AŠ ESU, KAS ESU

Savo galią reikia išreikšti

AŠ ESU, KAS ESU.

Aš atėjau pakalbėti apie žmogaus energetinį lauką ir jo čakrų išsidėstymą šiame lauke. Kiekvienas žmogus turi pagrindines 7 čakras, o iš viso 144. Jos yra išsidėsčiusios pagal tam tikrą schemą. Bet žmoguje jos veikia ne visos. Geriausiu atveju – 7 pagrindinės, o papildomosios čakros pradeda savo veiklą priklausomai nuo žmogaus sąmoningumo ir sugebėjimo priimti informaciją iš subtiliojo pasaulio.

Kas yra čakra? Tai energijų imtuvai. Energijų priėmimas ir išskleidimas į aplinką. Kada žmogus gali priimti energijas? Tada, kai jis gyvena sąmoningai ir suvokia, kad energijos yra ir jos daro įtaką žmogaus veiklai, visam gyvenimui. Nušvitusio žmogaus kūne veikia visos 144 čakros.  Vadinasi, jūsų tikslas, kad kuo daugiau čakrų veiktų. Kai per seansus pasakoma – „jungiasi energija“, vadinasi jumyse „užsidegė“ tam tikro derinio čarkrų schema. Tai priklauso nuo žmogaus atsineštų ypatybių iš kitų gyvenimų, nuo jo dabartinio sąmoningumo. Kiekvienam žmogui gali „užsidegti“ skirtingas čakrų derinys. Tos 144 čakros gali sudaryti daugybę derinių. Yra nekintamų derinių, nes tai pagrindiniai energijų deriniai. Bet gali atsiverti ir nauji deriniai. Vadinasi, formuojasi naujos žmogaus galimybės, kurios iki šiol Žemėje dar nesireiškė. Tai ypatingi žmogaus pokyčiai. Tokiu momentu keičiasi ir DNR kodas. Keistis žmogaus struktūra, suvokimas. Toks žmogus gauna ir mokytoją, nes žmogaus protas negali suvokti to, kas visiškai nauja be pagalbos. Išrasti kažką neįtikėtinai nauja be pagalbos iš subtiliojo pasaulio – neįmanoma. Todėl galime drąsiai sakyti, kad didieji menininkai, mokslininkai bendravo su subtiliojo pasaulio atstovais. Vieni tai suvokė, bet neatskleidė aplinkiniams, kiti to neįvertino kaip pagalbos. Bet tai nesvarbu. Svarbu jų darbų padarytas pokytis žmonijos vystymesi.

Nauji čakrų energijų deriniai formuojasi dažniau nei įprasta, nes turi keistis žmonijos kolektyvinė sąmonė. O jos išjudinti vienu ar kitu rimtu išradimu jau nebeįmanoma. Žmogaus nenustebinsi ir niekuo neįtikinsi. Jis turi savo nuomonę ir jos laikosi, dažniausiai, labai kategoriškai. Todėl yra siekiama, kad kuo daugiau žmonių išjudintų čakrų veiklą, kad kistų bendras suvokimas, kas yra pasaulis, kas yra žmogus tame pasaulyje, kas yra visata ir kokie jos dėsniai.

Tikriausiai supratote, kad Visatos dėsniai labai veikia žmogų. Tai nėra kažkas tolima ir nepasiekiama. Deja. Jūs esate Visatos dalis. Vadinasi, Visatos dėsniai jus ir veikia. Pirma, ką pavyko jums užfiksuoti: jeigu žmogus neišreiškia savo sugebėjimų, jeigu nepasitiki savo galia ir ją ignoruoja – jis pažeidžia Visatos dėsnį. O tai jau ne karminė problema, kurią galite atidirbti kitame gyvenime. Tai Visatos dėsnio pažeidimas, vadinasi, jūs pažeidžiate savo gyvenimo linijos planą. Už tokį pažeidimą galite būti grąžinami gyventi į labai mažai išsivysčiusį pasaulį. Ir vėl pradėti ilgą brandos kelią be suvokimo, be galimybių. Geriau, suvokę Visatos dėsnį jo ir laikykitės. Atmeskite savo sąmonės ribotumą, savo abejones, nepasitikėjimą savimi ir dirbkite. Gyvenkite, išskleisdami savo galią. Juk Dievas tam tą galią jums ir suteikė – kad ja naudotumėtės, mėgautumėtės ir padėtumėte lengviau, geriau ir gražiau gyventi aplinkiniams.

Jeigu nesuvokiate savo galios – tai dėl to nepergyvenkite. Bet, kai ją savyje „atradote“, suvokėte – tai jos paneigti negalima. Vidinis žinojimas padeda suprasti ar tai tik jūsų svajonė, ar tai tikra galimybė. Dievas yra jumyse. Jis yra visagalis. Ir jeigu jis suaktyvina tam tikrų čakrų derinį – vadinasi, tai daroma labai tikslingai. Ne vien tam, kad keistųsi jūsų asmeninis gyvenimas. Tai daroma tam, kad keistųsi žmonijos gyvenimas, kad brandą pasiektų kiekviena siela, esanti įsikūnijime. Ir ne vien apie žmoniją kalbame. Visatos dėsniai veikia Visatoje. Vadinasi, jūsų galimybių išraiška padarys įtaką ne tik tau asmeniškai, bet žmonijai ir visai Visatai. Kokią įtaką padarys Visatai, dar nekalbu. Kalbėsime vėliau, kai tai jau sugebėsite suvokti. Bet dabar pakanka įsisąmoninti – savo galią reikia išreikšti. Ji tam ir duota: išreikšti. Vadinasi, tu, žmogau, jau tiek subrendai, kad tavyje gali atsirasti naujų galimybių ir tu gali iš esmės keisti pasaulį, keisti kolektyvinę sąmonę.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *