Sanat Kumara

Žmogaus sąmonės ir energetinio lauko branda (2 dalis)

Kodėl lengva subtiliojo pasaulio struktūroms prisijungti ir išreikšti save per tam tikrus žmones? Būtent tai apsprendžia žmogaus energetinio lauko struktūra, kokio virpesių dažnio lygio ji yra. Jei aukšto virpesių dažnio, vadinasi į šią struktūrą be pažeidimų gali įsijungti kitos sąmoningos subtiliosios energijos, pvz. Pakylėtieji Valdovai, ir perduoti informaciją į Žemės energetinį lauką, į žmogaus energetinį lauką. Jeigu žmogaus sąmoningumas pažemina žmogaus energetinį lauką – tada dėl vibracijų skirtumo į jį negali patekti aukštos energijos. Paprasčiau sakant, išminties mokytojai negali prisijungti ir padėti žmogui vystytis. Jeigu žmogus savo dabartiniame gyvenime padaro daug teisingų sprendimų ir rimtai atidirba karmą, jis jau atlaisvina savo sąmoningumą ir įtakoja savo energetinį lauką. Tada gali prisijungti mokytojai. Šiuo metu labai aktyviai jungiasi subtiliosios energijos jau vien dėl tos pačios priežasties, kad keičiasi bendras Žemės energetinis lygmuo. Atlaisvėja galimybė į žmogaus energetiką įsilieti subtiliosioms energijoms. Taip žmogus gauna papildomą jėgą savo brandai formuoti. Jis gauna mokytoją – pagalbininką – informacijos suteikėją. Ir jeigu žmogus tuo sėkmingai pasinaudoja, jis priima jam siūlomą pagalbą (klausosi savo vidinio balso), tai jis subrandina savo sielą. Jis pakelia savo vibracijas ir labai sparčiai kyla energetinių lygmenų pakopomis. Kiekvieno žmogaus – sielos tikslas yra pasiekti kaip galima aukštesnę pakopą ir taip išskleisti Dievo Meilę ir šviesą labai materialiame lygmenyje. Siela, nusileidusi iš aukšto energetinio lygmens (pvz., iš Pakylėtųjų Valdovų lygmens), yra prisiėmusi užduotį padėti vystytis žmonėms. Tai nėra jos brandos kelias. Tai yra prisiimta atsakomybė ir užduotis: ateiti ir padėti kelti žmonių bendrą sąmoningumą – kolektyvinę sąmonę. Bet tai įmanoma padaryti tik gimstant apribotu sąmoningumu, kad laužant savo sąmoningumo blokus, galėtum atlaisvinti ir kolektyvinę sąmonę nuo tų pačių blokų. Todėl žmogus dažnai nesuvokia, kokią, iš tikrųjų, jėgą laiko savyje. Jis nežino, kokio aukšto energetinio lygmens yra jo struktūra. Bet, jeigu jam pavyksta įsiklausyti į savo vidinį balsą, jis ugdo sugebėjimą išskleisti savo individualumą, atlaisvina savo sąmoningumą ir priima informaciją iš savo aukšto energetinio lauko lygmens, kuriame gali slypėti ir didžiulės pajėgos subtilių energijų. Jeigu energetinis laukas yra aukšto energetinio lygmens, tai į jį gali jungtis ne vienas mokytojas, o visos subtiliosios energijos, kurios tik gali prisijungti nepažeisdamos žmogaus energetinio lauko.

Kodėl tu pasiekei daugiau nei buvo numatyta? Todėl, kad sąmoningumas leido atlaisvėti tavo galimybėms ir taip keitei savo energetinį lygmenį, kad į jį jungėsi energijos, aukštesnės nei galėtų jungtis iš principo. Dažnai jausdavaisi ties išlikimo riba. Teisingiau, išgyvenimo riba. Jautei, kad yra maža riba nuo išprotėjimo. Tą jausmą sukeldavo stipresnės energijos įsiliejimas į tavo energetinį lauką. Jų skleidžiami virpesiai degino tavo sąmonės struktūrą, todėl jauteisi ant išlikimo ribos. Bet taip susiformavo galingas energetinis laukas ir taip tu atėjai iki devinto lygmens, kur susiformavo tavo esybė – susiformavai tu, kaip vienetas.

Šiandieną daugiau nekalbėsiu kas tai yra 9 lygmuo ir kodėl brolis tavęs ten laukė, nes pagrindinis dalykas, kurį norėjau pasakyti – kad pagaliau pavyko suformuoti išskirtinį energetinį lauką žemiškoje struktūroje. Jeigu tu esi prie 9 lygmens slenksčio, tai reiškia, kad visi Pakylėtieji Valdovai gali duoti informaciją per tavo energetinį lauką ir tavo sąmoningumą. Kad tu gali priimti daugybės subtilių energijų informaciją iš aukščiausio energetinio lygmens, kur formuojasi žmogiškoji sąmonė. Tai yra pareiga. Tai negaliu įvardyti kaip dovaną, nes dovana labai sureikšmina žmogų. Tai yra pareiga. Pareiga vykdyti Dievo valią Žemėje. Tavo asmeniškumo visiškai nebėra. Tu dar nesi išmokusi taip gyventi, bet greitai tai suvoksi ir įvertinsi, kaip reikia elgtis kasdienybėje, kai nebėra asmeniškumo. Yra tik laisvas pasirinkimas vykdyti Dievo valią. Tiesiog, tavo energetinis laukas šiuo atveju tarnaus kaip tiltas. Sąmoningos informacijos pateikimo tiltas. Energetinių virpesių pateikimo tiltas. Tiltu vaikšto visi, kas nori. O tu turi sudaryti sąlygas keliautojams. Tik keliautojai – tai labai aukštų vibracijų energijos. Šis tiltas labai apsaugomas ir saugomas. Informacijos vis daugės, energijų taip pat. Todėl neužblokuok savojo tilto krašto pralaidumo – kad nesprogtum. Turi leisti laisvai tekėti informacijai ir energijai. Neblokuok abejonėmis, tingėjimu ir kitais žmogiškais dalykais. Neatlaikysi spaudimo, kuris jau dabar pradeda vystytis. Turi pasikliauti savimi, visiškai pasitikėti Dievu, tada viskas eis lengvai ir paprastai. Negali būti net šešėlio baimės ar abejonių. Net šešėlio. Nes tai tavo tilto užtvara, kuri galėtų tau pačiai pakenkti. Nebus šešėlio, bus pralaidumas – tu patirsi daug nuostabių jausmų, žinių. Pajausi bendravimą subtiliųjų energijų. Pajusi meilę, švelnumą, gėrį. Tu gi priimi aukštesnes vibracijas. Kas čia gali būti blogai? Neįmanoma. Tu tik pajausi tai, kas yra daug geriau. Žinoma, tai išgyventi irgi nėra lengva. Bet tai jau tavo pareiga, ne dovana.

Sakau tau, Violeta, nuoširdų Ačiū,

Sanat Kumara

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *