Jėzus

Meilė nugali viską

Jėzus.

Meilė nugali viską. Meilė yra pačių aukščiausių vibracijų jausmas, todėl ji nugali viską. Mylėkite atvira, tyra širdimi ir jūs pajusite tikrą gyvenimo džiaugsmą, tikrąją gyvenimo prasmę. Nėra nei vieno tikresnio, geresnio, tikslesnio jausmo, kaip meilė. Ją pažinę ir pajutę, jūs savo gyvenime nebedarysite neteisingų sprendimų. Nes meilė parodo pačius geriausius jūsų pasirinkimus, parodo, ką iš tikro reikia gyvenime veikti, kad pajustum gyvenimo prasmę ir pilnatvę.

Vadinasi, jūs turite išmokti mylėti. Dabartinė jūsų meilė, kad ir kokia tyra ji būtų, neatspindi visos savo galios ir didybės. Kodėl taip yra? Nes jūsų kūno energetika yra užspausta įvairiausių rūpesčių, įtampos ir kitų nemalonių jausmų. Nors ir mylite, bet nesugebate išspinduliuoti šio jausmo visa jėga, nes jūsų užspausta energetika to neleidžia. Esate per silpni išspinduliuoti meilę. Jūs turite keisti visus gyvenimo įpročius ir vertybes tam, kad galėtumėte išreikšti meilę. O ji yra jėga. Tai amžinybės jausmas. Su šiuo jausmu jūs pereisite į kitą gyvenimo pakopą, šis jausmas leis jums pakelti sąmoningumą į aukštesnę pakopą.

Meilė – tai pagrindinė virsmo jėga. Kai jūs pradėsite žengti jums rodomu keliu, jūs suprasite kaip keičiasi meilės jausmo išjautimas ir kokią galią šis jausmas turi. Kaip aš išgydžiau žmones vienu prisilietimu? Aš jiems daviau savo meilę. Aš jiems leidau prisiliesti prie Dievo meilės energijos. O ji yra tokia galinga, kad išgydo bet kurią žmogaus suformuotą ligą. Ji pakeičia bet kokį žmogaus suformuotą blogą jausmą į gerą. Meilė degina žmogaus ego. Čia ir iškyla pagrindinė problema, kodėl žmogus nemoka taip mylėti. Dėl savojo ego. Egoistiška meilė priskiriama prie žemų vibracijų jausmo. Jeigu jūs taip prisirišate prie žmogaus, kad jo praradimas jums sukelia daug skausmo – tai jūs jį mylėjote egoistine meile. Jums buvo gera su tuo žmogumi, bet ar tam žmogui tavoji meilė suteikė gyvenimo džiaugsmą, paskatino laisvai kurti gyvenimą? Vaikams jums dar pavyksta išskleisti tyrą meilės jausmą, bet ir tas jausmas dažnai tampa savanaudišku. Norite, kad vaikai elgtųsi taip, kaip jums patinka, kad jie gyvenime pritaikytų jūsų vertybes ir pildytų jūsų troškimus ir neišsipildžiusias svajas. Vėliau jūs jau siekiate priverstinio dėmesio iš savo suaugusių vaikų. Ir taip tyra meilė pamažu virsta į egoistinę meilę.

Aš jums labai rimtai sakau – nemokate mylėti. Galite prieštarauti, su manimi ginčytis, bet aš drąsiai sakau – mylėti nemokate. Meilė turi skleistis visados: ir kai tu liūdnas, ir kai tu laimingas. Ir kai tu turi rūpesčių ir kai kažkas tau nesiseka. Meilei neturi būti jokių asmeninių apribojimų. Šis jausmas turi paliesti kiekvieną sutiktą žmogų, kiekvieną sutiktą sielą. Kalbu apie sielą, nes dažnai žmoguje pasireiškia stiprus ego. Šiai struktūrai savo meilės nereikia atiduoti. O jūs dažnai tai darote. Labiau mylite garsų, turtingą, kažkuo pasižymintį žmogų, nei ramų, tylų, niekuo neišsiskiriantį žmogų. Žinoma, ne kiekvienas tylus ir ramus žmogus išskleidžia meilę. Gal būt jis tyliai ir ramiai savyje išgyvena daug kompleksų, išjaučia pyktį, nuoskaudas, o gal tingėjimą mąstyti. Išoriniai veiksniai negali apibūdinti žmogus sugeba mylėti ar ne. Tai apsprendžia jo kasdienė elgsena. Jo bendravimas su žmonėmis, jo atvirumas, šiluma, pagarba, tolerancija, išsiauklėjimas, susitvardymas. Visa charakterio savybių paletė turi būti priderinta tam, kad žmogus išreikštų meilę.

Meilė nugali viską. Kai tu tikrai išmoksi mylėti, tu drąsiai eisi per savo žemę ir tavęs niekas niekada neužgaus. Nes nei vienas blogas kito žmogaus poelgis ar jausmas negalės tavęs užgauti ne tik emociškai, bet ir fiziškai. Ar jūs galite drąsiai išeiti naktį į neapšviestą gatvę? Ne, nes jūs bijote. Jei bijai, vadinasi tavyje nėra suformuota meilė. Kai myli neasmenine meile, tavo širdyje nelieka nei pykčio, nei apmaudo, nei baimės, nei tingėjimo. Esi tu atvėręs širdį pasauliui ir pasiruošęs bet kur ir bet kada padėti kitam žmogui. Pamiršęs savo asmeniškumą tu žvelgi į pasaulį Dievo akimis. Ir tu sieki suteikti vidinę ramybę ir palaimą kiekvienam sutiktam žmogui.

Meilė nugali viską. Meilė yra aukščiausia vertybė, kurios turite siekti visa savo širdimi ir visa savo gyvensena. Tai pagrindinis jūsų gyvenimo siekis. Vienintelis ir nekintantis – išmokti Mylėti

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *