Motina Marija

Tamsos egregorų įtaka (I dalis)

Motina Marija.

Gyvenimas – tai dovana. Tu gimei ir gavai išraišką materialioje Žemėje. Tu gali išreikšti savo svajones, savo džiaugsmus, savo meilę. Tu formuoji tarpusavio santykius, tu pasirenki ar tą dieną sutikti su džiugesiu, su viltimi. Tu renkiesi ir tu gali kurti. Dievas tau neliepė gyventi kaip robotui: keltis – dirbti – skubėti – tingėti. Dievas tau suteikė minties ir jausmų galią, o tai reiškia, kad tu kuri ir tu renkiesi, kaip išgyventi dieną. Viskas prasideda nuo tavo požiūrio. Nuo požiūrio į save, į savo dieną. Nes ji yra tavo. Tavo diena yra daug didesnė vertybė nei turtai, nei auksas, nei garbė. Tavo diena – tai tavo laikas. Tavo laikas Žemėje ir tu turi išnaudoti šią dieną džiaugsmui ir meilei. Nes džiaugsmas ir meilė leis tau materializuosi savo svajones, savo idėjas teigiama vystymosi kryptimi.

Dabar žmoniją (didžiąją jos dalį) yra užvaldžiusi tamsos jėgos egregoras, kuris spaudžia žmogų, kuris laiko jį įtampoje ir nerime. Kuris įtikina žmones, kad turėti yra daug geriau nei atiduoti, kad daiktai turi didesnę vertę nei žmogus. Tamsos egregoras slepiasi širdyje, slepiasi prote. Jis yra sumanus, gerai prisitaikantis prie žmogaus mąstymo, nes kitaip jis neišgyventų. Tamsos egregorą maitina žmogus. Tai ne dieviškoji struktūra, kuri gauna dieviškąją gyvybinę energiją, ne. Tai struktūra, sukurta žmonių minčių ir jausmų, ir kuri kiekvieną įtakoja savo jėga. Tamsos egregorai formuojasi įvairiausiomis kryptimis. Jis įeina per visuomeninius informacinius kanalus, įeina per žmonių charakterius, įeina per skubėjimą ir išsiblaškymą. Tamsos egregorai randa daugybę plyšių, kaip pasiekti žmogų ir užvaldyti jo sąmonę ir jo širdį. Tai yra tiesa. Žmogų, dieviškąją būtybę, užvaldo tamsos egregorai. Tai nėra kosminė jėga. Tai žmogaus sukurta struktūra, vadinasi, tik pats žmogus su ta struktūra ir turi susitvarkyti. Tyro, švaraus, nuoširdaus, mylinčio ir tikinčio žmogaus tamsos egregorai nepasieks ir nepaveiks. Nebent rastų plyšį per suteiktą skausmą, pyktį, neviltį. Jei žmogus nuoširdžiai atsiveria žemų vibracijų jausmui – jis į save įleidžia tamsos egregorą. Žinoma, jis gali tavyje neužsibūti. Jeigu to jo nemaitinsi savo neigiamais jausmais – jis pasitrauks, nenorės mirti, negaudamas maisto. O jo maistas – tai tavo mintys. Tai gali būti ir liūdesys, ir neviltis ir beviltiškumas. Atrodo, nekalti jausmai, kuriuos jaučia geri žmonės, deja… Tai žemų vibracijų jausmai, vadinasi jie maitina tamsos egregorą. Jeigu jį maitini, jis didėja ir užvaldo tavo mintis, jausmus, tavo gyvenimą. Tu nebeatsikeli iš ryto su džiugesiu širdyje, kad gali išgyventi dar vieną nuostabią dieną. Ne, tu atsikeli su rūpesčiu kaip išgyventi tą dieną, kaip viską padaryti, suspėti ir t.t. Rūpesčiai – tai tamsos egregoro maistas. Tu rūpiniesi, vadinasi, nepasitiki Dievu, nevertini ramybės. Sakysite, neįmanoma gyventi be rūpesčio. Žinoma, neįmanoma, kai tavyje gyvena tamsos egregoras. Jei jo nebūtų, nesuvoktum, kam tau kelti įtampą tik prasidėjus dienai. Pats geriausias rodiklis ar tavyje yra tamsos egregoras ar nėra – pažvelgti į savo dienos pradžią, kuri atspindi tik tavo nuotaiką, tavo mintis. Tu pramerki akis, dar tavęs niekas neįtakoja, o ką tu galvoji? Džiaugiesi rytu, dėkoji Dievui už suteiktą laimę gyventi? Ar pradedi skubėti, pradedi nerimauti, nervintis ir t.t. Jei jauti blogus jausmus, tai tavyje gyvena tamsos egregoras. Tamsos egregorų būna pačių įvairiausių. Milijonai formų. Būna didžiulių, apimančių žmonių psichozę. Pvz., karo laukimas. Nesvarbu, kad sąlygų karui nėra, bet informacinės priemonės jį reklamuoja, karinės pratybos vyksta, žmonės apie tai diskutuoja ir formuojasi karo troškimo tamsos egregoras. O jį maitinant jis auga ir dar labiau įsitvirtina. Įsitvirtina ir dar labiau užvaldo žmonių mintis.

Tamsos egregorai gali eiti iš kartos į kartą. Senelis atsivėrė pykčio egregorui, sūnui tai įleido savo bjauriu elgesiu išprovokuodamas sūnaus nepasitenkinimą, vėliau išprovokuodamas anūkui neigiamus jausmus – užvaldo ir anūką ir t.t. Auga tamsos egregoras, eidamas iš kartos į kartą ir žlugdo gyvenimus. Prisiminkite, tamsos egregoras niekados nepavergs ramios širdies ir harmoningų minčių. Bet jūsų veiksmai ne visados tokie išlieka. Ir juo ilgiau puoselėjate blogą jausmą, pvz, šiuo atveju tėvui ar seneliui – tas egregoras tik stiprėja. Naikina ne tik tavo mintis, jausmus, bet ir tavo sveikatą. Tarpusavio santykiai taip pat suformuoja tam tikrus tamsos egregorus. Jei dažnai konfliktuoji su tam tikru žmogumi, žinok, čia su jumis labai žaidžia tamsos egregoras. Jis sužadins jūsų egoistiškumą, jūsų tam tikrus bruožus, kad tik išprovokuotų kivirčą ir jį išprovokavęs, laimingai maitinsis jūsų sukeltu neigiamų jausmų antplūdžiu. Yra du žmonės. Kiekvienas gyvena savo gyvenimą. Bet kiekvienas turi savo požiūrį į vienas kitą. Ir, jeigu tas požiūris yra neigiamas, jis automatiškai formuoja tamsos egregorą. Kitas žmogus į tai taip pat žiūri neigiamai – vadinasi tamsos egregoras maisto gauna ir iš jo. Ir tas egregoras, kadangi jį jau suformavote, nori maitintis. Jis kels kibirkštis jūsų santykiuose, jis užvaldo žmogų. Bet, jeigu tu pakeisi požiūrį į tą žmogų, rasi jame gerų bruožų, jeigu tu su juo stengsis išvengti konfliktų, stengsies išvengti susireikšminimo – tu pradėsi slopinti šioje situacijoje suformuotą tamsos egregorą. Žinoma, jį gali palaikyti antroji konfliktuojančioji pusė. Bet jėgos bus per pusę mažiau. (bus tęsinys..)

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *