Sanat Kumara

Abejonė – tai nežinojimas

Aš atėjau. Atėjau pakalbėti apie visuotiną spragą žmogaus egzistencijoje. Kai susiformavo žmogaus DNR ir į Žemę nusileido dieviškoji sąmonė, išreikšta žmogaus sąmonėje, tai programoje buvo numatytas didžiulis vystymosi greitis. Nuo nesąmoningo, nieko nesuvokiančio žmogaus iki dieviškosios būtybės. Spraga pasireiškė, kai žmogus pradėjo skleisti dieviškąją energiją. Žmogaus DNR neatlaiko Dievo DNR. Per žemos Žemės vibracijos.

Tarp žmogaus sąmonės ir dieviškosios sąmonės yra didelis atotrūkis. Yra tarpas. Nesuvokimo tarpas. Ir šis tarpas tampa abejone. Abejonė, kas tikrai yra žmogus, kas yra Dievas, koks santykis tarp Dievo ir žmogaus. Abejonė – tai nežinojimas. Mes ir siekiame tą tarpą užpildyti ne tik savo energetika, bet ir savo sąmone. Mes siekiame žmogui perduoti savo išmintį, savo suvokimą. Kad Dievo pažinimas būtų lengvesnis, aiškesnis ir kuo mažiau būtų abejonės. Jei būtų abejonė užvaldžiusi Kolumbą, Amerikos nebūtų atradęs. Jei būtų Leonardą da Vinči užvaldžiusi abejonė – neturėtumėte tiek šedevrų. Abejonė žudo virsmą. Vadinasi, esminis dalykas kurį turite suvaldyti – tai savo abejonę. Abejonę, ką girdite, ką matote, ką išjaučiate. Pasitikėkite mūsų pastangomis. Mes siekiame priderinti jūsų DNR prie dieviškosios DNR formulės. Nors tai ilgas (ir amžinas) procesas, bet siektinas. Eikite savo naujuoju keliu drąsiai. Tik tuštuma suformuoja abejonę. Kai tuštumą užpildysite suvokimu, žinojimu – abejonės neliks.

Myliu ir saugau jūsų sąmonę. Su didžiuliu pasimėgavimu stebiu jūsų proceso eigą ir džiaugiuosi jūsų ištikimybe šiam keliui. Būkite stiprūs ir laimingi. Žvaigždės lemia naują kelią žmogui ir Žemei. Tad ženkite tuo keliu be abejonės.

Su meile, Sanat Kumara

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *