Melchisedekas

Buvimas Dievuje

Pakalbėkime apie žmogaus DNR. Čia užkoduota visa žmogaus sistema. Kas yra žmogus? Tai sielos įsikūnijimas materialiame kūne. Vadinasi, kiekviename DNR yra užkoduota sielos informacija, viskas, ką ji išgyveno per visus savo įsikūnijimus. Ir dar daugiau. Tai esybės materialioji dalis. DNR – esybės programa. Ir jeigu keičiama DNR, tai tik su esybės leidimu. Esybė – subtilioji žmogaus dalis, kuri yra aukštame energetiniame lygmenyje ir kuri suvokia kiekvienos savos sielos įsikūnijimą. Suvokia vystymosi eigą ir žino, ką kiekvienas kūnas turi savyje išreikšti, kad sąmoningumas priimtų ne tik sielą, bet ir esybę. Nušvitęs žmogus – tai, kai esybė gali tiesiogiai pasireikšti per fizinį kūną. Sąmonė neturi apribojimų, kūnas sugeba savyje išlaikyti aukštą esybės energetinę spinduliuotę.

Yra žmogus. Individualus. Su savo sąmone ir savo širdimi. Jis turi galimybę augti, tai yra plėsti sąmoningumą ir plačiau išreikšti meilę. Žmogus gyvena Žemėje. Nei siela, nei esybė nėra pajėgi gyventi Žemėje dėl vibracijų skirtumo. Todėl buvo suformuota individuali sąmoninga struktūra – žmogus. Kodėl žmogui duota sąmonė? Šis klausimas yra pats svarbiausias.

Dievas – tai amžina kūryba. O kūryba turi būti sąmoninga. Tuo ir nuostabus Dievas. Jis ne vadovauja gyvybės formai, kurią pats sukūrė. Jis leidžia tai formai subręsti pačiai. Jis suteikė galimybę savarankiškai vystytis jo sukurtam subjektui. Žmogus už savo vaiką taip pat neišgyvena gyvenimo, kad ir kaip jį mylėtų, kad ir iš jo įsčių išėjo naujas kūnelis. Tas kūnelis turi savo programą ir gyvena pagal savo suvokimą. Dievas suformavo begalę gyvybės formų ir leidžia joms mėgautis Būvimu Dievuje. Tai nuostabi, švelni aplinka, kurioje vyrauja Meilė ir Supratingumas. Dievas yra Viskas. Jūs esate visko dalis. Jūs esate Dievas, esate Dievuje. Bet esate savarankiška išraiška, kurią Dievas labai myli. Būti Dievuje – tai suvokti, kad tavo erdvę sudaro ne tik oras ir kitos dalelytės. Bet, kad į tą erdvę įeina Dievo meilė. Remdamasis ta meile, žmogus visados gali būti sveikas, sotus, laimingas.

Tik žmogaus sąmonė nėra prisiderinusi to aiškiai suvokti. Žmogaus DNR turi daug kodų. Bet tie kodai kol kas ne visi veikia. Žmogus, šiuo metu, nėra pajėgus viską suvokti. Suvokti, kodėl gyvena, kas buvo, yra ir bus. Bet tai nereiškia, kad jis to negali. Yra vystymosi laikas. To laiko arba laikosi žmogus, arba nesilaiko. Pirmykštis žmogus nebūtų pajėgus suvokti dabartinio pasaulio. Tiek daug įvairovės dabartiniame pasaulyje. Dar daugiau įvairovės ateities pasaulyje. Tik laikas jau atėjo keisti mąstymo pagrindinius šablonus, todėl ir yra dirbama su įvairiomis žmonių grupėmis.

Viskas priklauso nuo mąstymo šablono. Žmogus jo griežtai laikosi, nes tai jam suteikia saugumo jausmą. Bet tai yra tik iliuzija, nes pasaulis yra bet koks. Jis yra įvairus. Ir jam pritaikyti standartinį mąstymo šabloną negalima. Iki šiol tai dar netrukdė žmogui gyventi – dabar trukdo. Tai kaip užskleista užuolaida – jauti gyvenimą, o išgyventi jo neįmanoma, nes nežinai, kaip tai padaryti. Todėl mes, Pakylėtieji Valdovai, ir ateiname žmonėms į pagalbą – padedame nuimti tas užuolaidas. Padedame žmogui tiek psichologiškai, tiek energetiškai nuimti šablonus. Viskas yra reliatyvu. Viskas keičiasi nuo žmogaus ar kitos būtybės mąstymo. Mes žinome, koks pasaulis pagal planuojamą energetinį lygmenį laukia žmonių. Kaip žinome, koks pasaulis laukia jūsų aukštame energetiniame lygmenyje, taip pat, koks jūsų lauktų, jeigu nepakeltumėte savo vibracijų. Ne viena civilizacija žlugo. Bet žmogui išliko jo DNR, nors ir pakitusi, bet išliko. Dėl žemos energetikos ji užsispaudė ir nebeveikia 100 procentu, bet ji išliko ir duoda programą žmogaus sąmonei vystytis.

Yra žmogus, siela, esybė. Bet, būtent žmogus yra pajėgus išgyventi tikrąją dieviškąją meilę ir išmintį. Sąmonė pajėgia suvokti Dievo sąmonę. Per sąmonę žmogus yra sujungtas su Dievu, su Dievo sąmone. Visa kita tik energetinė struktūra skirtingų dažnių. Bet išreikšti save žmogus gali tik per savo sąmonę. Siela ir esybė save gali išreikšti tik per žmogaus sąmonę. Nes žmogaus sąmonė priima impulsus iš Dievo sąmonės. Tai yra pagrindinė jungiamoji grandis. Tai pagrindinis DNR kodas – žmogaus sąmonės ryšys su Dievo sąmone. Ir jeigu žmogus nesistengia suvokti kas yra sąmoningumas, neplečia savo akiračio – tai siela silpnėja, esybė nebegauna energijos ir visa struktūra žūva. Tik individualus žmogaus sąmoningumas įeina į Visatos vystymosi programą. Mažiausia sąmoninga dalelė, kuri yra iš Dievo, turi save atskleisti taip, kad pajėgtų priimti visą Dievo sąmonę į save. Tai begalinis procesas, bet jis vyksta visur ir nuolat. Juo aiškesnė sąmonė, juo labiau išsiskleidžia meilė. Nes meilė – tai sąmoninga energija, einanti iš Dievo. Yra daug sąmoningų energijų, einančių iš Dievo, tame tarpe Tiesa, Meilė, Pagarba. Kitų jūs dar net nesuvokiate, jos egzistuoja ir skleidžiasi kitokiomis bangomis. Žmogus jų neužfiksuoja. Meilę užfiksuoja visos gyvybės formos. Pažiūrėkite kad ir į savo šunį, katę. Jie jaučia, kas juos myli ir bijo tų, kurie jų nemyli.

Išmintį (Tiesą) užfiksuoja žmogus. Tuo jis ir skiriasi nuo gyvūnijos pasaulio. Pagarbą užfiksuoja žmogus. Jūsų DNR leis užfiksuoti dar keletą esminių energijų, bet tai bus vėliau.

Su pagarba ir meile, jus nuolat lydintis jūsų suvokimo kelyje,

Melchisedekas

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *