Aš esu Dievas

Ši akimirka tau svarbiausia

Aš Esu Dievas.

Vėl įžengiu į jūsų erdvę su meile ir begaline viltimi būti išgirstam ir pajaustam. Aš tikiu, kad jūs sugebėsite išgyventi tą jausmą, kuris leis suvokti ir iki galo priimti idėją: Pasaulis nuostabus. Jis kupinas pačių gražiausių emocijų, pačių gražiausių bendravimo akimirkų, susiliejimo su begaline Meile ir Išmintimi.

Sanat Kumara išskleidė savo meilės spindulius. Jis dovanoja save. Savo pasiekimų momentumo dalį, kad jūs, mieli skaitytojai, galėtumėte ne tik protu priimti informaciją, bet ir širdimi ją pajusti. Pajusti ir neabejoti Visatos didingumu ir grožiu. Žemė yra žemiausių vibracijų lygmuo, kuriame tenka žmogui atsidurti. Kiti lygmenys yra aukštesnių vibracijų ir įžengus į tuos lygmenis gali justi tik begalinį džiaugsmą, meilę, vidinę pilnatvę, harmoniją.

Aš Esu Dievas, šiandieną jums rašau, nes Aš žinau, jūs esate tie žmonės, kurie gali atverti širdis sau, sau pačiam – savo dieviškajai dalelytei. Jūs galite save įvertinti kitaip, nes jūs galite suvokti: jūs ne Žemės kirmėlės, jūs Dievo vaikai. Nuo savęs įvertinimo priklauso su kokia energija gyveni. Ar smerki save ir niekini save, ir nemylėdamas savęs, nemyli kitų ir niekini juos? Jūs esate kūrėjai. Ir nuo jūsų minčių pobūdžio, nuo vidinių jūsų jausmų priklauso ar kuriate gyvenime, ar jį niekinate. Iš tiesų, tai didžiulė galia. Tik jūs vis dar nenorite jos įvertinti ir nenorite prisiimti atsakomybės už savo veiksmus.

Kiekviena mintis, kiekvienas ištartas žodis, kiekviena emocija išspinduliuoja energiją, kuri formuoja jūsų kasdienybę. Ir juo aukštesnis sąmoningumas, juo švaresnis energetinis pralaidumas, tuo jūsų galia stipresnė. Ir pasekmės aiškesnės. Todėl Sanat Kumara siunčia savo Meilės spindulį. Kad jūs sugebėtumėte peržengti savo žemų jausmų įpročius ir galėtumėte atsipalaidavę nuo blokų, mėgautis gyvenimu. Būkite laimingi patys ir skleiskite laimę aplinkiniams. Nebijokite, kad jūsų nepriims, nesupras ar neįvertins. Jūs turite išdrįsti jausti laimę kiekvieną savo gyvenimo akimirką. Negali būti abejonių dėl ateities, negali būti baimės dėl galimų (ar negalimų) įvykių jūsų gyvenime. Nustokite svarstyti, kas jūsų laukia, žiūrėkite, ką dabar turite ir tuo džiaukitės. Nes ir tai praeis, bus kažkas kita, o jūs galite likti nepasidžiaugę nei šia akimirka, nei kita. Taip ir prabėgs gyvenimas, kuriame galėjote, bet neišgyvenote tikrojo džiaugsmo.

Drąsiai mylėkite, drąsiai bendraukite, mėgaukitės šia akimirka. Ji dabar pati svarbiausia, nes tik čia ir dabar formuojate (materializuojate) savo mintis ir jausmus. Jeigu šią akimirką nerimauji – tai materializacija tau neleis atsikvėpti ir džiaugtis gyvenimu, nes tu savo ateitį jau esi pripildęs baime ir nerimu. Ir kam to reikia? Suvokite, niekur jūs nepabėgsite nuo šio įsipareigojimo. Dievas jums suteikė laisvą valią rinktis. Jis suteikė galią kurti. Ir kuriate. Tik visai nežinodami ką kuriate ir kaip tai veikia. Kūrybos principas paprastas. Ką šią akimirką išgyveni, išjauti – tai realizuosis materijoje. O jeigu gyvensi įtampoje – realizuosis įtampos kupinas gyvenimas, kuris per tavo mintis vėl materializuos negandas. Uždaras ratas. Bet išėjimas visados yra. Pakeiskite savo mintis ir būseną. Nusišypsokite pagaliau man, Dievui ir aš jums atsiųsiu pačius gražiausius išgyvenimus.

Aš myliu Jus. Aš džiaugiuosi kiekvienu savo vaiku ir tikiuosi, kad tie mano vaikai išmoks manimi pasitikėti ir sugebės atverti savo žemiškąją širdį ir sąmonę savo vidinei dalelytei: Aš Esu Dievas.

Su meile, su šypsena, su džiaugsmu sveikinkite savo dieną. Ji skirta tau, žmogau. Mėgaukis šia galimybe. Mėgaukis galimybe formuoti rojaus emocijas savo erdvėje. Tu esi šitos Žemės kūrėjas. Ir tik tau rinktis: gyventi su meile ar su baime. Visados yra du keliai: kurti ar griauti. Jūsų teisė rinktis. Jūs tai darote kas dieną, kiekvieną minutę, sekundę. Todėl suvokite kaip svarbu kaskart suvaldyti savo mintis ir savo jausmus. Nes tai kūrybos pradžia, ateities gyvenimo pradžia. Ši dabartinė mintis – formuoja tavo ateities kelią. Kokia ši dabartinė mintis?

Nusišypsokite sau, atleiskite sau ir pasakykite: Aš Esu Dievas ir gerbiu tai, kas manyje yra. Aš esu Meilė ir Išmintis. Jūs esate nuostabūs. Jūs esate ieškantys ir atrandantys. Supranti, žmogiškoji sąmonė dar dažnai neleidžia suvokti tikrosios laiško prasmės. Bet su ateinančiu laiku, tai galite suvokti vis geriau ir geriau. Todėl nepamirškite laiškų perskaityti dar ir dar kartą. Nes esmę suprasite vis kitaip. Nes patirtis ir išgyvenimai vis kiti, ir suvokimas kitoks.

Su meile, Aš Esu Dievas. Lai Sanat Kumaros Meilės spindulys apglėbia kiekvieną iš jūsų, kiekvieną jūsų artimą žmogų. Dalinkitės šviesa ir meile su kitais. Netiesiogiai ir tiesiogiai. Būkite drąsūs, kurdami laimingą gyvenimą. Gyvenkite nuostabiai pakylėtoje būsenoje ir žinokite: tai tikra, tai realu.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *