Aš esu Dievas

Mylinčios ir Išmintingos širdies neužgaus negandų vėjai

Manau, kad turiu nuraminti širdis tų, kurie nesuprato esmės Armagedono įžengimo į jūsų erdvę. Tai buvo numatyta. Taip buvo suformuota galimybė apsaugoti dieviškąją esybę nuo galutinės pražūties, susinaikinimo. Esybė ateina iš subtiliojo pasaulio. Ji suvokia tiek šio pasaulio, tiek kitų pasaulių egzistavimo prasmę. Ji suvokia žmogaus sąmoningai suformuotos tamsos žalą pačiam žmogui. Todėl yra suformuota jėga, kurią pavadiname Armagedonu. Šia jėga buvo nuolat primenama žmogui: jeigu ir toliau gyvensite švaistydami dieviškąją energiją, tai ateis Armagedonas ir išmuš jūsų paskutinio teismo valanda. Kaip ir visados, viską supratote pagal savo suvokimą. Todėl ir Armagedoną suvokiate kaip siaubą, kaip viską naikinančią jėgą.

Pirma, šią jėgą jūs patys prisišaukėte savo negera gyvensena, antra, tai jūsų tamsą naikinanti jėga. Armagedonas – mano tarnas. Jis nieko nevertina, nieko nebaudžia. Bet elgiasi pagal jūsų suformuotus faktus. Jūs tiesiog negerbiate mano jums suteiktos energijos ir jūs neformuojate garbingo gyvenimo. Vadinasi, aš neturiu teisės leisti naikinti tai, kas labai svarbu. Naikinti savo dieviškosios energijos, kuri reikalinga visų lygių pasauliams. Ir jeigu yra pasaulis, kuriame sąmoninga gyvybė naikina mano energiją – tai siunčiu Armagedoną, kad jis sustabdytų šį procesą. Išliks tie, kurie gerbia mano energiją, tai yra, gerbia save kaip žmogų. Kurie sąmoningai kuria nuoširdesnį, paprastesnį, atviresnį pasaulį.

Aš prašau labai paprastų dalykų, lengviau ir paprasčiau neįmanoma prašyti. Būkite mylintys, būkite mylimi. Būkite nuoširdžiai laimingi patys ir stenkitės, kad kiti būtų laimingi. Nustokite kovoti su nesamais priešais. Nes viskas yra jūsų iliuziniame pasaulyje. Žmogus, gyvenantis bet kuriame planetos taške, yra žmogus. Galintis mylėti, užjausti, suprasti. Tai nėra karo ir kraujo ištroškę siaubūnai. Visur yra žmogus, turintis dieviškąją energiją. Tik tas žmogus sukūrė iliuzinį pasaulį, kur daug smurto, nesantaikos, keršto. Ir pats išsigąsta šio pasaulio. Aš nusprendžiau nebevarginti daugiau žmogaus jo sukurtu iliuziniu pasauliu ir kviečiu Armagedoną į pagalbą – to pasaulio sunaikinimui. Bet, jeigu jūs įdėmiai skaitėte laiškus, tai suprantate, kad jūsų pasaulyje vyksta pokyčiai. Formuojasi tarsi du paraleliniai pasauliai. Aukštų ir žemų vibracijų pasauliai. Jeigu jūs mokate save išlaikyti aukštų vibracijų pasaulyje – tai palaipsniui į tą pasaulį įžengsite ir įsitvirtinsite. Ir jūsų tikrai neužgaus Armagedono keliama baimė. Jūs suvokite – kitaip ir būti nebegali.

Pasaulis turi egzistuoti švarioje aplinkoje. Energetiškai švarioje aplinkoje. Pirmiausia, Aš, Dievas ir siunčiu jums į pagalbą Armagedoną, kad atlaisvintų jus nuo iliuzinio tamsos pasaulio ir jūs galėtumėte pradėti kurti Aukso amžių. Jūs būsite pirmieji pradininkai to naujojo pasaulio. Ir aš džiaugiuosi jūsų ryžtu, jūsų sugebėjimu keisti savo senus įpročius, nusistovėjusias gyvenimiškas normas ir sugebančius atsilaisvinti nuo daugybės visuomenės normų pančių. Visados prisiminkite: AŠ ESU DIEVAS. Aš sukūriau žmogų ir jį labai myliu. Aš visa savo galybe padėsiu tam, kuris mane pripažįsta. Ir tas žmogus tikrai nejaus jokios baimės ir sumaišties dėl Armagedono atėjimo.

Tas, kas manimi tiki, turi suvokti, jūs kuriate naują pasaulį su nauju pagrindu. Ir jūs esate pajėgūs papildyti tų žmonių gretas. Reikia tik Tikėti ir Pasitikėti manimi. Reikia formuoti savo gyvenimą pagal mano kriterijus, paprasčiau sakant, pagal žmogiškumo kriterijus ir jūs ramiai, ir lengvai gyvensite savo gražiame pasaulyje. Atsisakykite įpročio varžyti save baime, nepasitikėjimu. Manimi reikia Tikėti ir Pasitikėti. Ir jūs gyvensite Aukso amžiuje. Tikėjimas ir Pasitikėjimas – tai ne vergvaldystė man. Man nereikia bijančių, maldaujančių, verkiančių. Man reikia gyvenimo džiaugsmu ir išmintimi pasižyminčių žmonių. Man reikia mylinčių ir suprantančių žmonių.

Aš siekiu bendradarbiavimo su žmogaus siela. Niekuomet nesiekiau ir nesiekiu pažeminti žmogaus. Kaip aš niekuomet nekūriau baimės įvaizdžio apie save, taip ir Armagedonas neatstovauja baimės. Tai jus patys suformavote. Aš skleidžiu šviesą ir meilę. Armagedonas padės atlaisvinti jūsų blokus, nuims nuo jūsų pačių pančius, kurie varžė jūsų kelionę link manęs, link Dievo. Drąsiai planuokite gražią savo ateitį. Mokykitės, kurkite, auginkite vaikus ramiai ir atsipalaidavę. Kur šviesa – ten tamsa pasitraukia. Kur nėra tamsos, ten nėra kas veikti Armagedonui. Viskas priklauso konkrečiai nuo kiekvieno žmogaus. Nuo jo sugebėjimo suvokti esmę ir nuo jo sugebėjimo save suvaldyti. Sugebėjimo išvalyti save nuo savosios tamsos.

Su meile, didžiu rūpesčiu ir atsidavimu, Aš esu Dievas

Mylinčios ir Išmintingos širdies neužgaus negandų vėjai

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *