Motina Marija

Amžinybės kelias

Motina Marija.

Erškėčių vainikas simbolizuoja laisvę. Laisvę nuo savęs suvaržymo, nuo savo žemiškų kančių. Tai nesusiję su žmogaus mirtimi. Erškėčių vainikas, tai ženklas, kad tu per savo vidinę kančią atsilaisvini ir atsiveri Dieviškajai Meilei. Rožių vainikas – tai meilės ir atjautos vainikas. Kartu tai simbolizuoja susiliejimą su Dievu. Tu pažengei savo kelyje tiek, kad atlaisvinai savo sąmonę ir atsivėrei didžiajai kūrybai. Nors jau nebenorėjai, kad rašytume apie tave, bet tu gi žinai: tavo kelias – žmogaus kelias. Eini tu, eina juo ir kiti. Gavus persipynusį erškėčių ir rožių vainiką, tu atveri savo sielą didžiajai kūrybai. Dabar tu ne tik mokaisi. Tas etapas iš esmės baigėsi. Dabar tu jau turi pasiruošti tikrajam darbui ir jį pradėti dirbti. Tai ne išorinė veikla. Tai vidinė veikla, sielos veikla. O tau jau rašėme, kad siela užleidžia savo kelią Pakylėtiesiems Valdovams ir Kosminėms Būtybėms. Taigi, tavo veikla – mūsų veikla. Tu mokeisi su mumis bendrauti, mokeisi save suvaldyti, mokeisi teorinių žinių apie Visatą. Viskas buvo nauja ir dar daug kas bus nauja. Bet vienas etapas baigėsi. Mes pradedame kūrybinį darbą, atlaisvinantį žmogų nuo vidinių kančių, nuo žemiškų nereikalingų rūpesčių. Ne rūpesčius panaikinsime, bet žmogaus požiūrį į tuos rūpesčius. Ar jie iš tikro žmogui reikalingi? Gal galima kitaip gyventi ir siekti to, kas nekelia tiek rūpesčių? Pasirinkimų visados yra. Visados žmogus gali rinktis: teisingą arba klaidingą kelią. Ne pagal jo valią, o pagal Dievo valią.

Mes dirbsime, pasinaudodami tavo kūnu, tavo protu, tavo širdimi ir, žinoma, tavo rankomis ir kojomis. Mes norime pakalbėti su daugeliu žmonių, kurie šiame įsikūnijime visai pamiršo savo pareigas, savo įsipareigojimus, savo sielos kelią. Mes ateiname kalbėtis su žmonėmis tiek bendrai, tiek konkrečiai su kiekvienu. Ir tu pajusi, kada kalbame mes. Mes – tai Pakylėtieji Valdovai, Nušvitusios sielos ir Kosminės būtybės. Mes norime žmogui suteikti vidinę laisvę. Laisvę nuo savo kasdienybės suvaržymų. Žmogus dažnai renkasi kelią, kuris reikalingas einant tik šiuo vieninteliu gyvenimu. Bet einant Amžinybės keliu, didžioji dalis žmogaus veiklos nesusieta su amžinybės tikslais. Todėl ir reikia padėti žmogui sugrįžti į Amžinybės kelią. Gal kai kuriems skaitytojams mūsų laiškai pasirodys per daug abstraktūs, per daug filosofiški – aukite, bręskite ir skaitykite iš naujo. Nes mes pradedame ėjimą amžinybės keliu. Iki šiol jūs ėjote pažinimo keliu. Pažinti – tai mokytis.

Eiti Amžinybės keliu – tai gyventi Visatoje čia ir dabar. Gyventi Amžinybės sraute, neišskiriant savo šio gyvenimo iš daugelio savo gyvenimų konteksto. Žmogus reinkarnuojasi. Jis net gali prisiminti buvusius įsikūnijimus. Bet ne taip svarbu žinoti kuo buvai, kaip svarbu suprasti, ko tada siekei, kiek pažengei ir ką turėtum įgyvendinti dabar, kad ta pažanga tęstųsi. Vardan to reikia prisiminti buvusius gyvenimus. Tada iškyla supratimas, kad einate Amžinybės keliu. Ir kad dabartiniai tavo siekiai, sėkmės ir nesėkmės neturi nieko bendro su tikruoju keliu, tikruoju pašaukimu. Nuolatinis žmogaus egzistavimas neskatina virsmo, neskatina pažangos. Jūs susikuriate karmą, vėliau ją atidirbinėjate ir vėl kuriate karmą. Reikia atsilaisvinti nuo karmos gniaužtų. Vadinasi, nustokite elgtis neteisingai, nustokite ją kurti. Ne tam jus Dievas kūrė, kad tik prisidirbtumėte ir vėl atgailautumėte. Jus Dievas sukūrė kūrybai. Savęs išraiškai. Meilei. Todėl ir turite pajausti, kad gyvenate ne vieną gyvenimą ir ne jūsų žmogiškasis protas turi formuoti to gyvenimo tikslus. Jūs gyvenate amžinybėje ir tik širdis prisimena, ką jūs veikėte, ką ir kaip kūrėte ir ką galite dabar išskleisti šiame gyvenime. Tai įsiklausykite į savo širdį. Ką iš tikro norėtumėte veikti, kokias svajones puoselėjote, kai buvote vaikais, prisiminkite tai. Nes vaikai dažnai prisimena tikrąją paskirtį, tik vėliau ją užgožia visuomenės reikalavimai elgtis taip, kaip visi. Jums nereikia kovoti prieš dabartinio gyvenimo situacijas, jums reikia širdyje atsilaisvinti nuo kolektyvinės sąmonės įtakos, nuo visuomenės normų įtakos. Nuo tėvų, vaikų, draugų, bendradarbių, kaimynų nuomonės apie jus. Jų nuomonė, tai jų požiūris į gyvenimą. O tu turi būti laisvas nuo jų požiūrio ir būti laimingu, tą požiūrį atskleidžiant kitiems, bet neįtakojant jų. Jūsų dauguma darbų neneša kūrybinio indėlio į žmonijos gyvenimą. Suprantu, kad sunku čia ir dabar pasiekti Aukso Amžių, bet įdirbis turi būti. Ir ne mes liepiam jums gyventi tame Aukso amžiuje. Virsmas veda iki to amžiaus, vibracijos kyla, jūs turite prisiderinti prie aukštesnių vibracijų. Vadinasi, turite keisti požiūrį į savo gyvenimą, požiūrį į tai, ką ir kaip jūs veikiate. Vibracijos kils. Toks Visatos dėsnis, toks dabar prasideda ciklas Žemei. Jeigu žmogus nesikeis, tai jam labai skaudės, tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Kam to reikia? Nekankinkite savęs. Suvaldykite savo ego, suvaldykite savo troškimus, aistras, savo raudas. Ir išmokite daryti tai, ką liepia širdis. O ką liepia širdis, tai suteikia palaimą, malonumą, džiaugsmą, tikrą smagumą gyventi. Klausykite savo širdies, per ją kalba siela. O per tavo širdį, Violeta – Maitrėja, kalbame mes. Tu išgirsi mus kalbant ne tik mintyse. Tu girdėsi mus vidine savo klausa, matysi mus savo vidine rega.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *