Sen Žermenas

Gauni – atiduodi. Atiduodi – gauni

Sen Žermenas.

Mes, Pakylėtieji Valdovai arba Arkangelai, nuolat siunčiame savo spindulius į žmogaus energetinį lauką. Taip galime įtakoti jo pasirinkimus, jo atsiskleidimus ir palengviname karmines užduotis. Todėl nuolat siunčiami mūsų spinduliai užgauna ne tik jūsų energetinį lauką, bet ir fizinius kūnus. Procesai vyksta. Tie, kurie sąmoningai dalyvauja šiame procese, suvokia savo kūno netobulumus ir galimus skausmus, spinduliams prisiderinant prie žmogaus kūno vibracijos. Šie spinduliai yra labai svarbūs žmogaus gyvenime. Tai aukšto dažnio vibracijų spinduliai. Žmogus gali į savo struktūrą tiesiog įsileisti mūsų spindulius ir taip automatiškai pakelti savo energetinio lauko vibracijų dažnį. Jūs suvokiate kaip sunku pakelti vibracijas jums patiems. Tai reikalauja ypatingo susikaupimo, savikontrolės. Ir tai dažnai aplinka jus išmuša iš tų tikslingų, ramių apmąstymų, kurie padeda išsilaikyti aukštesniame vibracijų lygmenyje. Juo ilgiau tai sugebėtumėte padaryti, tuo tas lygmuo lengviau įsitvirtintų į jūsų gyvenimą. Keistųsi aplinkos įvykiai, stiprėtų sveikata, lengviau išspręstumėte kasdienes problemas. Jūs pereitumėte į aukštesnio dažnio paralelinį pasaulį. Deja, pakelti vibracijas ir išsilaikyti nors dieną tokioje būsenoje, praktiškai neįmanoma daugumai jūsų. Todėl Pakylėtieji Valdovai yra pasiruošę atsiųsti savo spindulius tam, kad tik jūs galėtumėte atsilaisvinti nuo savo negatyvumo, savo problemų, skausmo, nesėkmių. Pakylėtieji Valdovai aukoja savo pasiekimų momentumo energiją tam, kad jūs pakeltumėte galvas ir pažvelgtumėte į pasaulį lengvesniu, atviresniu žvilgsniu. Kad galėtumėte pamatyti savo žemiškojo gyvenimo grožį ir kad galėtumėte pajusti bendrąją erdvę, kuri yra reali, egzistuojanti ir laukianti, kada į ją įžengs žmogus su savo kūrybos galia. Ne su savo skausmu, abejonėmis, negatyvumu, o su tyra, švytinčia savo kūrybos galia. Ugdykite savo sugebėjimus valdyti jausmus ir mintis. Ugdykite savitvardą, nuolatinį susikoncentravimą į šviesos ir meilės energiją. Jūs taip lengviau įsitvirtinsite aukštų vibracijų lygmenyje.

Mano violetinės liepsnos liepimai padarė daug stebuklų žmonių gyvenime. Taip įmanoma sudeginti savo karmos blokus ir atlaisvinti savo sielą nuo žmogiškojo sąstingio. Naudokite juos, bet naudokite labai atsakingai, nes skaitant liepimus turite būti labai nuoširdūs, mylintys, atviri Dievui. Kitu atveju jūs suformuotumėte galingą karmą sau ir savo artimiesiems. Jeigu jūsų mintys šokinėja nuo vienos temos prie kitos, jeigu skaitant liepimus galvojate apie namų ruošos darbus – jūs pražudote tos maldos galią. Jūs sunaikinate pas jus ateinantį spindulį. Nes jūsų mintys, šokinėjančios nuo vienos problemos prie kitos – sužemina vibracijas ir ateinantis spindulys nebeturi kur išsiskleisti. Jūs užblokuojate violetinės liepsnos spindulio įėjimą į savo energetinį lauką. Vadinasi, pakviečiate spindulį ir jo neįleidžiate į save. Jūs iššvaistote mano energiją. Tai didžiulė problema jums, nes jūs sukuriate karmą, kurią nulėmė neteisingas tiesioginės dieviškosios energijos panaudojimas. Jeigu nemokate susikaupti ir save išlaikyti pakylėtoje būsenoje – tai ir neskaitykite violetinės liepsnos liepimų. Geriau skaitykite šaukinius, rožinius, tiesiog bendraukite su mumis. Mes jums ir taip padėsime, bet jūs neiššvaistysite mano energijos ir nesukursite sau karmos.

Sanat Kumaros siunčiamas meilės spindulys apvalo jus, papildo jus galinga meilės energija. Priimkite ją, dėkokite už ją ir pasidalykite ja su kitais jums artimais žmonėmis. Siųskite spindulį tiems, kas jums brangūs, mylimi. Jeigu jūs jaučiate žmogui vidinę neapykantą, nesuderinamumą – geriau jo neužgaukite. Nes jeigu savo negatyvų jausmą dar sustiprinsite Sanat Kumaros meilės energija, tai tas žmogus gali patirti šoką. Gali patirti smūgį, o ne palaikymą. Ir jeigu taip atsitinka, vadinasi, jūs vėl nemokate teisingai panaudoti dieviškosios energijos spindulio ir jūs susikuriate sau galingą karmą: ir dėl neteisingai naudojamos energijos ir dėl pakenkimo kitam žmogui.

Vadinasi, atkreipkite dėmesį kaip jaučiatės siųsdami savo šviesos ir meilės spindulį. Žinoma, jis nėra toks stiprus, kaip Pakylėtųjų Valdovų spindulių energija ir negali tiek pažeisti kito žmogaus, bet dėl negatyvios savo vidinės būsenos vis tiek galite pažeisti kitą žmogų. Šviesą ir meilę tikrai siųskite iš pačios savo širdies gelmių. Jausdami tikrą ir nuoširdžią, bet nesuvaržančią meilę.

Liepimų spindulių priėmimai, Pakylėtųjų Valdovų energijų spindulių perdavimai artimiesiems, jūsų siunčiamos meilės ir šviesos energija daro stebuklus. Jūs priimate į save aukščiausio dažnio energiją, perleidžiate per save, o tai jus apvalo, atlaisvina ir jūs išskleidžiate tai kitiems. Gauni – atiduodi. Atiduodi – gauni. Taip cirkuliuoja energija iš subtiliojo pasaulio erdvės į žemiškąją erdvę. Taip susiderina pasaulių energetika. Iš tiesų, laukia ilgas procesas, kol abiejų pasaulių energetinių laukų vibracijos supanašės. Bet dirbti dėl to reikalinga jau dabar.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *