Andrijanas Hošė

Gyvenkite teigiamoje emocijoje

Norint atlaisvinti negatyvumą, tenka susidurti su tam tikromis negatyvumo struktūromis, esančiomis erdvėje. Jos suformuotos žmonių, todėl ir išvalyti erdvę galime tik per žmonių energetinius laukus. Seanso metu jums teko susidurti su vienu iš negatyvumo formų, kurią pavadinai „Šauksmu“ (pagal E.Muncho paveikslą „Šauksmas“). Kiekviena pašalinta ir sunaikinta negatyvumo forma atlaisvina kelią šviesos energijoms. Jums gali iškilti klausimas, ar galima taip lengvai sunaikinti negatyvumo formą? Kol šios negatyvumo formos yra erdvėje, jų praktiškai sunaikinti neįmanoma. Būtų įmanoma tik vienu momentu – kai visų žmonių sąmonė pasikeistų ir nei vienas žmogus nesielgtų neteisingai. Bet kol kas iki tokio momento dar labai toli. Todėl yra reikalinga suformuoti gyvenimišką situaciją, kuri pritrauktų tą negatyvumo formą prie žmogaus ir ji įeitų į žmogų. Tai jau didžioji pusė darbo. Likusią dalį padarėme seanso metu. Ją ištraukėme iš žmogaus, liko sudeginti arba nuplauti su tekančiu vandeniu. Pagrindinis darbas yra ne sudeginti liepsnoje (nors ji reikalinga, net namą pavertėme „degančiu fakelu“), bet ištraukimo iš žmogaus momentas. Tuo metu, ta negatyvumo forma susinaikina. Tik „pasekmes“ sudegini žvakių šviesoje.

Tokių negatyvumo formų erdvėje yra labai daug. Bet suprantate to darbo pavojų. Negatyvumą reikia įtalpinti į žmogaus biolauką. Vadinasi, žmogų, kurio ego stipresnis ir tikėjimas Dievu silpnesnis, gali pažeisti. Negatyvumas gali paimti viršų. Ir vietoj to, kad galėtume jį atlaisvinti ir ištraukti, jis gali žmogų užvaldyti. Ir tada jokiomis jėgomis jo nesudeginsi. Daug dalykų nuo žmonių nuimi seanso metu. Vadinasi, nuimi negatyvumą, kuris susiformavo per tą žmogų arba tą žmogų įtakoja tos formos. Kai sunaikini – sudegini – tas nedideles negatyvumo formas, tai atlaisvini erdvę. Nuo smulkių, bet nereikalingų negatyvumo formų. Kruopelytė po kruopelytės ir aplinka laisvėja. Jeigu ir ne plačiu mastu, bet asmens, šeimos, gyvenamos aplinkos mastu. O esant tokiam seansui, kai ištraukiamas „Šauksmas“ – tai apsivalo žemiškoji erdvė.

Mes su jumis dirbame. Vadinasi, dirbame konkrečioje aplinkoje. ir norint toje aplinkoje įtvirtinti daugiau šviesos, reikia tą erdvę atlaisvinti nuo tamsos. Todėl ir valoma ši erdvė, imami negatyvumai, kurie toje erdvėje yra. Procesas pavyko. Jūs einate šviesos keliu, iš jūsų reikalaujama daug. Norint labai daug padaryti, reikia labai rimtai apvalyti save nuo savo blogų minčių ir jausmų.

Išmokite visą dieną pragyventi teigiamoje emocijoje. Bet kurioje situacijoje, bet kurioje aplinkoje išlaikyti teigiamą emociją. Ar jums tai iš tikro pavyksta? Jeigu ir atleidi savo priešui, jeigu tu stengiesi būti mandagus ir ramus, tai dar nereiškia, kad gyveni teigiamoje emocijoje. Gali elgtis gerai, o jaustis liūdnai, nuobodžiai, pavargusiam. Tai neigiamos emocijos. Jos taip pat kenksmingos, kaip ir dideli, audringi, blogi jausmai. Nelabai įvertinate savo būsenos. Turite švytėti laime. Ne apsimestine gerove, bet vidine laime. Tada jau drąsiai galėtumėte sakyti – gyvenate teigiamoje emocijoje, esate atsilaisvinę nuo negatyvumo formų ir su jumis gyvena Dievas. Vadinasi, jūs esate tas žmogus, kuris gali pradėti kurti gyvenimą. Nes pradedama kurti, būnant teigiamoje emocijoje. Jūs kursite gyvenimą sau ir savo aplinkai. Dabar, labai dažnai, formuodami savo gyvenimą, naikinate save ir savo aplinką. Viskas paprasta: kaip jautiesi, tą ir kuri. O jūs, kurie jau dabar siekiate tapti tikrais gyvenimo kūrėjais, turite labai atsakingai atsižvelgti į savo kasdienę būseną. Suprantu, turite įvairių problemų, bet jos iš niekur neatsirado. Jūs jas suformavote šiame arba kituose gyvenimuose. Vadinasi, esate už tai ir atsakingi. Nesakau, kad su džiaugsmu turite spręsti skausmingą problemą, bet turite nusiteikti teigiamai, kad ši problema kažką išsprendžia. Gal tai pamoka, gal karmos atidirbimas. Jūs nesuvokiate visos esmės, todėl Dievo kaltinti dėl savo problemų – negalite. Tai jūsų gyvenimas ir jis toks, kokį jį susiformavote „vakar“. Ir tik nuo šiandienos emocijos priklausys, kokią savo ateitį suformuosi. Vėl su problemomis ar vis tik sugebėsi gyventi lengvai ir paprastai. Jūsų kolektyvinėje sąmonėje galingą vietą užima mintis, kad žmogaus gyvenimas yra sunkus ir sudėtingas. Tai labai įsitvirtinusi mintis, kuri ir pasireiškia su didele jėga. Turite perlaužti šią idėją į kitą: žmogus gyvena lengvai ir paprastai. Žmogus yra laimės kūdikis ir Dievas jam visados „padės pagalvę“, kai suklysi.

Žmogaus gyvenimas yra lengvas ir paprastas. Tikiu, kad perskaičius šią frazę iš karto sukilo pasipiktinimas, abejonė ir kitokie prieštaravimai tai frazei. Vadinasi, blokas, kad „gyvenimas yra sunkus ir sudėtingas“ jus yra užspaudęs. Nes perskaičius frazę  „gyvenimas yra sunkus ir sudėtingas“ – jaučiate pritarimą, sutikimą širdimi ir protu. O tai galinga materializacijos forma. Būkite geri, nuolat prisiminkite kitą formą ir nebijokite jos ištarti „gyvenimas yra lengvas ir paprastas“. Gyvenimas yra kupinas gražaus nuotykio, gerų santykių, įspūdingos kūrybos. Negi, mes, Pakylėtieji Valdovai, turime nuolat aiškinti – gyvenkite laimingai. Tai jūs turite suprasti ir priimti, kaip pagrindinę savo gyvenimo tiesą. Tai jūsų gyvenimas. Kokį formuojate, tokį ir turite. Mes tik galime pasakyti – jūsų mintis kuria jūsų gyvenimą. O kokia jūsų mintis – tai priklauso nuo jūsų. Jūs turite galimybę gyventi lengvai ir paprastai. Gyventi teigiamoje emocijoje. Būkite tvirti savo tikėjime. Savo minčių jėgos tikėjime. Ir drąsiai formuokite laimingą gyvenimą sau ir savo aplinkiniams.

Gyvenkite teigiamoje emocijoje kiekvieną savo dieną. Būkite laimingi tai suvokę ir įgyvendinę.

Su meile, Andrijanas Hošė

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *