Andrijanas Hošė

Naujas šaukinys

Sveika, čia Andrijas Hošė.

Kodėl taip dažnai jungiuosi pokalbiui su tavimi ir tavo draugais? Tai dėl tos pačios priežasties: karmos atidirbimas smarkiai suaktyvėja ir žmogui reikia pagalbos, susitvarkant su savo mintimis, jausmais, išgyvenimais. Aš formuoju šaukinį, kurį galite tarti, kai jums sunku ir kai nesusigaudote, kas vyksta būtent su jumis. O tai, kas vyksta nemalonaus ir negero – tai suaktyvėjusi karma. Į išorę iškyla daug neigiamumo, kurį buvote suformavę ne tik šiame, bet ir kituose gyvenimuose. Todėl jie (negerumai) jums yra truputi nepaaiškinami, nesuvokiami ir nebėra aišku, kaip susitvarkyti su savo jausmais ir mintimis. O širdyje būna taip sunku, kad kyla klausimas ar gyventi, ar ne. Šis klausimas gali daug kam iškilti ir atsakymas galimas tik vienas: GYVENTI. Jūs tik atidirbate suaktyvintą karmą. Ateis diena ir liūdesys pranyks, baimės pasitrauks, jūs grįšite į normalų gyvenimą, tik tame gyvenime bus daugiau šviesos nei tamsos. Todėl, kai liūdna ir sunku, pakvieskite mane į pagalbą.

Karminė Valdyba man suteikė galią padėti kiekvienam, ištariančiam šį šaukinį:

„Vardan to, aš esu, kas esu, kviečiu Karmos mokytoją Andrijaną Hošė, kad jis apvalytų susidariusią mano situaciją ir padėtų pamatyti šviesą, esančią manyje ir aplink mane. Prašau, Andrijanai Hošė, apgaubk mane savo šiluma, meile ir savo dieviškąja šviesa. Šiandieną man reikia pagalbos ir aš jos tavęs prašau“.

Su meile ir didžiuliu dėmesingumu aš aplankysiu jus iš karto po šio kreipinio. Jūs nutiesiate tiltą šiuo prašymu nuo savęs link manęs ir aš galiu pas jus ateiti ir padėti. Žmogus atėjo į Žemę, kad išgyventų savo patirtį. Šioje patirtyje pasitaiko ir skausmo, ir nevilties. Bet, kai žmogus nebėra pajėgus suvaldyti savo emocijas ir mintis, mes galime padėti tik tada, kai prašote pagalbos. Jeigu jūsų langinės užvertos, mes negalime įnešti šviesos į jūsų gyvenimą. Ir tik ištarus šaukinį, langinės atsiveria ir mes galime jus pripildyti šviesa ir meile. Todėl ne veltui Pakylėtieji Valdovai duoda savo šaukinius. Jiems nereikia, kad jūs prašytumėte, jiems reikia, kad prašydami atvertumėte savo širdį ir sugebėtumėte tą pagalbą priimti į save. Tai yra svarbiausia kliūtis. Kai jums sunku, jūs užsidarote ir nebetikite. Nebetikite, nes tamsos jėgos užspaudė jūsų vibracijas ir jūs nebesuvokiate yra Dievas ar nėra. Bet paprašydami pagalbos, tardami mūsų diktuotus šaukinius, jūs nutiesiate savo minčių energiją link Dievo, link Pakylėtųjų Valdovų ir taip atveriate savo širdį ir energetiką šviesai, meilei, apsaugai. Prisiminkite tai ir sėkmingai tuo naudokitės.

Su meile ir džiaugsmu, galėdamas jums padėti,

Pakylėtasis Valdovas Andrijanas Hošė

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *