Galingasis Kosmosas

Kas privalu žmogui?

Galingasis Kosmosas.

Šiandieną aš noriu pakalbėti apie tavo ir tavo grupės ateitį. Mes pasiruošę dirbti…Gavai pranešimą, gavai spindulį. Vadinasi, žengi tuo keliu atsidavusi Dievo planui.

Aš, Galingasis Kosmosas, ateinu pakalbėti apie pasaulį, kuriame skleidžiasi šviesa ir meilė. Nesvarbu, kad Žemės energetika labai silpna, kad daug žmonių gyvena neviltyje ir užblokavę meilės energiją, bet žmogus yra kūrėjas ir yra tų, kurie gali būti kūrėjais. Procesas vyksta. Daugiau ar mažiau, sielos bando prasimušti pro žmogiškąjį suvokimo kiautą ir pasireikšti žemiškoje veikloje. Kodėl nuolat sakome jums, kad kiekvieną mokymo dalį pritaikytumėte kasdienybėje – nes tai yra veikla. Siela ne šiaip sau egzistuoja, ji turi išreikšti save materijoje, turi išreikšti veiksmą per žmogaus kūną ir protą. Jeigu to veiksmo nėra – jūs neleidžiate sielai pasireikšti. Jūs gyvenate kaip robotai. Turite gyvybinę energiją, sugebate augti, maitintis, kažką dirbti ir numirti. Numirti kaip mašina, kuri veikė, bet naudos nedavė. Jūs esate ne mašinos, jūs savyje turite sielas. Jos prisijungia prie žmogaus embriono, bet tai nereiškia, kad jos aktyvuojasi. Dalis sielų taip ir nesugeba prasimušti pro žemiškąjį suvokimo barjerą ir nesugeba išskleisti savęs. Nes, kada pasireiškia siela, tai toks žmogus niekada nevogs, nežudys, gerbs artimą ir laikysis visų Dievo įsakymų. Nes siela neša dieviškąją ugnį. Ji nesielgs negerai. Blogai elgiasi tik žmogus, kurio siela arba dar neprabudo, arba buvo užspausta dėl žmogaus neteisingų sprendimų. Pažvelkite į save, ar laikotės Dievo įsakymų, kuriuos skelbė Mozė? Nuolaidžiaujate sau ir sakote, kad kai kuriuos iš jų galima pažeisti? Negalima. Jūs klystate priimdami savo išvadas. Negalima pažeisti tų įsakymų, jeigu tu gerbi Dievą ir suvoki Jo esmę savame gyvenime.

Prabudusi siela yra pasiruošusi veiksmui. Ir ji kalba per vidinį balsą, per širdį. Bet, jeigu jūs dėl kažkokių priežasčių nenorite girdėti to balso, arba kaip su Dievo įsakymais, vienus nurodymus vykdote, o kitų nevykdote, tada blokuoji tikrąją savo sielos išraišką. Ji kalba per širdį, ji nori atskleisti ir parodyti teisingąjį tavo žemiškojo gyvenimo kelią. Tai, kaip tu nueisi tuo keliu, jei laikas nuo laiko nori iš jo pasukti, nori jį paneigti. Sielos balsas eina per širdį, ne per protą. Protas tik turi sudaryti visas sąlygas įgyvendinti tai, ką kalba tavo širdis. Jis privalo tai atlikti be kompromisų, be nuolaidžiavimų savajam ego. Žinoma, daugumai žmonių tiksliai įsiklausyti į savo širdį yra sunku. Nes kyla abejonės ar tai tikras kelias, tikros užduotys ar tik svajonės, troškimai. Kol nėra aiškaus žinojimo kaip elgtis, jūs privalote įsiklausyti į tuos laiškus ir vykdyti tuos nurodymus, kurie čia aprašomi. Nei vienas nurodymas nekenkia žmogui, nestumia jo į neviltį ar nesėkmę.

Tikėti Dievu – privalu, nes Jis yra ir Jo valia esate jūs. Valdyti savo jausmus ir mintis – privalu. Nes tai jūsų kuriančioji energija. Kur jūsų mintis, ten jūs siunčiate savo energiją, jūs kuriate. O jausmai tik sustiprina kūrybinę jėgą tos minties, kurią formuojate. Suvokti savo karmines užduotis ir už jas atsakyti – privalu. Niekas negali panaikinti to, ką tu sukūrei. Tik tu pats gali savo suformuotą neigiamą energiją transformuoti į gerą.

Šiuose laiškuose nėra nei vieno punkto, kuris būtų nereikalingas sielos brandai. Gal jūs manote, kad tai jums, kaip žmogui, nereikalinga? Sutinku, kaip žmogui – robotui, tai nereikalinga, kam save apsunkinti tokiomis filosofinėmis, dvasinėmis temomis. Judėkite kaip robotai tiesiai savo keliu, kol pritrūksite „degalų“ ir subyrėsite. Bet žmogus – kūrėjas, sugebantis leisti savo sielai, savo esybei skleistis materialioje plotmėje, žino: viskas šiuose laiškuose yra tiesa. Neginčijama ir tikra. Tik žemiškoji patirtis, dar rusenantis egoistiškumas kai kada neleidžia priimti to už pagrindo. Tokiu atveju, svarbiausia savyje išlaikyti siekį. Bet kokiomis sąlygomis, bet kokioms abejonėms kylant – išlaikyti siekį formuoti sielos brandą. Siekį žengti Dievo tau dovanotu keliu. Būk palaimintas, žmogau, radęs šį kelią. Tegul tavo širdis suvirpa dieviškosios energijos dažniu ir tegu ji drąsiai priima visa, kas gražiausia, stipriausia, galingiausia. Lai ji priima Dieviškąją Meilę ir lai ta Meilė veda žmogaus protą teisingu keliu.

Yra žmonių, kurie spindi vidine jėga ir yra pasiruošę priimti Dieviškąją Meilę visa jėga. O tu ar pasiruošęs? Jai skaitai tuos laiškus, vis dar jų neatmeti, vis dar lauki naujo laiško – vadinasi, esi pasiruošęs. Jei protas kai ką ir blokuoja, bet siela skleidžiasi ir ji mokosi prabilti į tave. Tik tu, išgirdęs širdies balsą turi vykdyti tai, ką ji sako. Veikimas svarbiausia. Pažanga  svarbiausia. Teorija – tai mieganti siela. Ji yra, ji turi galią, bet taip savęs ir neišreiškia. Prabuskite. Meilė, Išmintis ir Galia (Veikimas) – šios trejybės turite laikytis.

P.S. Violeta – Maitrėja, susikaupk ir žinok, aš žinau, ką darau. Vykdyk tuos nurodymus, kuriuos gavai. Šviesa turi pasiekti Žemę. Dabar viskas priklauso nuo tavo apsisprendimo, ištarto garsiai. Ar sutinki? (2016 07 01)

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *