Jėzus

Žmogus – tai Dievo stebuklas Žemėje

Būti žmogumi yra didžiulė dovana ir įsipareigojimas. Dovana, nes tu gali išjausti gyvenimo įvairumą, gali kurti, gali mylėti, gali išreikšti džiaugsmą. Įsipareigojimas – nes tu išreiški Dievo valią. Tu tęsi Dievo kūrybą. Tu esi Dievo dalelytė tam tikroje materijoje ir tu Jį išreiški. Ne save, o Dievą, savo Kūrėją.

Mano įsipareigojimas buvo sustiprinti tikėjimą Dievu. Kiekvienas žmogus turi savo įsipareigojimus, nors jie visi atspindi pagrindinę idėją – išreikšti Dievo kūrybą per save. Tu, žmogau, esi Dievo akys, rankos ir širdis. Tu gali išreikšti visą jo didingumą, galingumą, gražumą. Esi įrankis dieviškojoje kūryboje. Tai prisimindami, jūs suvoksite, kad pagrindinis tikslas jūsų gyvenime – tai išreikšti geriausius savo gebėjimus taip, kad pats galėtum džiaugtis kūryba ir kad ta kūryba džiaugtųsi kiti. Kūryba negali virsti paprastu darbu. Kūryba turi atnešti džiugesį, malonumą, įgyvendinant procesą ir malonų džiugesį, pasiekus rezultatą.

Kiekvienas žmogus yra individualus. Nežiūrėkime į jo dabartinio gyvenimo sąlygas ir siekius, bet paimkite žmogų kaip idėją. Jis ateina į Žemę su tikslu. Įvyksta didingiausias reiškinys – į Žemę ateina nauja gyvybė. Nauja Dievo išraiškos galimybė. Dievas džiaugiasi: dar vienas jo vaikas ateina į materiją, kur galės suformuoti save ir kur galės išreikšti pagrindines Dievo – Kūrėjo idėjas. Su lyg kiekvieno vaiko gimimu – Dievas džiūgauja. Jis žino vaiko galimybes, žino jo įsipareigojimus ir žino, ką tas vaikas suteiks pasauliui. Tik, tas vaikas, dėl gyvenamos aplinkos, dėl tėvų požiūrio į jį, dėl visuomenės nuostatų yra sustatomas į rėmus ir ta jo kūrybinė jėga yra užspaudžiama. Bet sielos niekas negali užspausti. Ji visados gali rasti kelią į atsilaisvinimą ir į kūrybą. Kūrybą, tiesiogine to žodžio prasme ir į gyvenimo kūrybą.

Gyvenimo kūryba prasideda tik žmogui sąmoningai subrendus. Vieni subręstate jauni, kiti tik gilioje senatvėje. Būna, kad žmogus ir nesubręsta vidinei išraiškai. Bet aš džiaugiuosi tais, kurie nori suprasti, kas yra gyvenimo tiesa. O tiesa yra paprasta: žmogus yra Dievo išraiška, vadinasi žmogus ir turi išreikšti viską, kas kilę iš Dievo, iš aukštų vibracijų. O norint tai išreikšti, reikia pasiekti tą lygmenį. Reikia savo energetinio lauko vibracijas nuolat kelti. Juo aukštesnės tavo vibracijos, juo labiau suvoksi, kokia turi būti dieviškoji išraiška, tuo geriau įgyvendinsi savo įsipareigojimus. O visa kita jūs žinote. Žinote, kaip gyventi, norint pakelti savo vibracijas.

Jūsų gyvenimo tikslas yra be galo paprastas – išmokti gyventi aukštų, teigiamų vibracijų lygmenyje. Kito stebuklo nėra. Tai paprasta tiesa. Bet ji nėra labai maloni žmogui, nes žmogus tikisi stebuklo, o jo nėra. Yra tik nuolatinis darbas su savimi. Nuolatinis išjautimas gyvenimo grožio, supratimas kito žmogaus, jo palaikymas, paskatinimas save išreikšti. Save mylėti ir nuolatinis išjautimas dieviškosios meilės. Nėra jokių paslapčių. Nėra nei Visatos susiformavimo, nei kosmoso galybių paslapčių. Yra tik suvokimo riba. Žemų vibracijų suformuota riba, kai žmogus negali suvokti pasaulio tik dėl savo riboto suvokimo. Bet, keliant savo vibracijas, visados įmanoma viską suvokti, viską išsiaiškinti. Visa didžioji Visatos Išmintis būna kaip ant delno. Bet tik tada, kai žmogus išmoks savo pamokas, kai suvoks, kas jame yra gero ir gražaus, kai išmoks mylėti savo artimą kaip pats save. Tik tada jis pakels vibracijas ir išnyks paslaptys. Paslaptis – tai tas dalykas, kurio nežinome. O kai sąmonė atlaisvės, bus galimybė gauti informaciją, kuri dabar yra virš tavo sąmonės suvokimo galimybių. O gavus informaciją – paslapčių sumažės. Juo aukštesnės vibracijos, tuo žmogui iškyla mažiau klausimų. Jis žino. Jis žino kas, kodėl, kaip, dėl ko. Jis žino, kaip jam elgtis ir kaip padėti kitam šioje žemiškoje struktūroje. Pvz. senovėje žmogaus kūnas buvo apgaubtas didžiule paslaptimi: kas yra ten viduje, ar galima kūną prapjauti, gal tai nuodėmė, o gal prakeiksmas užvaldys. O, iš tiesų, nėra jokių paslapčių. Žmogaus suvokimas prasiplėtė, susiformavo medicinos šaka ir apie žmogaus kūną yra viskas aišku. Gal tik neaišku, kas iš tikro yra smegenys. Bet atėjus laikui, pakilus jūsų sąmoningumui į aukštesnį lygmenį ir tai bus aišku. Kaip taps aišku, kas slypi kitose galaktikose ir kas slypi subtiliuosiuose lygmenyse. Jeigu žmogus suvoks, kad jo pagrindinis gyvenimo tikslas – kaip galima geriau išreikšti Dievo galią – tai jam paslaptys vis mažės ir mažės.

Neieškokite stebuklų išorėje, ieškokite tiesos savyje. Suvokite – jūs esate Dievo stebuklas Žemėje. Tik jūs esate didysis egzistencijos stebuklas. Žmogus, išreiškiantis Dievo valią. Žmogus, padedantis vystytis pasauliui, nes jis vysto ir brandina save, kartu augindamas ir Dievo galią.

Būkite stebuklu šioje nuostabioje Žemėje. Būkite laimingi ir mylimi. Aš jus globoju, kaip kad jus globoja Dievas, nes aš vykdau jo valią, formuoju jo energijos išraišką.

Su meile, Jėzus

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *