Brahma

Subrendusios sielos

Brahma.

Aš atsakau už žmogaus vystymosi. Todėl dažnai sugriaunu žmogaus gyvenimą, kad jis pagaliau pradėtų vystytis, bręsti, o ne tik egzistuoti. Yra žmonių, kurie tiesiog gyvena, atidirbinėja karmą ir aš iš jų nieko nereikalauju. Yra žmonių, kurių sielos brandžios, suvokiančios savo esmę, mokančios išskleisti šviesą – su tokiomis aš rimtai dirbu. Tie žmonės yra nuolat mokomi: duodamos gyvenimiškos situacijos, duodamos galimybės teisingai pasirinkti. Aš stebiu jų ėjimą į priekį. Jų nuopolius ir kilimus. Bet nuostabiausia, kad jos savo vidumi žino – turi kilti ir eiti pirmyn. Tai sąmoningas žmogus. Sąmoningas žmogus, nereiškia tobulas žmogus. Tobulumo jūsų Žemėje negali būti. Ne ta erdvė. Tai mokymosi erdvė. O kaip tu gali mokytis, jei esi tobulas? Todėl tobulų žmonių nėra. Kiekvienas turi savo kelią, savo porciją ir savo atsakomybę. Ir kiekvienas mokosi. Sąmoningi žmonės nuostabūs, nes jie turi motyvaciją išgyventi jiems skirtą laiką Žemėje taip, kad kuo tinkamiau išskleistų dieviškąją energiją į aplinką.

Per vieną seansą tu matei kaip kažkas prieina prie mergaitės, žaidžiančios gražių gėlių pievoje ir sako: matai ten, kosmoso erdvėje, esančią Žemę. Jai reikia tavo meilės. Tai eik į tą Žemę ir išskleisk savąją meilę per akis, širdį, rankas. Tai Aš, Brahma, dažnai sakau subrendusioms, išmintingoms sieloms: Eikite į Žemę ir dovanokite ten savo meilę.

Subrendusios sielos (jūs dar teisingai nesuprantate šio posakio) gali keliauti ir apsigyventi bet kokioje planetoje, bet kokioje tos planetos sąmoningos gyvybės formoje. Žemėje – žmogumi, kitoje planetoje – jos gyventoju. Subrendusios sielos gali apsigyventi bet kurioje planetoje, kurią joms parenku Aš, Brahma ir kurią jums parodo kitos subtilios energijos. Taip yra ir su dalimi jūsų, gyvenančių Žemėje. Jūs nesate tikrieji Žemės gyventojai. Jūs nesate kilę iš Adomo ir Ievos. Iš Adomo ir Ievos kilo žmogus. Ir tai jauna gyvybės forma. Bet dalis gyventojų yra atėję iš „žydinčios pievos“. Iš labai subtilaus energetinio pasaulio, kuriame jūs leidžiate laiką ir laukiate galimybės įsikūnyti į tam tikrą materialią erdvę ir padėti toje erdvėje išskleisti meilę. Daugelis iš jūsų esate patyrę tą jausmą, kad jus kažkas įmetė į Žemę. Arba prisimenate „žydinčią pievą“, kurioje žaidėte kaip vaikai. Iš tiesų, tai toks prisiminimas pritaikytas prie jūsų suvokimo, kad tai labai gerai. Žydinti pieva – gera, graži, saugi aplinka. Jūs, vaikai – tai labai tyros sielos. Tai jūsų suvokimo pritaikymas prie subtiliojo pasaulio. Jūs, iš tiesų, ten nelakstote po pievas ir nežaidžiate. Turite rimtesnių užsiėmimų. Bet esmė ta, kad Žemėje vieni žmonės vystėsi tik Žemės erdvėje, o kiti jau vystėsi ir kitose erdvėse. Tiek Žemės, tiek kituose pasauliuose. Todėl jūs turite daugiau patirties. Žinoma, ji buvo ir yra užgožta Žemės žemų vibracijų. Bet vis tik, jūs esate pajėgūs išskleisti kitas vibracijas ir išjudinti vystymosi eigą, kad visos sielos galėtų lengviau bręsti ir taip keliauti po pasaulius.

Sąmoningos sielos gyvena amžinybėje. Jos yra, buvo ir bus. Daugelis iš jūsų kalbate, kad galite būti kilę iš tam tikrų žvaigždynų. Tiesa, nebūtinai kilę, bet gyvenę – taip. Todėl ir prisiminimai jūsų skirtingi, gabumai skirtingi, požiūris į gyvenimą truputi skirtingas. Sakau, truputi, nes Žemės energetika visą jūsų sąmoningumą pritaiko prie savo sąmoningumo. Todėl nelabai skiriasi žmonių požiūriai į gyvenimą. To neleidžia ne tik Žemės energetika ir informacinis laukas, bet ir jūsų suformuota kolektyvinė sąmonė. Bet vidinis žinojimas yra išlikęs. Begalinės meilės jausmas yra išlikęs. Tai nuo to ir pradėkite. Mylėti. Nuoširdžiai, atvirai, su džiaugsmu mylėti kitą žmogų ir dovanoti jam gerus jausmus. Taip jūs dovanosite Žemei meilę. Ir Žemei siųskite savo meilės spindulius. Jai taip pat reikalinga jūsų meilė. Sąmoningos sielos vidumi jaučia, kad gyvenant čia ir dabar Žemėje, reikia eiti pažinimo link. Prisiminimų link. O jos prisimena, kad Visata didžiulė, kad joje daug gyvybės ir kad ją visą apjungia Dievas. Sąmoningos sielos žino savo užduotis ir laikosi kryptingo žemiško kelio tai užduočiai įvykdyti. Su tuo jus ir sveikinu. Smagu, kad jūs prabundate ir pradedate prisiminti, kas esate.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *