Serapis Bėjus

Kas stos į gėrio pusę?

Čia Serapis Bėjus.

Aš norėčiau pakalbėti apie dabartinę situaciją, kuri truputi džiugina, bet kartu ir neramina. Dauguma žmonių įsitempę, bijo karo. Karo vienoje šalyje, karo kitoje šalyje. Bet pagrindinis karas, kaip visada, yra tarp gėrio ir blogio. Ir jeigu žmogus jaučia įtampą, nerimą, pyktį, baimę – jis stoja į blogio pusę. Vadinasi, jis palaiko tamsos pusę. Jei viduje žmogus taip jaučiasi, tai išorinė aplinka tai ir išreiškia: neigiamos situacijos jūsų gyvenimiškoje aplinkoje. Reikia išmokti stoti į gėrio pusę. O kaip tai galima padaryti? Tikrai ne kovojant su blogiu, o palaikant gėrį. Palaikant geras emocijas, palaikant gerus santykius, formuojant pagarbą, supratingumą, palaikymą. Kas viduje – tas ir išorėje. Jei daugumos jūsų viduje vyraus ramybė, palaima, harmonija – tai kas su kuo ir prieš ką begalės kariauti? Toks dalykas kaip karas praras savo vertę. Tačiau kol kas neįmanoma sustabdyti visą pasaulį apėmusios agonijos dėl pačios paprasčiausios priežasties: nes tu, žmogau, nesugebi išsilaikyti gerų jausmų, gerų minčių  apsuptyje visą dieną. Jeigu tu to nesugebi, draugas to nesugeba – tai kas stos į gėrio pusę? Pasakyti prezidentui – nekariauk, ir tikėtis, kad jis atšauks karą – neįmanoma. Juk kolektyvinė sąmonė pilna tamsos egregorų. Jei jiems reikės, jie tą prezidentą pašalins ir pastatys tokį, kuris vykdys tamsos egregorų valią.

O kas vykdys Dievo valią? Kas stos į gėrio pusę, jeigu net tu, skaitytojau, nesugebi išlaikyti vidinės pusiausvyros, pasitikėjimo Dievu, laisvumo, humoro, lengvo atsipalaidavimo ir palaimos jausmo bent vieną dieną. Reikėtų pasakyti: bent vieną valandą per dieną. Kad ir kiek žinių gaunate, kad ir kiek stengiatės, bet užtenka nukreipti mintį nuo Dievo, nuo gaunamų žinių – ir vėl pasineriate į kolektyvinės sąmonės įtakos zoną. Vėl visokie rūpesčiai, visokios baimės, nerimas. Visa tai yra žemų vibracijų jausmai. Jūs esate šio pasaulio kūrėjai, jūs turite valią kurti savo gyvenimą, vadinasi, jūs galite atsisakyti šių visų neigiamų jausmų. Išgyventi neigiamas emocijas nėra prigimtinė jūsų teisė ir pareiga. Prigimtinė teisė ir pareiga – kurti savo gyvenimą, vertą Dievo pagarbos. Jūs niekam nesate įsipareigoję nuolat jausti nerimą, baimę, pavydą. Vadinasi, viso to galite atsisakyti. Tai šiukšlės. Tai jūsų sukurtas šlamštas. Jis nereikalingas nei jums, nei, juo labiau, Visatai.

Kalbu griežtai, kad suprastumėte: jausti blogus jausmus įpareigoja tik jūsų ego, kuris kupinas puikybės, susireikšminimo, garbės troškimo, noro būti geresniam, teisesniam, dievobaimingesniam ir t.t. Deja, tai tik ego ir kolektyvinės sąmonės egregorų žaidimai, kuriuos žaisdami jie išgyvena. Pamaitina save dieviškosios meilės energija. Ir jie ne tik žais, jie kovos. Kovos už kiekvieną šviesulį, už kiekvieną tyros gyvybės šaltinį. Tačiau ši kova visada gali baigtis akimirksniu. Jums tereikia atsisakyti blogai jaustis. Atsisakyti.

Savitaiga, savihipnozė – ne šiaip sau mokslas. Jis paremtas jūsų kūrybinių galių jėga. Kasryt, pramerkę akis ištarkite: „Pasauli, aš tave myliu. Myliu visus, kuriuos tu šiandien man atvesi į mano kelią. Myliu Dievą, savo angelus sargus ir Pakylėtuosius Valdovus. Žinoma, myliu save – nes aš Dievo vaikas. Aš gerbiu save ir esu laimingas. Laimingas, matydamas Saulę, girdėdamas lietaus barbenimą ar vėjo gūsį. Laimingas, turėdamas su kuo bendrauti, turėdamas pastogę virš galvos ir duonos pavalgyti. Aš viską turiu. Nes aš turiu galimybę gyventi ir turiu Dievą savo širdyje. Aš viską turiu. Aš myliu savo pasaulį“.

Kartokite sau: aš sveikas, aš turiu daug gerų draugų. Aš galiu mėgautis Dievo padovanota dar viena diena. Ar tu žinai, kiek Dievas dovanojo tau dienų, kai tu gali laisvai vaikščioti, lengvai kvėpuoti, matyti, mėgautis gera draugija? Tu nieko nežinai. Tik tikiesi, kad bėdos tavęs nepalies. Teisingai, jos ir nepalies, jeigu gyvensi aukštų vibracijų lygmenyje.

Būkite gėrio pusėje. Visada.
Su meile, Serapis Bėjus

(2015 11 11)

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *