Sen Žermenas

Pasinaudokite Pakylėtųjų Valdovų pagalba

Džiaugsmo energija persipina su Meilės energija. Meilė negali atstovauti kančiai. Todėl išmokite mylėti nešdami džiaugsmo energiją. Jūs neįvertinate iki galo džiaugsmo energijos jėgos. Ten, kur nuoširdus džiaugsmas, geras humoras ir skaidrus juokas, ten visa aplinka alsuoja meilės energija. Išmokite palaikyti savyje džiaugsmo energiją.

Aš Esu Sen Žermenas, šiandieną atėjau per šventos ugnies energetinį srautą ir siekiu įnešti į jūsų kasdienybę meilės ir džiaugsmo pažinimo energijos. Kiekviena mūsų siunčiama energija turi savo prasmę (idėją) ir ši idėja įsitvirtina Žemės aplinkoje su stipria jėga. Žmogus labai silpnai išjaučia tas galingąsias energijas, kurios yra aukštame energetiniame lygmenyje, todėl šioms energijoms reikalingas palaikymas, kurį mes jums ir suformuojame. Pakylėtieji Valdovai nuolat „maitina“ žmones. Stiprina žmonių viduje esančias energijas, kurios dėl pačių žmonių netobulo mąstymo ir veiklos, buvo labai nusilpusios ir nebeturi nei savo reikšmės, nei galios.

Aš, Sen Žermenas, seniai bendrauju su žmonėmis, nors jūs to ir nejaučiate. Bet jūsų išgyvenimai, jūsų viltys ir siekiai, visi jūsų vidiniai ieškojimai man yra atviri ir aš juos nuolat pastiprinu savo energetiniu srautu. Jūs, žmonės, turite stiprią vidinę galią, kuri gali ne tik padėti išgyventi materialioje aplinkoje, bet gali kurti, formuoti gyvenimus. Tik ši jūsų galia labai silpna dėl jūsų neigiamo požiūrio į gyvenimo įvykius, į tikslus, į „blizgučius“. Jūs apribojate vidinės galios išraišką, todėl jūsų energetiniai kūnai labai silpni, išgyvenami jausmai energetiškai silpni. Nekalbu apie agresyvumą, pyktį ir t.t. Jie stiprūs tik labai siaurame veiklos diapazone. Iš tikrųjų, šių emocijų energija nėra labai veiksminga Visatos atžvilgiu ir mūsų ji nedomina, nes nepadeda formuoti kūrybos. O gerosios emocijos pas jus tokios silpnos, kad jūs sugebate išjausti labai siauro diapazono geruosius jausmus, o tai reiškia, kad jų jėga per silpna, kad vystytusi gyvenimo kūryba. Todėl mes, Pakylėtieji Valdovai ir padedame jums sustiprinti energijų išraišką. Per jūsų sąmoningumą (laisvą valią rinktis) ir per širdį į jūsų kūnus patenka Pakylėtųjų Valdovų energija. Ji stiprina tam tikrų energijų išgyvenimus. Vienus skatina labiau mylėti, kitus – džiaugtis, trečius – išjausti tyrumą, švelnumą, tikrąjį tikėjimo jausmą, toleranciją, pagarbą ir t.t.

Atėjo laikas priimti sąmoningai šias dovanas ir nepaneigti jų egzistavimo, o puoselėti jas. Jeigu jaučiate, kaip širdis veriasi tyrai meilei – tai skleiskite šį jausmą aplinkiniams. Jeigu jaučiate švelnumą, supratingumą, palaikymą – tai ugdykite šią išraišką. Jeigu mėgaujatės mąstydami, analizuodami ir darydami savuosius „atradimus“, pasidalykite šia informacija su kitais. Jūs niekuomet nesate vieni. Ne tik mes esame šalia jūsų, bet šalia jūsų yra tokių žmonių, kaip jūs. Bet ir jie tyliai neišsiduoda ką jaučia, apie ką mąsto. Kai garsiai prakalbėsite apie savo ne visai suvoktas, ne visai aiškias, bet giliai išgyventas mintis ir kiti drąsiai prabils apie tai, ką jaučia, ką išgyvena. Ir kitam bus lengviau suvokti, kad jis nėra „nevykėlis“, „atsiskyrėlis“ ir t.t. Bendraukite. Atvira širdimi bendraukite su kitais žmonėmis. Išsiugdykite toleranciją ir pagarbą, tada jums bus lengviau išgirsti ir suprasti kitą žmogų. Tolerancijos ir pagarbos nebuvimas tik parodo jūsų kompleksuoto gyvenimo ydas. Tai jūsų suvaržymo ribos. Jūs nesate pajėgūs priimti kitą tik todėl, kad savyje turite daug kompleksų arba jūsų ego tiek užaugintas, kad kito nuomonė visiškai neturi jokios vertės.

Matote, kiek turite veiklos. O klausiate, ką man nuveikti, kad prisidėčiau prie bendro Žemės vystymosi plačiąja prasme? Jūs galite prisidėti labai daug kuo. Ir tai nebūtinai turi pasireikšti kažkokia konkrečia veikla. Jūs turite išmokti džiaugtis savo kasdienio gyvenimo akimirkomis, turite išmokti jausti pagarbą kiekvienam žmogui, būti tolerantišku ir sugebančiu ne tik suvaldyti savo jausmus ir mintis, bet sugebančiu išspinduliuoti ramybę, meilę, švelnumą per savo širdį į bet kurią savo gyvenimo netobulą situaciją. Jūs kiekvienas, savo namuose, savo gyvenimuose turite daug ką nuveikti. Ir sakau, kad tai nebūtinai turi būti aiškūs, garsūs darbai. Pirmiausia išmokite skleisti ir gyventi harmonijoje, o jau tada galite kurti ir įgyvendinti didžius savo siekius. Didieji siekiai be vidinės harmonijos – nieko neverti. Tai tik savo kūrybinės energijos eikvojimas be reikalo. O tai reiškia – karmos formavimą. Tai ką gi jūs padarote siekdami aukštų, rimtų savo tikslų, nesugebėdami kasdienybėje išlaikyti rimties, pasitikėjimo Dievu, vidinės harmonijos ir savitvardos? Jūs suformuojate galingą karmą, nes išeikvojate kūrybinę energiją veltui. Tai štai, pagalvokite prieš kurdami savo didelius planus, prieš labai norėdami rimtai prisidėti prie virsmo proceso. Dideli išbandymai laukia tik stiprių žmonių, o jeigu jūs nesugebate susitvarkyti su smulkiais, jums keliamais reikalavimais, tai ar esate tikri, kad teisingai išlaikysite didelius išbandymus?

Primenu, kiekvienam skaitančiajam, jūs turite prisidėti prie bendro tikslo, prie vibracijų kėlimo Žemės ir žmonių atžvilgiu. Bet nepakelsite vibracijų aplinkoje, jeigu jų nepakelsite savo viduje, savo energetiniame lauke. Tai yra, jei nesugebėsite džiaugtis, mylėti, gerbti kitą ir nuolat palaikyti ryšį su Dievu.

Aš, Sen Žermenas, džiaugiuosi galėdamas prie jūsų prisijungti per šį laišką ir pasiųsti savo violetinės liepsnos spindulį jūsų energetinio lauko apvalymui ir minčių skaidrumui formuoti, meilės išraiškai atgaivinti.

Su meile, Sen Žermenas

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *