Guan In

Energetinių blokų judinimo pasekmės

Guan In.

Kiekvieno žmogaus gyvenimo istorija kupina gerų ir negerų momentų. Kai kurie išgyvenimai paskatina žmogų ieškoti tiesos, paskatina formuoti savyje meilę ir džiaugsmą. Bet būna momentų, kai išgyventas skausmas įstringa į žmogaus fizinę ir psichinę atmintį ilgam. Susiformuoja energetiniai blokai ir jie užspaudžia tam tikrą nervinės sistemos zoną žmogaus kūne. Nesuvaldytas, tinkamai neišgyventas skausmas, užslėptas skausmas lieka kūne, nors žmogui atrodo, kad jį pamiršo, kad atleido ir nuo jo atsilaisvino. Žmogus bręsta, į daugelį dalykų  jis pradeda žiūrėti kitaip. Jis suvokia, kad daugybę problemų būna pernelyg suaštrintos, kad nereikia jų taip sureikšminti arba taip įsiskaudinti. Bet, buvo skaudus momentas ir jis suformavo bloką energetikoje, taip pažeisdamas nervinių impulsų perdavimą į kūno ląsteles.

Kai skaitote Violetinės liepsnos liepimus (tai veikia stipriausiai), jūs išjudinate savo kūno energetiką. Jūs su šia šviesa pradedate judinti užsiblokavusią energetiką, o judinama energetika primena tai, kas vyko. Gal ne tiesiogiai, gal ne sąmoningai tai pajaučiate, bet tas judinamas blokas pasireiškia ir kūne, ir psichikoje, ir gyvenimiškoje aplinkoje. Kiekvienas blokas užspaudžia energijos tekėjimą per visus kūnus: fizinį, emocinį, mentalinį, kai kada ir dvasinį. Ir kai tas blokas pradeda atsilaisvinti, jis vėl paliečia visus kūnus. Tai gali iššaukti netikėtą skausmą, ligą, nuotaikos svyravimus, konfliktus, nesėkmes išoriniame gyvenime. Kai blokai uždėti labai skausmingi, tai pasijudina ir dvasinio kūno energetika. Iškyla abejonės Dievu, atsiranda gyvenimo beprasmiškumas, savęs nemylėjimas ir nevertinimas ir t.t. Čia jau turite suklusti ir būti labai atsakingi. Jeigu viską vėl  labai suasmeninsite ir sureikšminsite, tai vietoj to, kad atlaisvintumėte bloką, jį papildote nauju negatyvumu ir tas paaštrėjimas lieka jūsų gyvenime, suformuodamas dar didesnį bloką. Šiuo atveju turite suvokti – jūs valote savo energetinius blokus, kuriuos suformavote šiame arba kituose gyvenimuose.

Jūs turite pasitikėti Dievo valia ir galia ir išlaukti to proceso pabaigos ramiai, susikaupę (be įtampos ir susierzinimo) ir padėti sau, suvaldant savo jausmus, mintis, veiksmus.

Žengiant į aukštesnių vibracijų pasaulį (tai yra numatyta pagal Kosminius ciklus ir, tikiuosi, to siekiate patys), reikia ne tik išmokti čia ir dabar suvaldyti savo mintis ir emocijas, reikia išmokti veikti pagal dienos planą. Tam reikalinga išvalyti savo energetiką nuo užsistovėjusių senų energetinių blokų. Jų turi kiekvienas žmogus, o jų neišvalius, aukštų vibracijų energija negalės laisvai judėti per jūsų kūnų energetiką. Šis procesas yra privalomas. Kai žmogus sulėtintu tempu valo savo energetinius blokus (karmą) per teisingus pasirinkimus, nėra taip suaštrinamos gyvenimiškos situacijos. Pačiam žmogui lyg ir lengviau, bet tai gali tiek užsitęsti, kad žmogus susiformuos dar daugiau papildomas karmos. Einant mokymo keliu, kai žmogus ieško atsakymų kaip jam teisingai ir prasmingai pragyventi dieną, karmos išvalymas yra pagreitinamas. Violetinės liepsnos liepimai tai dar labiau pagreitina, o tavo komandos nariai gauna dar papildomą jėgą seanso metu, kai jungiasi Pakylėtųjų Valdovų energijos. Jūs gaunate didžiulę apkrovą, bet tai yra dovana. Tai nėra bausmė. Tik, jeigu jūs nesusitvarkote su savo emocijomis, mintimis, tai pagalvokite, ko dar bijote atsisakyti, prie ko esate prisirišę, kad nepraleidžiate, blokuojate energijos tekėjimą. O ji yra aukštų vibracijų, ji eina per jūsų, jau atvertą kundalini energijos kanalą. Ji degina. Anksčiau sakėme, kad atsivėrusio kanalo neįmanoma užspausti. Energija eis ir jeigu jūs nespėjote susitvarkyti su iškeltomis jūsų vidinėmis problemomis, tai jūsų gyvenimiškos situacijos paaštrės. Žemų jūsų jausmų ir minčių vibracijos susikirs su aukštų vibracijų jėga, kurią nuolat gaunate seansų metu. Jūsų sielos jus atvedė iki šios komandos. Jos žino, kaip tai reikalinga jūsų vystymuisi. Bet, jeigu jūsų žemiškasis sąmoningumas nėra pasiruošęs priimti visko, ką mes siūlome, tai čia ir dabar turėsite nuspręsti – eiti kartu ir su didele jėga į priekį (nes vibracijos tik kils), ar jūs renkatės paklydimo kelią – dar klaidžioti iliuzijoje ir jaustis ramiau: gyventi lengviau ir paprasčiau, bet pagal žmogiškumo prizmę, o ne pagal dieviškumo prizmę. Rinktis turite jūs – Jūsų laisva valia. Ir kai padarote sąmoningą pasirinkimą – tai jau elkitės protingai. Savo kasdieniškas problemas turite valdyti. Jokių negatyvumų, jokių pykčių, baimių, reikalavimų iš kito daugiau ir t.t.. Kur jūsų vidinė pagarba kitam, kur jūsų tolerancija kitam, kur jūsų palaikymas vienas kito. Jūs nesugebate atsisakyti asmeniškumo. Įsiskaudinate, sureikšminate tam tikrus įvykius, jaučiatės nesuprasti, nelaimingi.

Sąmoningas žmogus turi suvokti (ir suvokia), nevaldomos emocijos, mintys – tai tik to žmogaus problema. Ne kitas žmogus kaltas dėl tavo negeros būsenos – kaltas tu, nes per daug sureikšmini save. Per didelis asmeniškumas, kai kada ir egoistiškumas. Variantų kristi žemyn turite daug. Eiti į priekį – tik vieną: per savo vibracijų kėlimą. Jūs gyvenate amžinybėje. Nesureikšminkite taip šio gyvenimo problemų. Pažiūrėkite, kiek dabartiniai jausmai ir mintys svarbios amžinybės atžvilgiu? Jeigu jie nesvarbūs amžinybei atsisakykite tų jausmų ir minčių. Negriaukite savo gyvenimo savo rankomis. Būkite tvirti savo pasiryžime, savo siekyje ir jeigu priėmėte sprendimą eiti į priekį – subręskite ir elkitės atsakingai, sąmoningai kiekvieną minutę. Turite gyventi su kuriančiąja energija, ne su griaunančiąja. O jeigu gyvenimas griūva dėl karmos išvalymo, tai pasistenkite viską ramiai priimti ir stebėti, ką jums planuoja gyvenimas suteikti. Tik atskirkite, kada jūs gyvenimą griaunate patys su nesugebėjimu savęs suvaldyti, o kada jis griūna dėl naujų pokyčių. Jei esate ramūs, harmoningi, o situacijos „keistai“ dėliojasi blogai – tai jau dėl naujų pokyčių. Jeigu jus valdo emocijos, nevaldomos mintys – tai jau griaunate patys savo gyvenimą. Taip galite atskirti, kas įtakoja jūsų problemų atsiradimą. Ir dar kartą pasižiūrėkite – kiek iš tikro esate atviri Dievui? Ar tikrai jis gyvena jūsų širdyse, ar tik „kažkur aukštybėse“?

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *