Be kategorijos

Apie vandenį ir jo užkodavimą

Vandenį reikia gerbti. Vanduo gydo arba žudo. Vanduo – tai išlydytas krištolas, kuris priima iš Visatos Šaltinio paties aukščiausio dažnio energiją. Tai pati tyriausia, energetiniu požiūriu, struktūra, esanti Žemėje. Nėra nei vieno darinio, kuris pajėgtų priimti tokio tyrumo, subtilumo energiją, kaip vanduo. Ne veltui žmogaus kūnas sudarytas 70 %  iš vandens. Tai tikslinga, nes tik per išlydyto krištolo struktūrą ir jo skleidžiamų virpesių dažnį galima susijungti su Visatos Šaltiniu. Kodėl sakoma, kad žmogus turi būti skaidrus kaip krištolas? Kad priimtų pačią aukščiausią energetinę srovę. Krištolas atspindi šviesą, o šviesa – tai gyvybė. Krištolas ( tiesa, šios medžiagos iš tikro negalima suvokti kaip krištolo žemiškąja prasme, bet tai geriausiai apibūdinamas pavadinimas tos medžiagos, kuri atstovauja vandenį) geriausiai priima  šviesą ir ją išskaido į milijonus atspalvių. Todėl ir žmogus, priimdamas Šviesą iš Visatos Šaltinio, ją išskaido į milijonus atspalvių, taip suformuodamas įvairovę ir veiksmą. Taip prasideda veiksmas. Didžioji šviesa išsisklaido per žmogaus kūną – ten esantį vandenį ir išsispinduliuoja į erdvę visomis spalvomis. Tik tas spalvas formuoja žmogaus sąmonė, jį gaubiantys sąmonės filtrai. Bet dabar ne apie tai.

Vanduo – pagrindinis gyvybės šaltinis. Jau supratote, kad jis priima ir ištransliuoja energiją, gaunamą iš Šaltinio. Bet vanduo, kartu priima energiją, kurią gauna ne tik iš Šaltinio, bet ir iš Žemės aplinkos, kurią suformuoja pats žmogus. Jeigu žmogus skleidžia neigiamas vibracijas, tai vanduo sugeria negatyvumą ir tą patį negatyvumą sugeria žmogus – tada vanduo žmogų žudo.  Reikia saugoti natūralią gamtą ir pagrindinius vandens telkinius. Kodėl Žemę gaubia tiek daug vandens? Nes vanduo geriausiai priima vibracijas iš Visatos Šaltinio. Juo daugiau švaraus vandens – tuo jūsų Žemė bus gyvybingesnė, o žmonės sveikesni. Vanduo yra pagrindinė sudedamoji dalis bet kurios gyvybės formos. Reikia įvertinti kokia jėga yra kiekvienoje gyvybės formoje ir ką ji ištransliuoja.

Tik žmogus gali pakenkti aplinkai. Daugiau nei viena struktūra, esanti Žemėje, sąmoningai nekenkia jai. Visa gyvybė turi savo paskirtį, ji gali žudyti, bet ji atlieka tam tikras funkcijas, kurios, žinoma, per tūkstančius metų išsiderino. (pvz. žvėrys niekada nepuldavo žmonių, kol žmonės nepradėjo skleisti neigiamų vibracijų). Sąmoningai kenkia tik žmogus.

Vanduo – karštos ugnies išlydytas krištolas, kuris savo struktūroje saugo atsiminimą apie gyvastį. Vanduo padeda atsinaujinti ląstelėms. Tai suteikia gyvybės amžinumo. Be sugebėjimo atsinaujinti, bet kuri gyvybės forma gyventų labai trumpą laiką. Bet vanduo atlieka chemines reakcijas su kitomis medžiagomis ir jos nuolat atsinaujina, gyvybės formai to net neužfiksuojant. Vanduo, esantis gyvybės formoje, sąveikauja su kiekviena savo molekule, taip perduodamas virpesius ir suteikdamas augimo, judėjimo galią. Vanduo nuolat juda, jo pagrindu formuojasi naujos ląstelės ir gyvybės forma auga, bręsta, ir kas svarbiausia, neklysdama atlieka jai užkoduotas funkcijas. Jos niekados nepažeidžia savo paskirties. Tik žmogus (kuris nuolat sau kenkia) gali leisti ląstelių genetiką ir formuoti kitokią paskirtį, taip įnešdamas disharmoniją į gyvenimą. Vanduo atspindi Visatos Šaltinio energiją ir jis priima tikslią informaciją apie paskirtį. Taip į bet kurią gyvybės formą yra nusodinama informacija – prisiminimas, kaip turi vystytis ir augti bet kuri gyvybės forma.

Žmogus gali užkalbėti vandenį, kad jis gydytų. Kaip žmogus sau nuolat kenkia, taip jis gali sau ir padėtį. Jis gali kas rytą paprašyti vandens, kad jį atgaivintų, kad suteiktų žvalumo, sveikatos. Žmogus sąmoningai nukreipia dėmesį į stiklinę vandens, sąmoningai į ją išspinduliuoja meilę, šviesą ir paprašo vandens sustiprinti jo kūną. Ir vanduo tai padaro. Vanduo gydo. Jis gali perduoti į jūsų užterštą organizmą idėją – reikia atsinaujinti, reikia sustiprėti. Ir išgertas užkoduotas vanduo perduoda informaciją kūne esančiam vandeniui. Atsiranda sąskambis. Jeigu jūsų mintis bus stipri ir jeigu tikėjimas tuo, kad vanduo pats stebuklingiausias vaistas, bus stiprus, jis gali išgydyti pačias įvairiausias ligos formas. Gal tai nėra taip greitai veikiantis procesas, kaip tabletė nuo temperatūros, bet tai suveikia – tai priklauso nuo ligos formos, nuo kūno pažeidimo, nuo sugebėjimo užkoduoti vandenį. Tai reikia daryti, geriausiai, po maldos, kai žmogaus vibracijos aukštos. Ir geriausiai, kai tai atlieka pats žmogus, nebent labai tikėtų tuo žmogumi, kuris koduoja vandenį. Taip vanduo gydo tiek žmogaus kūną, tiek augalus, gyvūnus.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *