Vienatinio Esatis

Svarbiausioji minutė

Vienatinio Esatis.

Tu esi. Aš esu. Žmogus yra. Yra Žemėje čia ir dabar. Čia ir dabar jis išskleidžia savo dieviškąją energiją. Čia ir dabar jis kuria. Ne rytoj ir ne vakar, o čia ir dabar jis yra Žemėje ir išspinduliuoja kūrybišką energiją. Nepraleiskite šios akimirkos. Nepraleiskite kūrybos momento. Čia ir dabar jūs esate svarbiausioje minutėje, ir nesvarbu, ką jūs veikiate. Bet tai, ką jūs veikiate turi būti sąmoninga. Turi būti suprasta kiekviena egzistuojanti mintis, kiekvienas jausmas. Turite susivokti, kokioje padėtyje esate, tai yra, čia ir dabar reikia būti sąmoningu. Sąmoningu ir atsakingu. Kai žmogus atsiveria dieviškajai energijai, jis įgauna galią, o tą galią reikia suvaldyti sąmoningai – čia ir dabar.

Ateinantis laikas reikalauja rimtų išbandymų žmogui, sąmoningai pasirenkančiam Mokymo kelią. Išbandymai susieti su jo psichinės būsenos išlaikymu ramybėje ir susitvardyme, kai radikaliai keičiasi pasaulio suvokimas. Kai suvokimas įgauna praktiką, o nebūna vien teorinės žinios. Kai atsiveria suvokimas – atsiranda nesvarumo būsena. Žmogus nelabai susigaudo ar jis gyvena realybėje. Atsiranda keistas pojūtis, sumišimas. Taip atsiveria subtiliojo pasaulio pajautimas ir gyvenimas dviejuose lygmenyse. Reikalingas susikaupimas ir susikoncentravimas, bei savo proto suvaldymas. Labiausiai tam padės atsipalaidavimas ir prisiminimas, kad viskas turi eiti lengvai ir paprastai. Negalite įsileisti baimės. Ji žemų vibracijų. O kai susikerta aukštos ir žemos vibracijos, žmogui darosi fiziškai sunku. Todėl turite sau padėti ir priimti energijas lengvai ir paprastai, neužblokuojant nei baime, nei abejone. Ta būsena palengva praeis. Ateis laikas, kai tapsite ramūs, pasitikintys ir lengvai suvokiantys abu pasaulius. Jie negali būti atskirti. Jie yra vienas pasaulis. Tik jūsų žemiškasis pasaulis yra labai žemų vibracijų ir susiliejus su aukštų vibracijų subtiliuoju pasauliu – atsiranda diskomfortas. Žinoma, jūs nesąmoningai renkatės – grįžti į savo žemiškąjį pasaulį ir nebejausti nepatogių išgyvenimų ar atrasti drąsos pasitikėti Dievu ir žengti į aukštų vibracijų pasaulį. Vienas kelias veda į sąstingį, kitas į virsmą. Žmogus renkasi, nors Dievo planas žmogui reiškia virsmą – teigiamą pokytį. Kol žmogus neatsiveria, neatsipalaiduoja ir nepereina į aukštesnių vibracijų pasaulį, jis ir nesuvokia, koks tai teigiamas pokytis, kokios atsiveria galimybės ir kokie galingi išgyvenimai. Iš tiesų, žmogui gali būti per sunku išgyventi net tą stiprųjį meilės jausmą, kurį galima pažinti naujojoje erdvėje. Ten viskas stipriau – klausa, rega, uoslė, išgyvenimai, galimybių atskleidimas. Jis gali atlikti viską, ką sugalvoja, nes minties galia veikia stipriau, nei ji veikia sukaustytos Žemės atmosferoje.

Žmogaus galia neribojama, tik kiekviena mintis, jausmas realizuojasi, todėl reikia labai gerai įvaldyti save, reikia tapti sąmoningu, kad kiekviena mintis taptų pačiam žmogui aiški ir galėtum būti už ją atsakingas čia ir dabar. Gali pasaulį sukurti, gali ir sunaikinti. Todėl mokykitės čia ir dabar teisingai elgtis su savo mintimis, jausmais, žodžiais, veiksmais. Nebegali būti nevaldomų, neapčiuopiamų, „bėgančių“  minčių. Nebegali kunkuliuoti jausmų uraganas, viskas turi  būti valdoma ir suvokiama. Taip jūs lengviau pereisite tą nesvarumo būseną. Kai jums atsivers subtilusis pasaulis, jūs jau mokėsite įvaldyti savo mintis ir jausmus. Nepasiduosite baimei, nerimui. Jūs suvoksite, kad tai pokytis. Ir šis pokytis reikalauja prisitaikymo, susitvardymo ir Išminties. Kelias nėra lengvas, bet jis būtinas. Būtinas, norint išgelbėti žmoniją nuo katastrofiškos pražūties. Dabar žmonija yra suformavusi didžiulį negatyvumą, kuris spaudžia energetiką ir veda žmogų į beprasmiškumą, neviltį. O tie žmonės, kurie sąmoningai priima energijas iš subtiliojo pasaulio, žengia nauju keliu. Protas dar kai kada tam prieštarauja, jis nepažįsta tos erdvės, bet siela veda. Mokantysis klausytis sielos vedimo, palengva žengs nauju keliu ir taip pramins kelią visai žmonijai. Tai ne vien asmeninė pergalė, susitvarkant su naujais pojūčiais, išbandymais, tai žmonijos pergalė prieš tamsą, prieš negatyvumą, prieš beprasmiškumą ir susinaikinimą.

Būkite drąsūs, elkitės ryžtingai. Paremkite ir palaikykite vienas kitą. Mes esame šalia jūsų ir visa savo galia mėginame jus apsaugoti nuo jūsų pačių neišprusimo ir susikaustymo. Aš padedu atlaisvinti karminius blokus, padedu sąmonei ramiai išgyventi pokyčių virsmą.

Atsisakyti mėsos ir kavos buvo pasiūlyta tam, kad neapsunkintumėte kūno žema energetika. Jūsų maisto kokybė tikrai nėra pati geriausia, pradedant su chemija užaugintais vaisiais ir baigiant gyvuliška mėsa. Buvo laikas, kai žmogus turėjo būti labai stiprus fiziškai, kad išgyventų, todėl mėsa jį gelbėjo. Dabar žmogui svarbu įžengti į subtilųjį pasaulį ir norint palengvinti tą kelią reikia apriboti vartojimą mėsos ir kavos. Alkoholio, tabako, narkotinių medžiagų, psichotropinių vaistų vartoti iš viso negalima, nes tai visiškai blokuoja subtiliųjų energijų atsiskleidimą, nežiūrint į tai, kad sąmoningumas atsiveria, stiprėja. Subtiliajame pasaulyje įmanoma gyventi tik oro ir Saulės dėka. Bet nesakau, kad jūs tai bandytumėte dabar. Tikrai nesate sutvarkę nei minčių, nei gyvensenos taip, kad galėtumėte atsisakyti maisto, kuris teikia išgyvenimo energiją jūsų kūnui. Elkitės protingai. Keiskite mitybos įpročius, atsižvelgdami į kūno reikalavimus. Ne jūsų įpročių ir norų reikalavimus, o į kūno. Jis pasakys, kokių medžiagų labiausiai trūksta ir ką reikia vartoti.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *