldyti save, o tik po to analizuoti kas yra kitas žmogus. Tik po to.

Labai tikiuosi, kad bus galimybių mums dar susitikti ir pabendrauti. Energetinis lygmuo tarp mūsų labai skiriasi. Aš paleidžiu spindulius į jūsų energetiką, bet retai kada prisistatau. Todėl, kai tu darai seansus ir nesupranti su kokia energija dirbai – tai nesielvartauk. Ne viską tau aiškiai suvokti. Kai kada per vieną seansą spindulius išspinduliuoja daugybė energijų. Nespėji jų nei apčiuopti, nei išsiaiškinti. Svarbu, kad dirbi tikėdama ir pasitikėdama Dievu.

Sėmės jums, einant pažinimo ir suvokimo keliu. Tikiuosi, kad „susimatysime“.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *