Lanello

Pasaulis nuostabus

Lanello.

Karminė Valdyba nusprendė realizuoti tam tikrus savo planus per žmonių grupes, kurios įsiklauso į jų sakomą žodį. Šiandien jums buvo pasakyta, kad Karminė Valdyba nukreipė savo žvilgsnį į jūsų grupę ir kad jums gali tekti atlikti tam tikrą misiją. Suvokiate, ką tai reiškia? Tai reiškia, kad Dievas jumis pasitiki ir tiki. Nuolat jums kartodavome: tikėkite ir pasitikėkite Dievu. Ir pagaliau susiformavo atgalinis ryšys – Dievas jumis pasitiki ir tiki. Ir tai suteikia teisę Karminei Valdybai įvertinti jūsų gebėjimus, jūsų ryžtą, jūsų tvirtą apsisprendimą keliauti mokymo keliu.

Pasaulis yra nuostabus, kai jį pradedate išjausti širdimi. Kiekviena akimirka turi savo žavesį, savo skambesį. Jūs nustebsite, išmokę suvokti, kiek daug naujo galite pažinti, pajausti, išgyventi. Ir niekaip kitaip pasaulio neįvertinsite, tik tuo pačiu žodžiu – pasaulis nuostabus. Žinoma, norint suvokti tą pasaulio pusę, jūs turite būti pažengę. Jūs turite mokėti išgyventi  kiekvieną dieną su Dievu, turite išmokti įsiklausyti į aplinkos pamokas, turite pagreitintu būdu atidirbti karmą. Vadinasi, turite nuolat kontroliuoti savo emocinę, psichinę būseną, turite atidirbti karmines užduotis, susitaikyti su gyvenimo keliamais reikalavimais ir visur matyti pozityvumą. Vienu žodžiu, be vibracijų kėlimo, jus nesugebėsite pasiekti tos būsenos, kai pasaulis atsiveria visu savo grožiu. Jūsų širdys turi būti atviros Dievui, jūs pagaliau turite įsisąmoninti, kad Dievas yra jumyse, kad jūs esate tik Jo dalis ir daugiau niekas kitas ir tik jo dėka galite praplėsti savo suvokimą ir savo gyvenimo išraišką. Be paprastų, kasdieniškų pastangų išgyventi dieną, pasiremiant žmogiškumo principais, jūs netobulėsite. Ne seminarai, ne ritualai, ne žinios kelia vibracijas. Vibracijas keliate jūs su savo kasdiene veikla, su kiekvienos minutės išgyvenimu: su teisingu santykių formavimu, su savo talentų išraiška, su pagalba artimam žmogui. Turite išmokti save sukontroliuoti kiekvieną akimirką, kol tai taps taip savaime įprasta, kad nebereikės dėti pastangų.

Nuostabaus pasaulio pajautimas neatsivers be vidinių pastangų. O tos pastangos turi būti daromos dėl vibracijų pakėlimo. Tikriausiai supratote – nesistenkite keliauti už jūsų marių. Kad taptumėte protingesni, nereikia lankyti brangių seminarų, tiesiog namuose, savo buityje visados laikykitės žmogiškumo (dieviškumo) principų ir jūs save atlaisvinsite nuo karminių blokų ir jūsų suvokimas prasiplės, pojūčiai gilės. Jūs bręsite ir galėsite išgyventi nuostabias akimirkas. Tiesa, kurie skaitote šiuos laiškus ir su baltu pavydu mąstote apie komandą, kuri gali susirinkti, pabendrauti, gauti žinių ir vienas kitą palaikyti, žinokite, augate visi kartu. Jūs skaitote, mąstote, pritaikote žinias, kurias gaunate ir bręstate. Bręstate kartu su visa komanda. Komanda reikalinga tam, kad priimtų labai aukštas vibracijas ir išspinduliuotų Pakylėtųjų Valdovų energijas į Žemės erdvę, bet jūs tai darote savo aplinkoje. Komanda padeda į Žemės erdvę įleisti stiprias energijas. Energijos užsikoduoja laiškuose, vadinasi, jūs viską gaunate. Netiesiogiai, nepažindami vienas kito, bet gaunate bendras aukštų vibracijų energijas. Ir taip vyksta sklaida žinių ir energijos po visą šalį, po kitas šalis. Nei vienas nesate užmirštas, nei vienas nesate paliktas likimo valiai. Jeigu tu jau skaitai šias eilutes, tai gali drąsiai kreiptis į angelus, arkangelus, Pakylėtuosius Valdovus pagalbos, paramos. O į Dievą kreiptis reikia visados ir visados individualiai, nes jis yra tavo širdyje ir tik per tavo širdį tau atsakys. Būkite protingi, būkite pozityvūs ir viskas seksis jums gerai ir, svarbiausia, teisingai. Jūs nustosite formuoti karmą ir pradėsite kurti gyvenimą.

Su meile ir šviesa, su šypsena ir džiaugsmu apkabinu kiekvieną, paspaudžiu ranką kiekvienam, ją ištiesusiam. Bendradarbiaukime  ir kartu formuokime rytojų, kupiną šviesos ir meilės, pagarbos ir atjautos, kūrybos ir atgaivos, džiaugsmo ir harmonijos.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *