Guan In

Kaip formuojasi gyvenimo kūrybą?

Tikėjimas Dievu paremtas vidiniu žinojimu – Jis yra. Šis žinojimas ateina iš to pasaulio, kurio neapčiuopiate savo sąmone. Bet, atverdami širdį ir pakeldami vibracijas, jūs pajėgiate išgyventi džiaugsmo ir meilės kupiną akimirką, kuri parodo, kad tikrai yra Dievas, yra Meilė ir Išmintis. Kiekvienas žmogus daugiau ar mažiau išgyvena šį jausmą savo kasdieniame gyvenime, bet dažnai jį pamiršta arba tiesiog  ignoruoja. Žmogus turi stulbinančią savybę – ignoruoti arba paneigti viską ko jis nenori priimti. Bet ignoravimas nepanaikina egzistavimo galimybės. Todėl šis Meilės ir Supratingumo jausmas egzistuoja. Šio jausmo dėka formuojasi žmogaus kūryba. Tai kuo paremta kūryba? Energija. Norint kurti, reikia turėti energijos. O gyvenimo kūryba paremta Meilės energija. Vadinasi, sąmoningas žmogus pradėdamas mąstyti apie savo gyvenimo kūrybą, apie savosios sielos išraišką, turi savyje suformuoti Meilės ir Supratingumo, Atidumo, Atleidimo energiją. Ši energija skatina formuotis Gėriui. Kai gyvenimo kūryba paremta aukštų vibracijų panaudojimu gyvenime, vadinasi yra formuojamas Gėris. O Gėrį galima sukurti tik su „teigiamomis“ energijomis.

Jūs galite gyventi ir galite egzistuoti. Dalis jūsų tik egzistuoja, nors kasdien užsiima šimtais darbų, turi daug veiklos, daug bendravimo ir t.t. Bet egzistavimas nuo kūrybos ir skiriasi tuo, kad „egzistuojant“ tu naudoji bet kokią energiją, tame tarpe pykčio, neapykantos, susierzinimo, skubos energiją. Sąmoningas žmogus tik prabudęs ryte turi pradėti galvoti su kokiu jausmu jis keliasi, su kokiu jausmu pradeda dieną. Ir tas jausmas turi būti išskirtinai tik vienas – pagarba Gyvenimui. Pagarba savo gyvenimui, suteiktai galimybei įsikūnyti, pažinti save ir pažinti Dievą. Ši jausmą gali lydėti tik aukštų vibracijų jausmų energija – Meilė, Džiaugsmas, Atidumas kitam ir daugelis kitų, gerų jausmų. Taip jūs suformuojate ir sukoncentruojate savyje gerų jausmų energijas, kurios gali būti panaudotos gyvenimo kūrybai.

Gyvenimo kūryboje nėra taip svarbu, ką konkrečiai tą dieną tu veiksi. Svarbu ar sugebėsi įsilieti į Visatos harmoniją, į „Dievo alsavimo“ ritmą. Tai reiškia, kad tu, žmogau, iš pat ryto jau esi su Dievu. Tu žinai, kad gyvenimas duotas brandai, o tai reiškia, kad kiekviena diena duoda savo pamoką ir pagrindinė dienos užduotis – suprasti savo pamoką ir ją išmokti. Įgyvendinti užduotį, kurią tau skiria Gyvenimas. Todėl dar kartą sakau: ne taip svarbu, kokia konkrečia veikla užsiimi per dieną, svarbu, kas vyksta „tarp eilučių“. Kas vyksta tą dieną ir kaip tu ją išgyveni – ką pamatai, ką pajauti, kiek gėrio atidavei aplinkiniams ir, svarbiausia, kokias emocijas išliejai į aplinką, kokias mintis paleidai savo aplinkoje. Štai čia ir prasideda tavo gyvenimo kūryba.  Kūryba – tai viskas, ką tu iš savęs, iš savo vidaus atiduodi į aplinką. Kokias mintis, kokius jausmus, kokius veiksmus atlikai per dieną. Ar tu savo gyvensena padėjai kitam išlikti ramiam, padėjai kitam išspręsti jo problemą, ar tu spinduliavai meile, ramybe, pasitikėjimu, džiaugsmu. O gal tu visur suformavai disbalansą? Gal tu įnešei į kito žmogaus gyvenimą nerimą, baimę, gal tu pasidalijai pykčiu, pagieža, pažeminimu? Tokiais, iš savęs išskleistais jausmais – gyvenimo nekursi, o tik griausi. Ir nesvarbu, kad tu realiai nori įgyvendinti gerą projektą, bet jeigu įgyvendindamas jį tu išskleidi į aplinką neigiamas energijas ir mintis – tu griauni aplinką ir naikini savo gyvenimą. Ir tavo projektas įgaus daugiau  neigiamumo atspalvių, nei teigiamumo.

Gyvenimo kūryba prasideda nuo meilės jausmo palaikymo savo širdyje per visą dieną. Tu, žmogau, turi susidėlioti gyvenimo prioritetus ir suvokti, kad ne darbas, ne tiesioginė veikla svarbiausia tavo gyvenimo atžvilgiu, o tai, kaip tu emociškai išgyvenai tą savo dieną. Kiek gėrio išskleidei? Ne egoistinio malonumo džiaugsmo akimirkų, o iš tiesų – gėrio akimirkų. Kuo tu stipresnis, kuo stipresnė tavo meilės energija – tuo daugiau gyvenimas suteiks progų ir galimybių ta meilės energija pasidalyti su kitais. Jos negalima tiesiog kaupti. Jei nemokti ir nesugebi jos atiduoti žmonėms (nes manote, kad jie gali jūsų nesuprasti ir nepriimti tos energijos ir manysite klaidingai, nes tikros meilės energijos jūsų gyvenime labai trūksta ir ją gaunantys tikrai džiaugsis tavo sugebėjimu ją dovanoti), tai atiduok gamtai, atiduok erdvei. Tai pirmos gyvenimo kūrybos pamokas. Sukaupk meilės energiją ir pasidalyk su aplink tave esančia gamta – ji nesugeba pykti, todėl lengvai priims tavo meilės spindulius. Vėliau, kai jau subręsi – tu sugebėsi  tą meilės energiją atiduoti žmonėms. Visiems žmonėms, su kuriais savo gyvenime susitiksi. Ir svarbu suvokti, kad savo meilės energija jūs turite paremti žmogaus sielą, o ne jo egoistinius troškimus, egoistinius siekius.

Žmogaus egoistinių veiksmų savo meilės energija negali maitinti. Taip tu prisidėtum prie jo ego stiprinimo, o tai jau karmos formavimas. Jeigu tu savo gražia meilės energija pastiprini žmogaus egoistinius siekius – tu naudoji savo dieviškosios meilės energiją ne pagal tikslą, vadinasi, kuri savo karmą. Tai suprantate, kad išmokti mylėti ir skleisti meilę į aplinką – nepakanka. Reikia ir Išminties, kaip ir kam tą energiją skirti. Todėl visur ir visados sakome derinį: Meilė ir Išmintis. Be išminties jūs nesugebėsite suprasti kur yra Gėris, o kur yra Blogis. Žmogus dažnai manipuliuoja kitais žmonėmis ir tave, neišmanėlį, gali labai greitai apgauti. Tu jį užjausi, jam nuoširdžiai padėsi ir – susikursi sau karmą, nes neturi tiek išminties, kad suvoktum kito žmogaus apgaulę (suvoktą ar nesuvoktą). Todėl ir yra labai svarbu pažinti pasaulį, pažinti Visatos dėsnius.

Išminties neįsileisi į riboto sąmoningumo savo protą. Vadinasi, reikia savo sąmoningumą praplėsti. O kaip tai techniškai padaryti? Atsisakyti tam tikrų prisirišimų prie tam tikrų taisyklių, įsitikinimų. Tai tolerancijos ugdymas, supratingumo ugdymas. Tik ugdydamas tam tikras savo savybes ir atsisakydamas griežtų, nekintančių savo tiesų, galėsi atlaisvinti savo sąmoningumą ir Išminties priimti daugiau. Kito būdo nėra. Sąmoningumą praplėsti gali tik įvaldydamas save, suvaldydamas savąjį ego, suvaldęs savo charakterį, atsisakęs ne tik negerų charakterio savybių, bet ir patogaus,  nekintančio savo gyvenimo.

Be Meilės ir Išminties jūs negalėsite kurti gyvenimo. Be šių dviejų tiesų jūs tik formuojate sau karmą, nes neteisingai išnaudojate jums suteiktą dieviškąją energiją. Kodėl jūsų gyvenime nuolat kyla kažkokios problemos? Todėl, kad savo neteisinga gyvensena apribojate save. Jūs sukuriate karmą, kuri riboja jūsų laimę ir stabdo gyvenimą. Vis susiduriate su vienomis ar kitomis savo gyvenimo problemomis. Problemos – tai ne išbandymai. Dažniau, tai neteisingai panaudotos dieviškos energijos suformuotos karmos padariniai. Taip stringa jūsų kasdienė veikla, sutrinka sveikata. Ir tai todėl, kad neįvertinate pagrindinių tiesų – jūsų gyvenimas susideda iš Meilės ir Išminties išskleidimo savo gyvenimiškoje aplinkoje. Jei nors viena iš tų dalių stringa – vadinasi, sėkmingai formuojate karmą, kuri varžo jūsų kasdienybę.

Su meile, Guan In

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *