Be kategorijos

Ačiū visiems, esantiems kartu

Sveiki, mieli skaitytojai. Nusprendžiau parašyti laišką ir aš pati. Jūs nuolat gaunat informaciją, ateinančią iš subtiliojo pasaulio. Tai nėra tiesiog ramus informacijos užrašymas. Norint priimti laišką, teko perlipti per daugybę savo barjerų, daugybę savo suvokimo spragų. Bet ne tai svarbiausia. Informacija ateina iš subtiliojo pasaulio, iš to pasaulio, kur vibracijos yra labai aukštos. Vienam žmogui to atlaikyti neįmanoma, nebent būtum pašauktas mokinys, galintis tai priimti. O aš esu tiesiog informacijos priėmėja, todėl viso to negalėčiau padaryti be savo komandos. Nesvarbu, kad laiškus aš rašau namuose viena, bet be komandos įdirbio, aš nepajėgčiau priimti tokių aukštų vibracijų. Komanda jau dvejus metus kiekvieną savaitgalį renkasi į seansus. Seanso metu vyko ir vyksta mūsų blokų atlaisvinimai, mūsų energetikos priderinimas prie aukštų vibracijų. Pirmuosius metus rinkomės tiksliai nesuvokdami, ką darome ir dėl ko tai darome. Bet vidinė nuojauta kuždėdavo, kad tai yra labai svarbu. Seanso metu patirdavome įvairius laužymus. Būdavo, kad po stiprios energijos prisijungimo kūnas drebėdavo, kaip epušės lapas, kai kada kūną drebindavo traukuliai, jauti, kaip degina kiekvieną kūno ląstelę. Buvo, kai akimirkai sustabdė širdies darbą. Reikėjo ir amoniako, ir šalto dušo, ir draugų pagalbos. Dažnai, seanso metu dalis komandos narių užmiega, dalis išgyvena vidinius stiprius jausmus, verkia, bet dar dažniau aplanko begalinė meilė, dėkingumas, džiaugsmas. Tokių jausmų realiame gyvenime negali patirti. Kol kas. Procesas vyko ir vyksta. Per fizinius ir psichologinius „laužymus“ perėjau aš pati, pereina ir visa komanda, kas ramiau, kas skaudžiau. Į komandą kviesdavome prisijungti visus norinčius, bet dabar man aišku, kad to daryti negalime. Energijos prisijungia labai aukštų vibracijų ir nepasiruošusiam žmogui gali būti pavojinga. Fiziškai ir psichologiškai pavojinga. Mums patiems vis dar iškyla įvairių negerumų, bet esame komanda, esame savaip stiprūs ir galime vienas kitam padėti. Visa komanda auga, stiprėja. Kiekvienas grįžta po seanso namo ir gyvena savo gyvenimus. Jie asmeniškai mokosi kiekvieną išgirstą pamokymą pritaikyti kasdienybėje. Todėl ir sakau: visi auga, stiprėja. Viena aš nesuformuočiau tokio stipraus energetinio kanalo, kaip jį galime suformuoti bendru darbu. Tik komandos dėka pagreitintu būdu keičiasi vibracijų lygis tiek mano, tiek jų. Tik bendro darbo dėka prie mūsų gali prisijungti stiprios energijos. Todėl ir laiškai stiprėja tiek informacija, tiek energija. Seanso metu dabar dažniausiai vyksta informacijos priėmimas ne rašant, o kalbant. Kai kada tenka kalbėti ir rusų kalba, kurios aš nelabai moku. Teisybę pasakius, visos komandinio seanso esmės iki galo ir dabar nesuvokiame, bet nuoširdžiai darome, tai ką jaučiame, reikiant padaryti.

Aš manau, kad tikrai laikas pasakyti didelį Ačiū visiems, kurie taip atsakingai dirbo šiuos metus ir tikiuosi, sėkmingai dirbsime ir ateityje. Ačiū Kazimierui, Rasai, Vidmantui, Daivutei, Lionytei, Kęstui, Ritai, Gražinai, Eglei, Simui, Rasai ir Rimantui, Monikai ir Tadui, bei Saulutei, Gintarei ir Monikai, Dianai, Vitai, Petrui.

Dar didesnis Ačiū visiems skaitytojams. Jūs į savo širdį ir protą priimate informaciją ir energiją. Jūs keičiate savo gyvenimus, keičiate savo gyvenamą aplinką, įleisdami į ją daugiau šviesos, daugiau meilės. Labai tikiuosi, kad mes galėsime ilgai bendrauti, kad mūsų ratas didės ir mes visi su didžiausiu džiaugsmu ir meile pasakysime Ačiū Pakylėtiesiems Valdovams, kurių dėka vyksta visas šis procesas.

Ačiū, su meile, Violeta

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *