Arkangelas Gabrielius

Arkangelo Gabrieliaus palaiminimas

Mielieji mano, aš jus labai myliu. Labai džiaugiuosi jūsų atvirumu, jūsų pastangomis. Jūs esate nuostabūs. Savo sukaustyto proto sferoje, jūs vis tiek randate jėgos ir ryžto siekti atsilaisvinimo. Atsilaisvinimo nuo egoistinių siekių, nuo egoistinių prisirišimų, nuo saugaus patogumo zonos. Tik jūsų geležinės valios pastangomis, sugebate peržengti per savo charakterio bruožus, per savo įsitikinimus, prisirišimus prie tiesų, prie įpročių. Jūs esate nuostabūs, jūs esate labai gražūs savo vidumi, savo gerumu, savo nuoširdumu, savo humoru, lengvu pasišaipymu iš savęs. Jūs esate ieškojimų kelyje. Ir tai yra nuostabu. Pagaliau jūs žengiate ieškojimų, atradimų ir stebuklų keliu. Argi nepastebite, kiek daug dalykų jūs pamatote kitaip, kiek daug gražių dalykų atsiranda jūsų gyvenime ir kaip lengva bei paprasta gyventi, kai atsisakai savo ambicingumo, savo susireikšminimo ar savęs smerkimo, menkinimo. Jūs pastebite, kad galite suvaldyti savo veiksmus, galite suvaldyti savo emocijas ir galite daug ramiau reaguoti į daugybę situacijų, kurios anksčiau jus labai nervindavo, jausdavotės įžeisti, įskaudinti. Lengviau suprantate kitą žmogų, suprantate, kad jis piktas būna tada, kai pats nelaimingas būna, o ne todėl, kad kažką ne taip jūs padarėte. Jūs aiškiau ir tiksliau suvokiate susiformavusias situacijas. Jūs suvokiate, kad galite valdyti savo mintis, kad galite atlaisvinti mintis kūrybai, o ne stresui, kad galite mylėti, nereikalaudami aukos, prisirišimo, kad galite džiaugtis naujai prasidedančia diena.

Aš labai linkiu visiems skaitytojams labiau pasitikėti savimi. Jūs daug ko dar nežinote, nesuvokiate matricos tinklapio poveikio. Jūs vertinate tik vieną dalį didžiulės jūsų gyvenimo mozaikos piešinio. Ir tai jums sukelia sumaištį ar teisingai elgiatės, ar teisingai suprantate mokymo prasmę. Jūs labai stengiatės ir aš už tai sakau jums Ačiū. Jūs atlaisvinsite savo energetiką, atlaisvinsite savo kūrybos galią sau, savo vaikams, anūkams. Jūs puošiate savo aplinką savo gerais jausmais ir geromis mintimis. Tik jūsų dėka Žemė keičia vibracijas ir nesvarbu, kad daug ko nežinote, nesuprantate. Jūs esate „pradinukai“, tik pradėję savo suvokimo praplėtimo kelią. Todėl ieškote ir klystate. Krentate ir kylate. Tai procesas ir jis yra nuostabus. Jūs išgyvenate akimirką čia ir dabar. Jūs mylite savo gyvenimą čia ir dabar. O jeigu mylite gyvenimą, tai mylite ir savęs kūrėją – Dievą. O kas gali būti gražiau, kaip meilė ir pagarba Aukščiausiai ir Galingiausiai Meilei ir Išminčiai.

Aš saugau jus ir globoju, taip kaip jus saugo ir globoja visi Žemės Arkangelai ir daugybę pulkų angelų. Mes egzistuojame, mes esame šalia ir visados padedame žmogui, kai to siekia jo siela, kai to prašo jūsų širdis ir protas. Mes esame vardan jūsų. Mes atėjome į Žemės erdvę vardan Dievo. Tai jis suteikė mums garbę ir laimę padėti žmogui – Dievo kūriniui. Nors ir mes patys esame kilę iš to paties.

Su meile ir šviesa.

Aš, Arkangelas Gabrielius, palaiminu kiekvieną širdį, kuri atsiveria pažinimui. Dievo pažinimui savyje. Būkite laimingi, džiugūs, mylintys ir mylimi. Aš esu su Jumis. Reiškiu pagarbą jūsų žengimui į šviesą, tiesą ir meilę.

Myliu jus, apkabinu jus ir jūsų artimuosius. Būkite sveiki, ramūs širdimi, pakylėti protu.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *