Arkangelas Gabrielius

Budistų vienuolio kelias, kurį tau teks nueiti

Arkangelas Gabrielius.

Gyvenimas keičiasi. Iš tavęs reikalaujama daugiau, nei tu kada nors apie tai būtum galvojusi. Deja, tavo dabartinis gyvenimas ir būsimas gyvenimas visai neatitinka paprasto žmogaus gyvenimo standartų. Sveika atvykusi į realųjį pasaulį. Į tą pasaulį, kuriame egzistuoja tikroji tiesa ir kuris turi daug didesnę įtaką žmogaus gyvenimui, nei jūsų iliuzinis pasaulis. Iliuzijoje jūs matote, ką norite, bet tai nėra realu. Nes jūs puikiai suvokiate, kad ir kaip valdytumėte savo gyvenimą, yra dalykų, kurie nepavaldūs jūsų norams. Jie įvyksta ir tiek. Vadinasi, jūsų gyvenimą kažkas įtakoja. Ne tik įtakoja, bet ir persipina su jūsų kuriamu gyvenimu. Likimo vingiai daro įtaką gyvenime. Iš tiesų, tai nėra likimas, tai yra realaus ir iliuzinio gyvenimo persipynimas. Realus gyvenimas suformuotas tam tikrų dėsnių. Jie nekintantys. Šiuos dėsnius žinant, gali prisitaikyti prie realaus gyvenimo ir savo iliuzinį gyvenimą labiausiai priderinti prie realaus. Štai ši užduotis tavęs ir laukia. Tu turi savo gyvenimą priderinti prie realaus (subtiliojo) gyvenimo. Todėl ir yra formuojami tokie pokyčiai. Tu žinai, kad žmogų valdo stichijos. Bet ateina laikas, kai žmogus šias stichijas įvaldo. O kai pradeda judėti stichijų taškai, tada žmogaus gyvenimas keičia pobūdį. Yra daug ko atsisakoma, daug kas formuojama kitaip. Ir tau viskas bus kitaip, nei tu galėjai tikėtis iš savo gyvenimo. Budistų vienuoliai nuo mažų dienų žino, kas jų laukia, jie tam ruošiasi. Juos palaiko tėvai, mokytojai ir jie eina tuo keliu palengva, aiškiai suvokdami, koks jų gyvenimas yra ir kas bus. Tu eini budisto vienuolio keliu tik šiuolaikiniame visuomeniniame gyvenime. Tavęs niekas negali suprasti, nes tu nežinai, ko tikėtis iš savo gyvenimo. Palaikančių žmonių yra, bet suprantančių ir tau padedančių – dar nėra. Nes tau, iš tikro, viskas nauja. Kodėl sakau, kad teks eiti budisto vienuolio keliu? Nes tu turėsi išspindėti Aukščiausiojo Budos – Maitrėjos energiją šiuolaikiniame gyvenime. O energija yra aukštų vibracijų, jai suformuoti yra reikalinga atskira mityba, fiziniai pratimai, meditacija ir bendravimas su žmonėmis. Vienuoliai dažnai įeina į vienutes ir medituoja, meldžiasi. Tu turėsi apjungti vienatvę su bendravimu. Bet, tiek vienoje pusėje, tiek kitoje pusėje turėsi išlaikyti aukštas vibracijas ir išskleisti tai, ką tikisi išskleisti Viešpats Maitrėja.

Štai taip, Violeta – Maitrėja, tavo paprastas gyvenimas ir keičiasi. Niekuo nebesistebėk. Nes tai, kas tavo gyveni dar vyks, tu net pačiose  keisčiausiose fantazijose nebuvai sukūrusi. Tik viską priimk lengvai ir paprastai. Tu supranti: savo, kaip Violetos, gyvenimo nebeturi. Viskas.

Tu eisi Maitrėjos formuojamo spindulio keliu. Iš mūsų pusės viskas paprasta ir logiška. Iš tavo žemiškosios pusės, viskas neįtikėtinai keista. Bet tu turi nustoti net mėginti viską suvokti per žemiško suvokimo prizmę. Šis filtras tau visai nebetinka, nes tu nebepakliūsi į jokius „protingo žmogaus“ gyvenimo rėmus. Protingo – tai šiuolaikiškai mąstančio žmogaus rėmus. Tu grįžti į budistų vienuolių kelią. Tai nereiškia, kad turi tapti vienuole ir atsisakyti šeimos. Ne tai simbolizuoja šis kelias. Tai vidinių jėgų išskleidimo kelias. Ir laiminu tave, Violeta – Maitrėja, einančią tuo keliu. Jis suteiks tik džiaugsmą. Nes išskleidus Gerumo ir Meilės vibracijas, nebeįmanoma išgyventi neigiamų jausmų. Tai Meilė ir Gerumas. Net ne pasiaukojimas, kuris apibūdintų šventųjų gyvenimą. Tai Meilė ir Gerumas. Tu artėji link to kelio ir jeigu viską darysi kaip rekomenduosime – tu greitai įeisi į savo pagrindinį kelią. Jeigu jau apie tai kalbame, vadinasi jis jau formuojasi subtiliajame pasaulyje ir tereikia tam tikro laiko prisiderinimui prie žemiškų vibracijų, ir tai įvyks. O toliau, vėl naujas etapas, tiek tau, tiek kitiems žmonėms. Svarbu, kad priekyje einantys, eitų teisingu keliu. Tu nepadarysi klaidos ir kiti neklys.

Aš, kaip ir Lanello, šypsausi pašaipia šypsena, nes žinau kas tavęs laukia ir kaip tau tai netikėta.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *