Jėzus, Viešpats Maitrėja

Kas yra Mokytojo Mantija?

Ateina laikas keistis. Ir tam esi pasiruošusi tu, pasiruošę ir tavo skaitytojai. Jie subrendo, jie sau atskleidė daug naujų tiesų, suformavo kitokias gyvenimo vertybes ir atlaisvino save ne tik nuo įpročių, bei prisirišimų, bet ir nuo karminių blokų. Kiekvienas teisingas pasirinkimas atlaisvina žmogų nuo jo karminių blokų. O jeigu keiti suvokimą, priimi pasaulį tokį, koks jis yra – tai tavo karminiai blokai tirpsta arba užsidega kaitria liepsna ir sudega. Kai užsidega – tada fiziškai sunkiau, geriau yra sąmoningai priimti pasaulį tokį, koks jis yra ir tada blokai nukrenta, nesuformuodami skausmo. Iš tiesų, retai būna, kad žmogus nepatirtų vidinio skausmo. Vienaip ar kitaip jį pereina kiekvienas žmogus. Kai jūs kenčiate – mes pagaliau nusiraminame, nes to žmogaus siela bunda. O tai yra didelis pasiekimas. Nesiūlau ieškoti kančios, ji nereikalinga. Bet brandos kančia ateina nelauktai ir netinkamu metu. Jūs jai nebūnate pasiruošę, bet ją reikia išgyventi ir nepalūžti. Po kančios etapo atsilaisvina suvokimo blokai. Nuo kančios žmogui nėra lengviau tą akimirką, bet brandai tai labai reikalingas laikotarpis. Trumpai pakalbėjau apie tuos, kuriems suaktyvėjo vidinė kančia. Tai brandos etapo dalis. Linkiu stiprybės ir nepasiduokite, nesuabejokite Dievo vedimu. Tai jūsų išbandymas.

Šiuo metu vyksta procesai, kurie mus džiugina. Violetai suteikta Mokytojo Mantija. Ji buvo pakviesta į Jėzaus Ašramą, kuriame Pakylėtieji Valdovai pasveikino naują/seną Šviesos nešėją.

Kas yra Mokytojo Mantija? Tai didžiulė atsakomybė, reikalavimas tiksliai vykdyti Pakylėtųjų Valdovų nurodymus. Tai ėjimas rodomu keliu, net neatsisukant, nepažvelgiant kaip kitiems sekasi tuo keliu eiti. Kodėl buvo iškeltas reikalavimas neatsigręžti atgal ir nepadėti kluipantiems. Todėl, kad kiekvienas žmogus savo vidumi turi siekti pažinimo, kiekvienas turi išgryninti savo motyvą ir siekį. Jeigu to jis neišgrynina, tai tada jis klumpa, keliasi, vėl eina, vėl klumpa. Bet tai tik to žmogaus problema. Jis gali ieškoti pagalbos tarp bendraminčių, tarp tų, kurie taip pat eina ir klumpa. Tu nebeieškai ir nebeklumpi. Tu tiesiai eini link žemiškojo tikslo, link parodymo, koks turi būti žmogaus gyvenimas ir, svarbiausia, koks žmogaus suvokimas apie gyvenimą. Tu formuojama Mokytoju. Vadinasi esi vedlys. Kitų reikalas eiti tavo keliu arba neiti. Visiems pasisekė, kad turi žemišką vedlį. Juo siekdami gali atrasti vidinę tiesą, vidinį žinojimą. Jeigu abejoji neregimu pasauliu, tai regimu mokytoju abejoti negali. Nes Jis yra. Jis čia ir dabar gyvena ir skleidžia žinią, kas yra žmogaus gyvenimas. Jums tikriausia visiems sudėtinga suvokti, kodėl Mokytojas negali padėti pasiklydusiam ar tiesiog ieškančiam atsakymų. Atsakymus reikia rasti savo vidumi. Ir pagrindinis atsakymas susijęs su pagrindiniu žmogaus siekiu. Jis negali būti parodomasis. Mes aiškiai atskiriame kur tikrieji, kur tariamieji siekiai, kur sąmoningi, kur nesąmoningi siekiai, kur yra ryžtas, o kur tik noras.

Violeta – Maitrėja, tapusi Mokytoja nuo lapkričio 1 d. pradės dirbti individualiai tik su tais, kurie bus parinkti mokiniais. Klausimas kyla, kaip paprastas žmogus gali tapti Mokytoju? O kas sakė, kad ji paprastas žmogus? Tiesa, taip ji sako. Mes žinome jos galią, nors ji ir nesuvokia savo jėgos. Esmė ne ta, kaip ji jaučiasi, kaip žmogus. Esmė ta, kas pasijungs, kai ji pradės dirbti kaip Mokytojas. Čia veikia kiti Visatos dėsniai. Savo loginiu protu Violeta tikrai nieko nepatars. Tai žino ji, žinote ir jūs. Bet Mes galime patarti ir ji bus paruošta Mokytojo darbui. Apie tai rašysime, apie tai sužinosite iš „pirmų lūpų“ ir stebėsite šį procesą, nes tai parodymas, kaip paprastas žmogus tampa Mokytoju. Kelias ilgas, atsakingas ir sudėtingas. Bet jis prasidėjo. Su tuo ir sveikiname visus. Nes pokytis su Violeta atneša pokytį ir jos aplinkai, jos erdvei, jūsų erdvei. Sveikinu visus, kurie skaitote šiuos laiškus, priimate į širdį informaciją, kurie mokotės gyventi pagal tas žinias. Jūs visi prisidėjote prie Mokytojo suformavimo. Mokytojas be mokinių – tai tuščia vieta. Aš, Jėzus, turėjau 12 mokinių ir taip išliko tikėjimas ir pasitikėjimas Dievu. Kiek mokinių turės Violeta? Žinoma, laikas ne tas, tikslas ne tas, kurį buvau suformavęs sau, bet reikalavimai tie patys: yra Mokytojas – reikalingi mokiniai. Ar pasiruošę būti mokiniais? Tiesioginiais ir netiesioginiais. Visi vienodai svarbūs, nes svarbu yra kiekvieno žmogaus asmeninė pažanga. Kuris bus pakviestas į mokinius, tai nereiškia, kad jis ir liks mokiniu visados. Viskas priklausys nuo jo pažangos, atsidavimo, siekio. Kaip ir viskas priklausys nuo tų, kurie klumpa, keliasi ir eina. Kurie siekia tapti mokiniais.

Aš Jėzus, ir Aš, Viešpats Maitrėja, sveikiname tave priėmus iniciaciją Jėzaus šventykloje ir lekiam galvą prieš El Moriją, kuris tau dovanoja savo pasiekimų momentumą vardan sklaidos, vardan energijos tyrumo, vardan žmonijos pažangos.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *