Vairočana

Apie informacijos išgyvenimą ir apie senatvę

Esi gimusi su didžiule galimybe atsiverti tikrajam suvokimui. Gal būt, tau šiandieną sunku įvertinti, ką turi ir ką gali, bet su lyg kiekviena diena tavo suvokimas atlaisvės ir atvers daug daugiau žinių pasauliui. Todėl ir stabdome tavo išorinę veiklą. Mums reikalingas tavo dėmesingumas ir susikaupimas. Procesas bus įdomus ir ilgas. Bet pasiekti rezultatai stebins ne tik tave, bet ir daug mačiusius.

Štai tai pradedu pokalbį Aš, Vairočana.

„- Žmogau, koks didingas tu esi“. Norisi pasakyti šią tiesą ir norisi, kad žmogus pajustų savo didingumą. Ne puikybę, ne susireikšminimą, o vidinį didingumą. Aš džiaugiuosi galėdamas įeiti į jūsų suvokimo erdvę ir pakalbinti jus. Kai duodami laiškai, pirmiausia yra derinama vibracija prie dabartinio žmogaus suvokimo energijos vibracijos. Kaip jums pavyksta išsakyti savo tiesą žmogui, kuris tos tiesos ne tik kad nesupranta, bet, pagal jį, ir nereikalinga jam? Manau, rasti tinkamus žodžius tokiu atveju yra labai sudėtinga. Dažniausiai jūs numojate ranka, kam čia vargintis – nenori žmogus tos informacijos ir nereikia. Taip darote jūs. O mes stengiamės įvairiais būdais pateikti savo informaciją, kad tik ji pasiektų jūsų suvokimą. Ne ausis, ne širdį, o suvokimą.

Aš, Vairočana, ateidamas į jūsų suvokimo erdvę, turiu surasti žodžius tokius, kurie išliktų jūsų atmintyje. Juk daug laiškų perskaitėte ir ne viską prisimenate. Kodėl taip yra? Nes jūsų suvokime prieš tai nebuvo tokio tipo informacijos. Gal buvote kažką panašaus skaitę, bet išgyvenę to nebuvote. O norint įsisąmoninti bet kurią pateikiamą informaciją, reikia ją išgyventi.

Tik per potyrius įsitvirtina žinia jūsų suvokime. Štai kodėl ir pabrėžiame – turi būti individualus darbas, individualus procesas. Mes duodame informaciją, ją naudokitės, mėgaukitės gaudami aukštų vibracijų energiją, bet tai kas rašoma – turi būti išgyventa asmeniškai. Tai gali patvirtinti Violeta – Maitrėja. Neišgyvensi informacijos – kitos nebus duotos. Neužtenka užrašyti žodžių, reikia juos išjausti, išgyventi, įtvirtinti savo suvokime. O tai reiškia – įtvirtinti ir kolektyvinėje sąmonėje. Tiesiog perskaityta informacija nelieka nei jūsų suvokime, nei kolektyvinėje sąmonėje, todėl pažangos jūs nekuriate. Štai tas etapas ir atėjo – individualūs išgyvenimai jausmų, idėjų, kurias mes pateikiame. Mes jums pasakome apie ką reikėtų mąstyti, ką reikėtų patirti (mokiniai sakytų „leidžiame nusirašyti“). Jums patiems net nereikia eiti į gilius filosofinius apmąstymus, siūlome įsiskaityti į laiškus ir juos išgyventi. Nes, kita vertus, jūsų filosofiniai apmąstymai dažnai pakenkia jums patiems, nes prisigalvojate tiek visokių neteisingų dalykų, kad akivaizdžios tiesos net nepastebite. Kaip kai kurie nepastebite, kad eilinis nuoširdumas, paprastumas, gerumas yra daug svarbiau už iškalbą, daugelio tiesų žinojimą.

Meilė ir Gerumas – tai patys paprasčiausi jausmai, kuriuos žmogus gali mokėti išjausti jau tik gimęs. Bet kur dingsta tas gebėjimas jums augant, bręstant, senstant? Kodėl tiek daug piktų senų žmonių? Taip neturėtų būti. Juk senstant artėjate link Dievo namų. Turėtų atsirasti daugiau džiaugsmo, daugiau ramybės, daugiau laimės. Jūs nugyvenote sudėtingą gyvenimą, teko atidirbti karmą, teko ištaisyti daug klaidų, bet daug ką atlikote ir senatvėje lieka džiaugtis galimybe susilieti su Dievu. Tam turite daug daugiau laiko. Sakote, sveikata neleidžia… Ko neleidžia – melstis? Bendrauti su Dievu? Su meile ir gerumu stebėti jaunų žmonių gyvenimo? Siųskite jiems šviesą, šilumą, meilę, Dievo palaiminimą – tam sveikatos tikrai yra, tik jūsų susierzinimas ir apkerpėjusi širdis nebemoka to daryti. Labai atsiprašau senų žmonių, kuriuos skaudina šie žodžiai, bet jūs turite daug laisvo laiko vidiniam suvokimui išgryninti, meilei išskleisti. Jums nebereikia kovoti už vietą po Saule, jūs ją turite tokią, kokią susikūrėte ir nieko reikšmingesnio nenuveiksite. Bet, tiesą sakant, jūs  galite padaryti labai daug. Daug daugiau nei per visą savo gyvenimą padarėte – galite atsiverti Dievui, galite išjausti Meilę, Gerumą ir pasiųsti šviesos spindulius artimiesiems ir visam pasauliui. Jūs neįvertinate to gyvenimo laikotarpio. Jis jums suteikia laiko vidinio pasaulio pažinimui. Žinoma, jūs renkatės: ar apverkti savo gyvenimą, ar mėgautis vis dar Dievo suteikiama gyvenimo dovana – realizuoti savo sielos užduotis. Jūs renkatės ir nemanykite, kad senatvėje esate atleidžiami nuo atsakomybės teisingai gyventi. Kiekviena diena labai svarbi žmogui ir nesvarbu ar tai jauno žmogaus diena, ar seno žmogaus diena. Tai Diena, kurią reikia teisingai išgyventi.

Su meile ir šiluma siunčiu savo šviesos spindulį visoms nuo gyvenimo pavargusioms širdims. Atsibuskite, atsiverkite Meilei ir Gerumui. Atsiverkite Džiaugsmui.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *