Andrijanas Hošė

Keliaukite po Visatą

Andrijanas Hošė.

Vakar pas jus apsilankė Koperniko suformuotas pranešimas. Jis siekė pristatyti įvykį, kuris numatomas šio mėnesio pabaigoje. Tai energetinio spindulio išskleidimas Žemės erdvėje, kuris naikins senus įsitikinimus, kurie nebeturi vertės Visatos atžvilgiu. Kodėl jungėsi Kopernikas? Todėl, kad jis puikiai žino, kaip žmonėms sunku atsisakyti seno ir sunku priimti naują, nors ir teisingą idėją. Šiuo metu taip pat sunku priimti idėją – žmogaus energetikos įtaką visuminei Visatos sandarai (vystymosi eigai). Žmogus daug tūkstantmečių gyveno ir veikė Žemės erdvėje.

Dabar ateina laikas jam savo mintį išskleisti Visatos erdvėje. Tai yra, sudaryti sąlygas žmogaus sąmoningai minčiai peržengti Žemės erdvės ribas. Peržengti savąjį suvokimą, kad gyvenate tik Žemėje. Ne. Jūs gyvenate Žemėje, bet egzistuojate visos Visatos erdvėje. Gal jums dar greitai nepavyks suvokti visos Visatos sandaros, bet užtektų, kad peržengtumėte Žemės erdvės ribą ir galėtumėte priimti idėją – Visata didžiulė, galinga ir atvira žmogaus sąmonei. Žmogaus sąmonė gali nužengti į bet kurį žvaigždyną, ypač, jeigu žmogaus energetikoje yra energijos iš to žvaigždyno. Žmogaus sąmonė gali pajusti energijas kitų subtilių pasaulių gyvybių. Bendradarbiavimas atviras ne tik tarp žmogaus ir ateivio, kaip dviejų materijų. Bet ir tarp žmogaus sąmonės ir kitos sąmoningos būtybės sąmonės. Bendravimas šis bus ne materialiame lygmenyje. Tai kitokia bendravimo forma. Todėl reikia panaikinti žmogaus įtvirtintą mintį – kad žmogus gali bendrauti tik materialioje plotmėje su kita materialia būtybe. Mes norime leisti įsitvirtinti minčiai, kad nematerialus bendravimas yra toks pat reikšmingas ir stiprus žmogaus bendravimui, kaip ir materialius. Tik nematerialus bendravimas suteikia daugiau galimybių, laisvesnis pasirinkimas su kuo bendrauti, didesnė veikimo zona. Patirtis gali susiformuoti daug įvairesnė ir didesnė. Padėk sąmoningai priimti idėją – atėjo laikas atskleisti savo sąmonės galimybes keliauti laiku ir erdve, neatsižvelgiant net į savo energetinius lygmenis. Žmogus pajėgus suformuoti savo energetiką taip, kad nukeliautų į tolimiausius žvaigždynus ir sąmoningai tu subendrautum su šeimininkais.

Kopernikas kalbėjo apie greitėjantį laiką. Vadinasi, jūs, žmonės, turite greičiau derintis prie naujų aplinkybių, greičiau įsisavinti naujas žinias, greičiau jas įtvirtinti savo sąmonėje. Juo didesnis gyvenimo pagreitis, juo didesnė sukimosi jėga, tuo žmogui sunkiau įsitvirtinti. Ypač lėto suvokimo žmogui. Laikas praeis, įsikūnijimo laikas baigsis, o pažangos žmogaus vystymesi – kaip ir nebus. Jeigu siela nesivysto, ji su laiku sunyksta ir išnyksta. Vadinasi, neįsitvirtina vystymosi rate. Nereikia skubėti viską skaityti, klausytis, analizuoti. Reikia mėgautis gyvenimu ir nuolat sekti, ką tas gyvenimas gražaus nori jums pasiūlyti. Ką gali jis jums suteikti ir pasinaudoti tuo. Tik nešvaistykite laiko tiek bėgimui, tiek apatiškam tingėjimui.

Viskam savo laikas. O Laikas jums svarbus rodiklis. Nes tam tikroje laiko atkarpoje turite pakankamai rimtai subręsti.

Sėkmės naujose kelionėse, naujame laike ir naujoje erdvėje.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *