Guan In

Beverčiai norai

Aš, Guan In, išskleidžiu savo energiją per kiekvieno, man atsiveriančio žmogaus širdį. Aš dovanoju savo meilę ir savo šviesą. Jūs, savo kasdienybėje, pasineriate į problemų ir rūpesčių sūkurį ir pamirštate, kad jūsų gyvenime svarbiausia esate jūs patys – tai yra žmogus, nešantis  Meilę. Kasdien aš siunčiu jums savo meilę ir šilumą ir ne tam, kad guosčiau, raminčiau, o tam, kad jūs galėtumėte nusišypsoti ir formuoti laimingą dieną. Kur žmogus šypsosi, kur jis skleidžia meilę ir džiugesį, ten negali būti karo, negali būti skausmo. Jūs kuriate savo pasaulį. Jūs kuriate jį savo mintimis ir savo jausmais. Ir tik nuo jūsų priklauso, kokioje erdvėje gyvenate.

Mes mylime žmones, mes žinome, kaip svarbu išreikšti Dievo valią Žemėje ir kad nėra daugiau tiesų, kaip Aukščiausiojo suformuota tiesa. O jūs save apsunkinate suformuota idėja, kad tik patys atsakingi už savo gyvenimą. Taip, jūs kuriate savo pasaulį savo mintimis ir jausmais, bet jūs visados galite prisijungti ir pasitikėti Meile ir Išmintimi. Jos egzistuoja beribėje erdvėje ir jos turi jėgą daug didesnę nei žmogaus sukurtos problemos. Todėl verta pasitikėti tuo, kad egzistuoja labai stipri Meilės energija, Dievo Meilės energija. Juk Dievas sukūrė Visatą, sukūrė ir žmogų. Jo galia begalinė, bet jis suteikė laisvą valią patiems žmonėms formuoti savo gyvenimą. Ir jeigu jūs, savo laisva valia paprašysite Dievo sumažinti jumyse esančią tamsą – jis padės. Jumyse esančią tamsą – ne aplinkoje, ne kituose žmonėse, o jumyse. Nes jūs kuriate pasaulį, nes nuo savęs reikia pradėti keistis. Tai jūs privalote pradėti šypsotis ir mylėti kitą žmogų, o ne laukti to iš kito. Tai jūs turite pakelti save iš savo liūdesio ir rūpesčių klano. Ir tai galite padaryti patys, jūs turite tam visas galimybes. Jūs turite minties ir jausmo jėgą. Jūs turite nukreipti mintis į aplinką, į kitą žmogų, į gėrį ir grožį. Tada nustosite gyventi savo rūpesčių pasaulyje. Galite mintyse palaikyti ir save. Bet tą švarų, tyrą, nuostabų žmogų, o ne tą pikčiurną, niurzgantį, nelaimingą.

Atminkite visiems laikams: jūsų mintis turi galią. Jūsų jausmas turi galią. Tai jūsų gyvenimo kūrybos instrumentai. Ir jeigu jūs nemokate jais naudotis, prašykite manęs jums padėti, skaitykite šaukinius. Jūs vis dar neigiate tai, kad viskas priklauso nuo jūsų. Manote, kad patys negalite sau tiek problemų prisikurti. Deja, jums tų problemų niekas negali sukurti ir įmesti į Žemę, į jūsų aplinką. Visa aplinka, esanti šalia jūsų atspindi jus. Atspindi jūsų sugebėjimą įsiklausyti į vidinį balsą, atspindi jūsų nusižeminimą savajai ego struktūrai. Vienintelis „vaistas“ nuo jūsų ligų, problemų, nelaimių – tai Meilės jausmo išskleidimas per savo širdį kitiems žmonėms, gamtai ir išmintingas tos energijos panaudojimas. Su meile jūs dar geriau ar blogiau susitvarkote. Su įsiklausymu į Išmintį – tai tikrai problema. Nes įsiklausyti į savo vidinį balsą, į ženklų kalbą, į vidinį žinojimą yra sudėtinga, o jeigu ir įsiklausote ar bent perskaitote geras mintis – tai toli gražu to neįgyvendinate savo kasdienybėje.

Perskaitykite laiškus iš naujo ir pažiūrėkite ar tikrai tu – asmeniškai – gyveni taip, kaip rekomenduojama, ar tikrai tikiesi, kad kažkas kitas taip gyvens ir pataisys padėtį pasaulyje? O tu esi tikras, kad tam kitam pavyks atsiverti Dievui ir suvokti Išmintį, gal tas kitas taip pat laukia, kol tu sugebėsi pasikeisti ir padėti sau bei pasauliui. Deja, jūs maža dalimi įsisavinate perskaitytą informaciją. Jums prasiplečia pasaulio suvokimas, prasiplečia suvokimas, kokias klaidas darote savo gyvenime. Tai gerai, bet to nepakanka. Jūs žengiate pirmyn, jūs mėginate suvokti tikrąją gyvenimo prasmę, o jai išsiaiškinti reikalingas jūsų sugebėjimas priimti informaciją. O papildomą informaciją galite priimti tik tada, kai ją jau įgyvendinate savo kasdienybėje. Tai ką turite dabar atlikti? Nusišypsoti, susilieti su Dievo meile ir šviesa, ir eiti į savo kasdienybę su vidine ramybe, pasitikėjimu ir džiaugsmu, galėdami nuveikti gero ir gražaus. Rankos, kojos, akys, širdis duota ne tam, kad pameditavę ramiai sėdėtumėte prie televizoriaus, o tam, kad išeitumėte į žmones ir nuolat jiems padėtumėte. Jūsų asmeniškumas jus labai apriboja. Kai išmoksite susilieti su Dievo meile – asmeniškumo nebeliks. Liks tik įsiklausymas į savo širdį ir veikla. Veikla, paremta meile, gerumu, pagalba.

Ateitis priklauso jums. Nuo paprastos kasdienės nuotaikos priklauso padėtis pasaulyje. Nes kiekviena jūsų asmeninė mintis ir nuotaika papildo egregorą su kuriuo randa sąskambį. Kaip tu gali sakyti, kad nori padėti artimui, nori taikos pasaulyje, jeigu per dieną vaikštai suirzęs, nusiminęs, piktas? Tu nei trupučio neišskleidi šviesos, vadinasi tavo geras noras lieka beverčiu tavo noru. Jums duotas materialus kūnas tam, kad per veiksmą įgyvendintumėte savo siekius. Per konkretų kiekvienos savo gyvenimo sekundės veiksmą išskleistumėte tik teigiamas ir geras emocijas, mintis ir veiksmus.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *