Arkangelas Gabrielius

Kaip ištaisyti klaidas?

Arkangelas Gabrielius.

Tenka susidurti su savo tikruoju veidu ir jis nėra tas, kuris tave džiugintų ir kuriuo tu galėtum didžiuotis. Tai, ką gali siela – yra verta pagarbos, bet tavo žemiškasis veidas atspindi tavo gyvenimo pasirinkimus, klystkelius ir neteisingus sprendimus. Ir toks gyvenimas yra kiekvieno žmogaus. Ateina momentas, kai žmogus įvertina savo gyvenimą ir suvokia, kiek daug negerų sprendimų yra padaręs. Bet jūs nesate tobuli. Jūs esate Žemėje, tam, kad bręstumėte, kad gyvendami priimtumėte sprendimus ir padarytumėte išvadą ar tie sprendimai geri ar nelabai geri. Kai darote tam tikrą pasirinkimą, jūs esate tam tikrame suvokimo lygmenyje ir tas sprendimas jums atrodo priimtinas, teisingas. Ir tik po kurio laiko tenka suvokti, kad tavo poelgis buvo klaidingas. Tai supranti ir yra skaudu, kad taip pasielgei. Bet gyveni toliau ir toliau klysti, nes ir vėl nežinai ar teisingai elgiesi. Pagal savo suvokimą, pagal savo gyvenimo kriterijus tu manai, kad elgiesi gerai, bet, žinoma, ne visados taip yra. Ir vėl suklysti ir vėl atėjus laikui tu save kaltini dėl negero elgesio, dėl įsiskaudinimų, dėl nusižengimo Dievo valiai.

Aš noriu pasakyti viena – gyventi kaltėje nereikia. Jūsų suvokimas keičiasi, jūs mokotės ir šiandieną suvokiate daugiau nei vakar, todėl svarbu šiandien nedaryti vakarykščių klaidų. Kas buvo jau praėjo. Tai reikia įvertinti, suprasti ir daugiau tų klaidų nedaryti, bet nereikia kaltinti ir smerkti savęs už tai, kas jau padaryta. Vienintelis teisingas sprendimas šiuo atveju – tai pripažinti sau kada ir kaip blogai elgeisi ir daryti viską, kad tai nesikartotų. Savęs kaltinimas neatleidžia nuo klaidų darymo dabar ir ateityje. Save kaltindamas tik sureikšmini save kaip auką, bet nededi pastangų ištaisyti padarytų sprendimų. Gal būt tau nebėra galimybės atsiprašyti tiesiogiai tų žmonių, kuriuos įskaudinai, bet yra galimybė tą neigiamą energiją pakeisti teigiama. Yra galimybė tą klaidą ištaisyti dabar formuojant teigiamą energiją. Paleista į erdvę mintis, jausmas yra energija, kuri neišnyksta. Ji egzistuoja nuolat ir ji yra Žemės energetiniame lauke. Elkis teisingai su žmonėmis dabar ir tu pakeisi neigiamą energiją, kurią suformavai dėl neteisingų poelgių praeityje. Skleisk meilę žmonėms dabar ir tu pripildysi meile erdvę, kurioje tu buvai išskleidęs neapykantą. Ne apgailestauti ir save kaltinti reikia, o ištaisyti tuos savo charakterio bruožus, kurie kūrė negatyvumą. Tu turi pakeisti save. Turi transformuoti savo negerus bruožus į gerus. Keitiesi tu, keičiasi visa kažkada tavo suformuota energija. Taip tu atsiprašysi visų, kuriuos įskaudinai ir jiems bus lengviau gyventi Žemėje arba Danguje. Keisk save dabar ir tu pakeisi savo praeitį. O jeigu tu savo energiją skirsi apgailestavimui, kaltei, skausmui, tai tu neišskleisi meilės ir džiaugsmo energijos. Vadinasi, nepakeisi energetinės padėties nei dabar, nei praeityje ir tu, iš tiesų, neatsiprašysi tų, kuriuos įskaudinai. Tik dar labiau gilinsi žaizdas ir dar labiau pažeminti tiek savo, tiek kitų energiją.

Susiimkite į rankas ir keiskite savo dabartį. Keiskite savo charakterį, savo elgesį, keiskite savo įpročius ir skleiskite kaip galima daugiau šviesos ir meilės. Jums reikia sumažinti savo kaltės naštą, o tai galima padaryti tik sudeginus negatyvumą, esantį jumyse.

Negatyvumas sudega vidinės šviesos liepsnoje. Tik reikia tą šviesą turėti savyje ir viskas bus gerai.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *