Hermis Trismegistas

Džiaukitės savo gyvenimu

Aš vėl ateinu pas jus. Aš, Hermis Trismegistas, nuleidau savo spindulį į Žemės erdvę ir džiaugiuosi, kad jį nors iš dalies sugebėjote priimti. Ką reiškia priimti spindulį? Tai leisti atlaisvinti jūsų sąmonės blokus. Su karma vienaip ar kitaip jūs susitvarkote, bet su sąmonės blokais jums sekasi sudėtingiau. Kad ir kaip norėtumėte keistis, vis tiek išlieka seni įpročiai, senas gyvenimo būdas. Nesakau, kad turite kažką keisti savo aplinkoje – reikia keisti savo įpročius mąstyti, jausti, išgyventi vis tuos pačius jausmus. Jūs esate per rimti, viską rimtai apmąstote. Ne pirmą kartą jums sakoma – logika nieko neišspręsi. Tik vidinis džiaugsmas gali atpalaiduoti mąstymo blokus ir tik atpalaidavus tuos blokus, bus įmanoma jų atsisakyti.

Darbas keičiasi. Jūs matote, laiškus priima daugiau žmonių. Teisingiau, į tai įsijungė Eglė. Tai tikslinga, nes ji perima visą dabartinį Violetos vaidmenį tiek komandoje, tiek laiškų užrašyme. Visi atlaisvina savo sąmonės blokus ir kiekvienas gauna vienokią ar kitokią informaciją. Bet tikslingas darbas, kuris buvo vykdomas per tinklapį, patikėtas dabar Eglei. Kai bus tikslinga, bus duota informacija ir per Violetą, bet labai retai. Simas priima laiškus truputi kitu kodu, todėl ir jie labai reikšmingi jūsų brandai. O Violeta eis savo nauju keliu, nors iš principo jis nesikeičia. Tiesiog, mokyklą baigė, stoja į „universitetą“. O ten viskas vėl nuo pradžių, tik darbo daugiau, atsakomybės daugiau. Ir Jėzus perleidžia savo mokinę man, Hermiui Trismegistui. Kaip mums seksis, aišku, jums bus pasakyta tiek, kiek tai bus reikalinga jums jūsų brandos keliui. Kiekvienam žmogui.

Žemę pasiekusi banga išryškino jūsų sąmonės ribotumą. Mes pasiruošę jums padovanoti daug energijos, kuri žadintų kūrybą, gyvenimo pilnatvę ir harmoniją. Deja, labai ribota sąmonė jus kausto tarsi šarvai. Todėl procesas nebus toks greitas kaip norėtųsi. Bet šviesą priėmėte. Skaitykite laiškus toliau ir iš naujo, įleiskite vis daugiau šviesos į save ir pajuskite savo vidinę galią, savo talentus, gebėjimus. Apčiuopkite savo gyvenimo prasmę. Aš, Hermis Trismegistas, visados esu šalia. Bet dabar tik truputėli arčiau ir labiau įtakosiu. Džiaukitės savo gyvenimu. Tai svarbiausia. O tada ir mokymą priimsite lengvai ir paprastai. Ateis akimirka, kai suvoksite visą reikšmę šiandieninio jūsų vidinio darbo su savimi. Aš tą akimirką matau.

Su meile, nes meilė – tai pagrindinė energija, kurioje vyksta virsmas

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *