El Morija

Biolauko subalansavimas

El Morija.

Dievas siekia suteikti žmogui kuo daugiau žinojimo tam, kad žmogus patirtų daugiau džiugesio, daugiau laimės, meilės, gerumo.

Aš suteikiu tau jėgos tam, kad galėtum tą žinojimą priimti ir visus šiuos jausmus išgyventi. Bet kur ir bet kada žmogus turi jausti vidinę ramybę. Bet ta ramybė negali būti priverstinė. Taip turi tiesiog jaustis be ypatingų pastangų ar reikalavimo. Vidinėje harmonijoje žmogus švyti. Jis išspinduliuoja geras emocijas į aplinką, tuo suteikdamas džiaugsmo ir kitam žmogui.

Aš norėčiau pakalbėti apie ryšius. Ryšius žmogaus su žmogumi. Tam tikromis energetinėmis bangomis pereina impulsai iš vieno žmogaus kitam. Bet pereina ne vien tik suformuota mintis, bet viskas, ką žmogus turi. Išspinduliuoja energiją iš savo biolauko. Biolaukas ir energetinis laukas apie kurį kalbėjo Sanat Kumara, skiriasi. Energetinis laukas – tai pagrindinė sudedamoji dalis, išliekanti, kol žmogus vystosi (reinkarnuojasi). Biolaukas tai šio įsikūnijimo laukas. Žmogus formuoja savo biolauką iš kurio informacija pereina į jo energetinį lauką. Žmogus žmogui išspinduliuoja energiją iš biolauko. Tai, kas yra sukurta šiame gyvenime ir kas sukurta čia ir dabar. Todėl, nors ir maloniai kalbėdamas su žmogumi, bet jeigu prieš tai išgyvenai neigiamas emocijas, tu vis tiek išspinduliuosi tam žmogui savo neigiamumą. O tu ir nesuprasi, kodėl maloniai pasikalbėjus tau liko negerai. Todėl, kad žmogus išspinduliavo savo energiją, kuri dominuoja biolauke ir ją suvaldyti, kad nepasiektų kito žmogaus, yra sunku. Žinoma, įmanoma, bet turi sąmoningai tam pasiruošti.

Prieš susitinkant su kitu žmogumi, turi atsipalaiduoti, įkvėpti oro, atlaisvinti save nuo įtampos ar kitų blogų minčių, nusišypsoti ir tik tada keliauti susitikti su tuo žmogumi. Ar dažnai taip pavyksta? Labai retai, dar džiaugiatės, kad bent suvaldote emocijas, kalbant su kitu žmogumi (kuris neturėjo jokios įtakos tavo blogai nuotaikai susiformuoti), o ką jau kalbėti apie savo biolauko energijos subalansavimą. Jūs turėtumėte nuolat pasižiūrėti į savo biolauką. Paprasčiausiai pastebėti kaip jautiesi, o tada susitvarkyti su savo emocine ir minčių iškrova. Reikia aprimti tiek, kad galėtum sau nusišypsoti.

Savo vizijose matei, kaip Dievas šypsosi žmogui. Dievas šypsosi, nes jis yra ramus. Tokią būseną ir jūs turite išmokti pasiekti. Ir ta šypsena, su kuria norite pasitikrinti savo biolauką, neturi būti iškreipta grimasos ar dirbtina. Turite išjausti meilės sau, pagarbos kitam, šypseną. Meilę Dievui Šypseną. Taip jūs pakeliate savo biolauko vibracijas ir galite bendrauti su kitais žmonėmis. Kitu atveju, jūs su savo negatyvumu užteršiate aplinką, užteršiate kiekvieną sutiktą žmogų ir tą su kuriuo kalbėjotės, ir tą, kuris praėjo pro šalį. Yra žmonių, kurie neįsileidžia į save kitų žmonių neigiamumo. Bet tai vienetai. Dažniausiai biolauko informacija yra nuskaitoma ir  žmogus iš viešos erdvės pareina netekęs jėgų.  Jis ne tik nuvargo, bet ir prisirinko neigiamumo iš kitų biolaukų. O jeigu tavo biolaukas būtų stiprus, jeigu jį išlaikytum švarų, aukštų vibracijų, tu vien gatve eidamas, keistum aplinką į gerąją pusę. Sąmoningas žmogus, einantis pažinimo link, turi išmokti neteršti aplinkos. Jis turi ne tik valdyti mintis ir jausmus, jis turi į aplinką išeiti su jau subalansuotu biolauku. Turi kurti švarią aplinką. O tai reikia pradėti nuo savęs. Bet kur ir bet kada jūsų biolaukas turi būti subalansuotas ir skleisti teigiamas vibracijas. Ypač kai aplinkoje situacija yra sudėtinga. Kai žmogus jaudinasi atsitikus nelaimei, tai jis tikrai nepadeda tam, kam atsitiko nelaimė. Jis turi susikaupti, nurimti ir išspinduliuoti ramybę, tikėjimą. Logiškai galvojant, jums tai dar neįmanoma. Nes manote, jeigu daugiau jaudinsitės, tai problema greičiau spręsis. Ne, jūs tik sukuriate tokią iliuziją. Atsitiko problema (nelaimė) jau aplinkos energetinis laukas gaunasi neigiamas ir jeigu tu jį papildai savo neigiamumu, kaip padėti tam, kuriam tos pagalbos reikia? Pirmiausia, tai savo biolauko subalansavimu. Nes minties energija čia neveiks. Širdimi ir protu tu lengvai nepatikėsi, kad viskas baigsis gerai. Nors tu ir paleisi mintį „viskas bus gerai“, bet ją tuoj seks mintis – kažin? Abejonė sužlugdo teigiamybę. Bet tu gali susikaupti ir subalansuoti savo biolauką, kad išspinduliuotum teigiamus jausmus, o tai jau iš tikro padės problemai spręstis. Jeigu tavo moksleivė dukra laiko egzaminą, o tu labai jaudiniesi – tai tikrai jai nepadėsi. Jeigu vaikas susirgo, o tu labai jaudiniesi – nepadėsi. Reikia pasiekti būseną kai gali nusišypsoti. Supraskite, biolauko skleidžiama informacija yra labai svarbi. Jūs įtakojate visą aplinką. Mintimis galite paveikti vieną ar keletą žmonių, o savo biolauku visus, esančius aplinkoje ir be išimties. Tada tu arba prisidedi prie griaunančios energijos arba prie kuriančiosios. Su nesubalansuotu biolauku griauni aplinką, su subalansuotu – gydai aplinką, taisai ją, papildai ją gerąja energija. Tokiu atveju tu gali padėti net tam, kuris pagalbos neprašo. Nes tu skleidi šviesą ir ta šviesa persiduoda į jo biolauką.

Ego gali bijoti tavo šviesos, bet siela atsigauna toje šviesoje. O kas jums svarbiau? Svarbiau turėtų būti sielos siekiai, o ne ego troškimai. Tyčia stengtis būti tarp egoistinių žmonių ir jiems skleisti šviesą – neverta. Jūs daug įdėsite, bet naudos mažai. Gyvenime yra daug vietų, kur tavo šviesą paims su džiaugsmu. Kur tu gali pastiprinti suvargusias sielas.

Bet, svarbiausia, biolauką subalansuoti kiekvieną dieną ir bet kurioje aplinkoje. Jūs esate žmonės, jausmai jus valdo, galite supykti, įsižeisti ir t.t. Bet reikia, praėjus pirmai emocijai, susivaldyti. Susitvarkyti su mintimis, jausmais ir subalansuoti savo biolauką. Išeiti į aplinką lyg nieko nebūtų ir atsitikę – ramūs ir švytintys.

To jums ir linkiu išmokti.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *