Hasilionas

Subtilusis kūnas

Hasilionas.

Gyvenimas priklauso nuo žmogaus pasirinkimų. Pasirinkimų, kas jam svarbu. Kai žmogus suvokia kas jam iš tikro svarbu, tai aplinka formuojasi pagal jo vidinį spindesį. Labai sudėtingi procesai yra žmogaus minties galios išraiška.

Energetiniai kanalai yra stiprūs tiek, kiek stipri ir švari žmogaus širdis. Atmeskite žmogaus materialią struktūrą. Ji tik leidžia įvykdyti tai, ką sukuria žmogaus subtilusis planas. Žmogus susideda iš fizinio kūno, minčių kūno ir subtiliojo kūno. Subtilusis kūnas duoda impulsus į eterinį kūną, kuris performuoja impulsus į materialią išraišką. Esmė – subtilusis kūnas. Daugumos žmonių yra labai silpna išraiška subtiliojo kūno. Jie nepagauna impulsų. Šiuos impulsus pagauti trukdo žemos vibracijos, esančios aplink žmogų, dar blogiau – žmoguje. Šios vibracijos visiškai atmeta iš subtiliojo pasaulio ateinančius energetinius impulsus. Ir žmogus gyvena daugiau iš inercijos, nei pagal savo suvokimą. Subtilusis žmogaus kūnas išreiškia tiesioginę Dievo valią. Kitos valios nepriima jo energetinis laukas. Žmogaus kūnas ir protas priima kolektyvinės sąmonės valią ir daugybės egregorų valią. Vadinasi, tiesos yra labai mažai. Kodėl teigiama, kad tiesos yra labai mažai? Nes kolektyvinė sąmonė ir visi kiti egregorai – tai žmogaus sukurti dariniai. Jie tikrai neatspindi tikrosios tiesos. Nes tiesa yra vienintelė ir subtili – Dievo šviesa ir meilė vysto ir ugdo pasaulius. Ir subtilusis kūnas suvokia tą tiesą. Jis gali šią tiesą perduoti į žmogaus sąmonę ir tada prasideda tikroji žmogaus išraiška. Jis suvokia gyvenąs pagal Dievo šviesą ir meilę. Šalia tokio žmogaus visada atsigaus širdis, visada bus gera pabūti šalia, visados jausies suprastas ir išgirstas, net ir tiesiogiai su juo nebendraujant. Tokių asmenybių žmonijos istorijoje buvo daug. Kiek maldininkų keliavo pasiklausyti Sai Babos, Dalai Lamos, Romos popiežių ir t.t. Ne taip svarbu, ką jie sako, kaip svarbu pajusti jų skleidžiamą energetiką. Net kelis kilometrus gali jausti iš jų einančią šilumą ir meilę. Tokie yra žmonės, kurie sugeba į savo materialų kūną įleisti spindulius iš savo subtilaus kūno. Šis materialus kūnas būna tiek švarus ir tyras, kad jame neužsilaiko tamsos egregorai. Ir impulsai iš subtiliojo pasaulio tiesiogiai ateina į materialiąją išraišką. Subtilusis kūnas – tai žmogaus aukščiausiasis Aš. Tai jo ryšys su Dievu ir su žmogumi.

Mes nuolat siekiame rasti žmonių, galinčių priimti tiesioginius impulsus iš subtiliojo pasaulio. Per tą kūną informaciją perduoda ir Pakylėtieji Valdovai, ir kitos subtiliosios energijos. Jeigu yra atviras kanalas subtiliajam kūnui perduoti impulsus savo žemiškajam kūnui, tai tie kanalai atviri ir kitoms subtilioms energijoms. Juo švaresnis minčių, jausmų ir fizinis kūnas – tuo lengviau praeina impulsai. Tuo mažiau yra iškreipiama informacija žmogaus suvokimo ar aplinkos įtakos. Viena – perduot impulsus, antra – tie impulsai turi būti kaip galima mažiau išderinti ir pakeisti. Todėl daug žmonių, gaunančių informacijos iš subtiliojo pasaulio, vis tik padaro daug klaidų interpretuodami tiesą. Juo žmogus švaresnis ir tyresnis – tuo tiesa yra tikslesnė. Tai yra matematiškai aišku. Todėl, klausydamiesi pranašo, pagalvokite ar jis yra tas žmogus, kuris šviečia savo meile ir šiluma. Ar tai tas žmogus, kuris savo gyvenimo būdu parodo kokią tiesą išpažįsta, kokios tiesos laikosi. Pranašas – tai Dievo žodžio skleidėjas, tai švarus žmogus.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *