Atėnė Paladė

Dievo meilė

Norisi jus padrąsinti ir suteikti jums ramybės. Aš ateinu pakalbėti apie jūsų išgyvenimus, kurie susimaišę su nerimu, su baime. Iš tiesų, jūsų laukia stebuklingas laikas, kupinas meilės, ramybės, susikalbėjimo. Šiame naujame laikotarpyje žmogus atras savyje naujų sugebėjimų, naujų galių, kurios palengvins ir paįvairins jūsų gyvenimą. Dievas žmogų sukūrė gyvenimui, kūrybai, džiaugsmui. O ne abejonėms, nevilčiai, nuoboduliui. Vadinasi, ateina laikas pamiršti negatyvius jausmus ir kurti savo gyvenimą. Taip daryti jūs galėjote bet kada. Bet kada galėjo atsiverti jūsų sugebėjimai, jūsų kitoks pasaulio suvokimas. Visa tai yra daroma tam tikrais gyvenimo laipteliais. Žmogus bręsta – atsiskleidžia jo naujos galios. Branda priklauso tik nuo paties žmogaus noro, sugebėjimo tai įvertinti, jo siekio. Kai žmogus siekia – tai jis ir pasiekia savo laimę. Bet, kai žmogus nori gauti laimę – tada iškyla daugybę klausimų. Kodėl jis nori gauti laimę, kodėl jis jos nesiekia? Be pastangų neįmanoma nieko gauti. Be vidinių pastangų neįmanoma pasiekti savo laimės. Kiekvienas žmogus savyje išryškina tiek galimybių, kiek jis to vertas, kiek pastangų įdėjo save formuodamas. Norint būti geru gydytoju – reikia daug mokytis. Tai jūs suprantate. Tai supraskite, norint atverti savo sugebėjimus, savo vidines galias – reikia labai rimtai dirbti su savo vidiniu pasauliu.

Ten, kur šviesa – tamsa pasitraukia. Kodėl daugeliui iš jūsų vis kyla blogi jausmai, fiziniai skausmai, nerimas, baimė? Todėl, kad šviesa vis labiau skleidžiasi jūsų gyvenime ir ji degina jumyse esančią tamsą. Šį procesą galite kontroliuoti ir palengvinti. Pirmiausia, atidžiai įvertinkite savo elgesį ir savo mintis. Jūs sau iškeliate gerus tikslus, bet kaip iki jų einate? Kokia jūsų kasdienybė, kokie jūsų žodžiai, jūsų mintys, jūsų jausmai? Visa, kas yra jumyse, jūs galite valdyti. Galite blogą mintį pakeisti gera, blogą žodį – švelniu, negerą jausmą – geru. Jūs tai galite pakeisti. Vadinasi, keičiate vibracijas. Iš sunkių ir žemų į aukštesnes. O tada šviesa, ateinanti iš subtiliojo pasaulio taip jūsų skaudžiai nedegins. Kaip fizinis skausmas primena, kad kažkas negerai jūsų kūnui ir reikia jį gydyti, taip ir emocinis skausmas primena – jūs neteisingai gyvenate. Gydykite save. O pirmiausia, tai reikia daryti pačiam. Pačiam kontroliuoti ir valdyti save. Blogis užspaudžia jus tada, kai jį įsileidžiate. O įsileidžiate blogį labai lengvai ir net nesąmoningai, pzv.: įsiskaudindami, nusivildami, nerimaudami ir t.t. Kontroliuokite save. Stebėkite save. Visados. Turite išmokti tai daryti nuolat. Turite išmokti suvokti savo būseną: ar ji kurianti gėrį, ar naikinanti gėrį. Ir tai labai aktualu šiuo ateinančiu laikotarpiu. Dievas jums aiškiai pasakė:

Armagedonas ateina sunaikinti žemų vibracijų pasaulio tam, kad žmogus galėtų gyventi Aukso amžiuje. Armagedonas – stebuklinga jėga. Ji atlaisvins žmonių kolektyvinę sąmonę nuo daugybės neigiamumo. Tai galinga jėga, atlaisvinanti žmogų nuo jo paties sukurtos tamsos. Kai tai darys Armagedonas, jūsų ego bus užgautas. Juo didesnis jūsų egoistiškumas, tuo jums bus sunkiau. Juo labiau save sureikšminate, juo jums blogiau. Todėl pasakyti, kad Armagedono atėjimas jūsų neįskaudins – negalime. Žinoma, įskaudins, proporcingai jūsų ego stiprumui. Juo didesnis ego, juo skaudžiau jums bus.

Žmogus yra laisvas. Jis laisvas savo kūryboje, savo susiliejime su Dievu, su kitų pasaulių gyvybėmis. Žmogus yra atviras pažinimui ir atviras naujovėms. Žmogus neužsigauna dėl asmeninių priežasčių, nes jis suvokia kodėl ir kas vyksta, ir kodėl kitas žmogus nori jį užgauti. Žmogus yra mylintis ir suprantantis, bei viską atleidžiantis. Jeigu tu toks esi, tai Armagedonas tau suteiks dar didesnę laisvę, meilę, kuriančią galią. Atlaisvins tavo sąmoningumą nuo daugybės suvaržymų ir tu galėsi mėgautis nuostabiu žmogaus gyvenimu, nuolat už tai dėkodamas Dievui ir taip išreikšdamas pagarbą jam ir kitam žmogui. Pagarba, tolerancija, supratimas kito žmogaus didingumo vertę – visa tai atsispindės Aukso amžiuje. Jūs jausite begalinę meilę, begalinę globą, švelnumą iš jus supančio regimo ir neregimo pasaulio. Leiskite pasireikšti jau dabar savo sielai, savo esybei. Dabar formuokite savo laisvę, savo vidinę ramybę. Auklėkite save, mokslinkite save, duokite sau geriausias žinias, geriausią informaciją. Padėkite sau pasiekti tą Aukso amžių be stresų ir baimės. Atsisakykite savo egoistinių įpročių, savęs suvaržymo nuolatinėmis savo problemomis ir t.t. Raskite gėrį savoje širdyje ir padovanokite ją kitiems. Juk švenčių laikotarpis. Darykite tai drąsiai ir vėliau tai darykite nuolat. Nuolat jauskite Dievo globą ir jūs visados žengsite geru ir teisingu savo gyvenimo keliu.

Atėnė Paladė

P.S.

Pakylėtieji Valdovai tikisi jūsų dėmesingumo ir susikaupimo ateinančiu laikotarpiu. Mes galime padėti tiek, kiek jūs sugebate priimti mūsų pagalbą. Jeigu jūs nesielgiate kaip mes rekomenduojame, tai daugiau rekomendacijų negalime ir duoti. Nes jūs jų nepriimate. Perskaityti nepakanka. Reikia pagal jas gyventi. Visiems, be išimties ir išlygų. Nesakykite, kad taip elgtis neįmanoma arba kad taip gyvensite vėliau. Vėliau ir lieka vėliau – niekada. Taip jūs niekada nepriimsite mūsų pagalbos. O mes siekiame jums padėti, mes esame šalia jūsų tik dėl vienos priežasties – dėl to, kad mylime jus ir mums labai svarbu, kad jūs pajustumėte tą Dievo meilę, kurią mes galime išjausti. Tai didžiausia dovana, kokia tik gali būti jūsų gyvenime: Dievo meilė.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *