Sen Žermenas

Sen Žermeno antras šaukinys

Viliuosi, kad jums pavyks perprasti visą tiesą. Žmogus negali gyventi tamsoje. Jis sukurtas skleisti šviesą. Todėl vienintelis kriterijus, parodantis ar gyvenate teisingai – tai pozityvus požiūris į gyvenimą. Ar sugebate išlaikyti pozityvumą, džiaugsmą savo širdyje? Jeigu taip nėra, vadinasi, jūsų struktūroje yra daug tamsos. Jums lieka išsiaiškinti, kokio pobūdžio tamsa jus užvaldo ir kodėl. Žmogaus mintis turi kūrybos jėgą, vadinasi, žmogus gali pakeisti savo gyvenimą, keisdamas savo mintis. Ir jeigu tu, žmogau, nesijauti džiaugsmingai, vadinasi, turi tai keisti. Turi suvaldyti savo jausmus, troškimus ir norus taip, kad jaustumeisi laimingu. Turi suvaldyti savo negatyvų požiūrį į aplinką, į save taip, kad galėtum mėgautis savo gyvenimu. Niekas kitas už tave to nepadarys. Todėl turite išmokti suvaldyti savo emocijas ir gyventi džiaugsmingai. Nes jumyse yra šviesa. Šviesa – tai meilė, džiaugsmas, harmonija. O jeigu jūs jaučiate baimę, įtampą, nerimą, pyktį – vadinasi, jumyse gyva tamsos jėga. O tamsos jėga trukdo skleistis tikrajai žmogaus paskirčiai – sielos išraiškai. Alfa rašė apie tamsos egregorus, kurie įeina į žmogaus kūną, jie užvaldo jį, ir žmogus nebegali suteikti veikimo laisvės savo sielai. Žmogus turi išmokti atskirti savyje esančius tamsos egregorus ir jų atsisakyti. Gal būt jūs manote, kad viskas, kas jumyse yra, yra tik nuo Dievo. Iš tikrųjų yra truputį kitaip. Dievas yra šviesa. Vienintelė tikroji Išmintis. Bet žmogus jau gali gimti ne vien su šviesa, bet ir su tamsos egregorais. Gali juos atsinešti iš praeities gyvenimų, gali atsinešti kaip šeimos karmą, gali jie prilipti formuojant savo gyvenimą vaikystėje. Kodėl sakoma, kad vaikystės išgyvenimai turi didžiausią įtaką žmogaus mąstymui? Todėl, kad vaikystėje žmogus yra lengviausiai pažeidžiamas – tamsos egregorai gali įeiti į žmogaus kūną ir vėliau palaipsniui pasireiškia. Ir nebūtinai žmogus turi būti blogas, piktas. Jis gali būti liūdnas, susierzinęs, kažkuo nepatenkintas. Ir turiu pasakyti, kad taip jaučiatės beveik visi. Tik vienetai jūsų sugeba save atskirti nuo tamsos egregorų ir mėgautis gyvenimu. Todėl noriu pabrėžti – nemanykite, kad neturite blogų įpročių. Tikrai turite, tik reikia labiau atkreipti dėmesį į tai, kaip elgiatės, ką mąstote. Kai kada jūs tiesiog nematote savo savybių. Jums tai atrodo taip natūralu, kad net neįvertinate to kaip neigiamumo. Bet šiandien aš labai noriu jūsų paprašyti – neanalizuokite kitų žmonių, o pasižiūrėkite į save. Aš sakau: pas jus yra labai daug tamsos. Aš jūsų negąsdinu, bet įspėju – laikas apsivalyti. Ir tai turite padaryti sąmoningai. Jeigu nesuvokiate, kokias savybes reikia keisti, tiesiog skaitykite violetinės liepsnos liepinius ir paprašykite manęs, kad aš iškelčiau jumyse esančią tamsą ir ją sudeginčiau.

Šaukinys, kurį rekomenduoju prieš liepinių skaitymą:

„Vardan AŠ ESU, KAS ESU, prašau tavęs  Numylėtasis Sen Žermenai, apvalyk mano fizinį, emocinį, mentalinį ir eterinį kūnus nuo tamsos, kuri yra manyje. Apvalyk nuo visko, kas nepriklauso Dievo šviesai. Ir leisk mano gyvybės taurę pripildyti dieviškosios šviesos energija, kuri skleistųsi į mane ir per mane į Žemės erdvę „

………………….

Turėjau seansą su vienu žmogumi. Seanso pradžioje pasijuto šalia esanti moteriška, labai maloni energija. Tik buvo aišku, kad ji nepriklauso Pakylėtiesiems Valdovams. Vėliau pasijuto, kad ta švelni, nuostabi, moteriška energija virsta galingu vabalu, apglėbusiu žmogaus kūną savo kojomis, įsisiurbusi į tą žmogų.

Taip buvo parodyta, kas yra tamsos egregoras. Tai jėga, kuri įeina į žmogaus struktūrą ir jį valdo. O kad būtų lengviau valdyti, tai sudaro įspūdį subtilios, šviesios energijos.

Tamsos egregorai moka prisitaikyti prie žmogaus silpnybių. Jeigu tu nori bendrauti su subtiliuoju pasauliu – prašom, gausi pojūtį, kad bendrauji su nuostabia energija. Nori jaustis susireikšminęs, prašom – tau sudarys galimybes pajusti malonumą, pajusti galią. Tu mėgaujiesi ta akimirka, įsileidi tamsos egregorą, kuris per tave jau gali įtakoti kitų žmonių būsenas: suformuoja konfliktus, barnius, nesantaiką. O iš tų žmonių išgyvenamų emocijų tamsos egregorai ir išgyvena. Kaip užvaldo tamsos egregorai žmogų? Per ego. Per ego sukeltus troškimus, norus. Tu leidi savajam ego pajausti malonumą ir viskas – tu „parduodi sielą velniui“.

Nėra malonu skaityti šį laišką, bet pagaliau turite suvokti, kad jūs esate labai sudėtinga struktūra. Į jūsų kūno indą gali pasitalpinti ne tik jūsų siela, bet ir tamsos egregorai. Žinoma, gali į tą indą pasitalpinti ir Pakylėtųjų Valdovų energija. Tai priklauso nuo jūsų širdies tyrumo, motyvų skaidrumo, ego suvaldymo ir tikėjimo Dievu. Bet, kol jumyse viešpatauja tamsos egregorai, Dievo šviesai yra labai sunku skleistis. Nes jūsų laisva valia yra pasirinkusi bendrauti su tamsa, o ne su šviesa. Keiskite savo laisvos valios sprendimus. Apsivalykite ir keiskite savo charakterio bruožus, savo įpročius į pozityvius jausmus, į Meilę.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *