Hermis Trismegistas

Palaiminimas

Hermis Trismegistas.

Pasaulis sparčiai keičiasi. Žmogaus sąmonė taip pat turi sparčiai keistis. Tai, kas buvo įprasta, greit nebeturės jokios prasmės. O tai kas nežinoma ir net nepriimtina – bus esminė gyvenimo dalis. Pokyčiai sparčiai įsitvirtino Žemės energetikoje, vadinasi jie greitai materializuosis ir žmogaus sąmonėje, žmogaus energetinėje struktūroje. Kasdien, eidami savęs (ir Dievo) pažinimo link, jūs patiriate daug išgyvenimų. Reikalinga juos priimti kaip savaime suprantamus. Reikalinga juos pažinti ir suvokti.

Aš, Hermis Trismegistas, siunčiu savo spindulį į Žemės erdvę tam, kad jūs lengviau atsisakytumėte prisirišimų prie savo erdvės, prisirišimų prie savo gyvenimo stiliaus. Turite suvokti – laikas gyventi pagal dvasines vertybes. Materialumas atspindės jūsų dvasinę būseną. Aš paleidžiu savo spindulius į jūsų erdvę, įeinu į kiekvieno sąmonę, aš įtvirtinu savo aukštas energetines dalelytes jūsų energetiniame lauke ir lai jūsų sąmonė švyti Dievo jums suteikta šviesa. Lai jūsų gyvenimas atspindi Visatos grožį, lai jūsų mintis sugeba suformuoti grožį. Lai  jūsų jausmai sugeba suformuoti meilę.

Visata nuostabi. Žmogus sukurtas gyventi Visatoje. Jis gyvena Visatoje ir dabar, tik jo energetika labai apriboja veikimo lauką. Aš siunčiu spindulius tam, kad prasilaužtų blokai, kad nusiimtumėte mąstymo blokus, kad sugebėtumėte priimti tai, ką gražiausio jums siunčia Dievas – savo Meilę ir Išmintį. Jūs – Dievo dalis. Jumyse ta Išmintis ir Meilė yra. Tik jūsų suformuoti gyvenimo blokai neleidžia išsiskleisti tai galingajai Išminčiai ir Meilei.

Aš myliu žmogų. Jis savyje turi Dievo dalelytę. Žmogaus nemylėti neįmanoma. Lai lūžta blokai jūsų ribotos išraiškos.

Aš myliu žmogų. Palaimintas tas, kas gali tai išreikšti garsiai ir kas gali tą meilę priimti. Priimkite meilę į savo širdį.

Aš myliu tave. Tave, dabar rašančią, tave, dabar skaitantį. Tave – tyliai mąstantį apie Dievą, apie meilę, apie pagarbą Amžinybei…

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *