Arkangelas Gabrielius

Arkangelas Gabrielius: Kai Gyvenimas tampa draugu

Aš atėjau pakalbėti apie nuosmukį tavo gyvenime. Šiandien tu labai išsiblaškiusi, susinervinusi ir įsitempusi. Neturi jokios priežasties taip elgtis ir jaustis. Teisingiau, neturi teisės taip elgtis. Pradėk dieną taip, kad nejaustum susierzinimo. Dar rytojus neišaušo, o tu jau suirzusi. Šitaip negalima. Apie rytojų visai nereikia galvoti – tai ateitis, kuri gali būti, bet gali ir nebūti. O tavo susierzinimas trukdo tau pasikelti vibracijas ir neleidžia normaliai tęsti mūsų darbų. Iki Kristaus pasirodymo dar galėjai vienaip ar kitaip elgtis. Dabar privalu sekti kiekvieną savo nuotaikos virptelėjimą. Ir ta nuotaika turi būti suformuota rami ir su palaimos atgarsiu. Ar tu taip jautiesi? O turėtum. Turėtum susikaupti ir neišsiderinti. Visiškai nesvarbu kas vyksta išoriniame pasaulyje (tavo darbe, namuose, šalyje), turi išlikti aukštų vibracijų lygmenyje. Kaip mes padėsime tavo mylimam pasauliui jei tu sužeminsi vibracijas ir uždarysi vartus mūsų energijai ateiti į tavo Žemę? Savitvarda. Visados. Susikaupimas ir prisiminimas – visados. Prisiminimas, ko iš tavęs reikalaujame (ne siūlome). Tu pažadėjai gyventi taip, kaip Dievas tau lieps. Vadinasi, jau privalai. Privalai elgtis taip, kad kuo geriau galėtum išskleisti aukštas vibracijas. Nėra jokių techninių galimybių aukštas vibracijas įleisti per žemų vibracijų imtuvą. Susikaupk, tu nebegali būti tuo žmogumi, kuriuo buvai. Su savo žemiškosiomis emocijomis, įpročiais, prisirišimais. Tavo išorinė veikla bus dar labiau apribojama ir tu dar labiau turėsi atsirinkti, ką daryti su savo diena ir ko nedaryti. Turi suderinti savo vibracijas su Gyvenimo vibracijomis. Su Būties vibracijomis. Tada aiškiai suvoksi, ką tą dieną veikti, o ko atsisakyti. Ir tada tu nepadarysi neteisingų sprendimų. O norint suderinti savo sąmonę su Gyvenimo (Būties) sąmone, reikia ją pakelti į aukštesnį lygmenį.

Viskas remiasi į paprastą kasdienybės gyvenimą. Į tai, kaip tu išgyveni dieną. Kiek joje sumaišties, o kiek joje ramybės. Ir dar kartą kartoju: visai nesvarbu kas tą dieną vyksta. Gali „dangus griūti“, bet turi išlikti rami ir net truputi pakylėta nuotaika. Tada tu eini į Būties sąmonę ir gauni visą informaciją apie dienos naudą tau ir visai žmonijai, apie nematomus ir reikalingus veiksmus tą dieną. Vienintelė užduotis šiai dienai tau ir, žinoma, skaitytojams – išmokti savitvardos. Išmokti išlikti ramiam. Reikia sekti savo asmeninę būseną, vėliau turėsite išmokti sekti ir minčių būseną. Tai nereiškia valdyti savo mintis ir jausmus. Tai jau išmokote (gal būt…), bet visiškai suvaldyti kiekvieną mintį, kiekvieną emociją – viską išlaikyti ramybėje, susikaupime ir nepaleidžiant nei vienos neigiamos krypties minties į erdvę. Ir ne tik tos minties, kur tikrai supranti, kad ji daro neigiamą poveikį aplinkai, bet ir užslėptos minties, kuri gali daryti neigiamą poveikį aplinkai. Reikės nuolat sukontroliuoti mintis taip, kad kiekviena galvoje suformuota mintis, žodis būtų tik lydimas kuriančiosios energijos. Įvaldyti tai taip, kad kiekviena mintis (kurių jūsų galvoje milijonai) būtų tik teigiamą poveikį turinti mintis. Jūs turite įsisąmoninti kas yra teigiamą poveikį turinti mintis. Pvz. eilinis, nuoširdus rūpestis dėl vaikų – yra rūpestis. Tai ne teigiama emocija. Tai rūpestis. Tu formuoji „RŪPESTĮ“ ir jį pasiunti vaikams. Mintį turite formuoti su meile ir džiugesiu. Jeigu jūs dabar pasakysite, kad kvaila visą dieną šypsotis – tai aš pasakysiu, kad nesupratote apie ką aš kalbu. Turite augti, kad tikrai suvoktumėte visų mano žodžių prasmę.

Mes sakome jums būti žmogumi – kūrėju. O tai, kas dabar yra jūsų mintyse, jūsų jausmuose gali kurti tik „pragarą“, kuris ir atsispindi daugelyje iš jūsų gyvenimuose. Norite kurti gerą rytojų, norite būti brandūs ir būti atsakingi už savo veiksmus, tai mokykitės kurti teigiamai. Vadinasi, turite  įsiklausyti į mano žodžius. Nes jūs, su savo minčių pagalba, tiesos neatrasite. Bet, kada išmoksite susilieti su Gyvenimu, kada Gyvenimas taps jūsų draugas – tada jūs tapsite Gyvenimo kūrėjais. Tapsite žmogumi – kūrėju. (Tiesa, dar daug ko reikės išmokti iki to laikotarpio, kol galėsiu jus pavadinti žmonėmis – kūrėjais).

Būsena, kai „Gyvenimas tampa draugu“ daug kam nauja, visai nesuvokiama apie ką vyksta kalba. Tiesiog pajausite kaip Gyvenimas tariasi su tavimi, kalbasi, diskutuoja, ką tau nuveikti šioje dienoje. Nes Gyvenimui svarbi ši diena, ne vakarykštė ir ne rytojaus. Nes gyvenimas yra dabar. Ir jis kalba apie tai, kaip tu prisiderini prie dabarties aplinkos ir ką tu gali nuveikti šioje dabartyje, kad atneštum šimtaprocentinę naudą pačiam Gyvenimui. Kalbant su Gyvenimu, tu jau nepadarysi neteisingų sprendimų. Nes neteisingus sprendimus formuoja žmogaus asmeniškumas. Kai bendrauji su Gyvenimu – asmeniškumo nebelieka. Tu priklausai Gyvenimui. Tu išskleidi jo energiją, jo idėją, ne savo. Ir tik savo kūno pagalba, savo proto pagalba įgyvendini tai apie ką pasitari su Gyvenimu. Jis nereikalauja taip, kaip aš reikalauju, jis tariasi, nes jūs abu vykdote tos dienos užduotį.

Gyvenimas – tai materiali plotmė, kurioje ir vyksta gyvenimas. Jis turi sąmonę (ne kolektyvinę sąmonę). Tai mažesnė materialios Būties sąmonės forma. Gyvenimas – tai materiali Būties sąmonė. Kai tu įsiklausai į gyvenimą, tu išmoksti įsiklausyti į Būties sąmonę. Tada tu tikrai būsi subrendusiu žmogumi. Nušvitusiu žmogumi.

Keliauk drąsiai per savo gyvenimą, kiekvieną dieną priimk kaip didžiausią brangenybę, nes per 24 valandas tu gali labai daug ką nuveikti ir sukurti. Būties sąmonė paremta būvimu dabar. Vadinasi, svarbu ne vakar ir ne rytoj, o dabar. Dabar tu formuoji mintį ir paleidi į erdvę, dabar tu išgyveni jausmus ir paleidi į erdvę. Viską paleidi į erdvę. Niekas niekur nedingsta, net ir tada kai užmerki akis ar užsikemši ausis. Viskas išlieka ir lieka. Kalbi nesąmones – nesąmonės ir lieka. Kalbi tiksliai parinkdamas žodžius – lieka išmintis. Ir ta išmintis, gal būt, nugalės nesąmones.

Aš džiaugiuosi, kad prabunda jūsų suvokimas kas tas gyvenimas ir kaip jį reikia nugyventi. Išorinė veikla ir rūpesčiai visiškai neatspindi tikrosios jūsų gyvenimo vertės ir prasmės. Bet, manau, mes jau randame bendrą kalbą ir galėsime susikalbėti, kalbant apie jūsų gyvenimo prasmę.

Savitvarda, susikaupimas, analizė savo būsenos, savo minčių, jausmų švara ir nuolatinis dėmesys tam, ką kalbate, ką mąstote, ką jaučiate. Tai turite išmokti kiekvienas, siekiantis suvokti šiuos mūsų pamokymus. Mes ne mokome, mes padedame jums tapti žmogumi – kūrėju. Dievas mums suteikė galimybę prabilti apie tai, nes jūsų sąmonė tai pamiršo ir pati nebėra pajėgi atsiminti. Dievas jums suteikė malonę. Suaktyvino regimo ir neregimo pasaulio susiliejimą ir informacijos perdavimą iš aukštų oktavų į žemas oktavas. Mes darome viską, kas mūsų jėgoms ir jūs turite taip pat pasielgti. Ne ignoruoti mūsų pamokymų, o įsiklausyti ir gyventi pagal juos. Gyventi čia ir dabar.

Su meile, Arkangelas Gabrielius

ir dar noriu pasakyti – Labai Aš Jus Myliu.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *