Viešpats Maitrėja

Gyvenimo procesas prasidės, kai išjausi save Amžinybėje

Jūs vis dar neatsakote į klausimą, kas yra žmogus? Jūsų sąmonė neleidžia suvokti visos žmogaus gyvenimo prasmės, viso didingumo. Jūs gyvenate savo kasdienių rūpesčių apsuptyje ir jums sunku sufokusuoti dėmesį į gyvenimą amžinybėje. Ką reiškia sufokusuoti dėmesį į gyvenimą amžinybėje? Tai, kad turite suvokti savo gyvenimo esmę – jūs gyvenate ne tik šią akimirką, ne tik šį gyvenimą. Jūs gyvenate amžinybėje. Kiekviena dabar išskleista ir išspinduliuota vibracija lieka amžinybėje. Lieka amžino egzistavimo kūne. Vadinasi, šiame kūne yra išlikusi vibracija iš visų jūsų gyvenimų ir jame išliks visos vibracijos ir ateities gyvenimuose. Tai, ką išgyvenate dabar, šią akimirką, neišnyksta praeities dulkėse. Ir lieka ne vien pasąmonėje. Lieka jūsų amžinajame kūne. Ir jūsų gyvenimo paskirtis, ne mėgautis savo fiziniu gyvenimu, o padėti augti, bręsti amžinajam kūnui. Jūs turite jį auginti. Jūs turite skirti dėmesį, savo energiją savęs formavimui. Dievas yra jumyse. Jis augina save jūsų amžinybės kūne. Nesureikšminkite nei savo fizinio kūno, nei sielos, nei esybės. Jūs esate amžinybės dalis. Ir ta dalis turi skleisti šviesą. Ta dalis turi bręsti, auginti Išmintį ir ją išspinduliuoti. Ne kiekvienas suvoks šių eilučių prasmę, bet aš noriu, kad pradėtumėte išjausti save Amžinybėje. Jūsų žinios dar nieko nereiškia. Reikalingas suvokimas, išjautimas, Tai, ką jūs išgyvenate kasdienybėje ir tai, kas yra labai realu, tai tik dalis to, ką žmogus gali išjausti, suvokti. Jūs tikrai gyvenate tam tikrose nustatytose ribose. Bet už tų ribų yra kitas pasaulis. Ir jūs jau esate subrendę tą pasaulį išjausti, suvokti. Tai kiekvienas galite padaryti tik per savo širdį, per savo patirtį, per savo individualias gyvenimo pamokas ir išbandymus. Nei vienas kitas žmogus neatvers jums suvokimo vartų. Tik jūs patys. Jūs galite skaityti pačius nuostabiausius žmonijos veikalus ir nesuprasti esmės, nes suvokimas užvertas. Galite girdėti – ir nieko negirdėti. Galite matyti – ir nieko nematyti. Galite jausti – ir nieko neišjausti. Jūs galite egzistuoti tam tikrame energetiniame lygmenyje ir visai nesuvokti, kad egzistuoja aukštesnis lygmuo su visu savo pasauliu. Tu jame jau gyveni. Tavo Amžinybės kūnas jame gyvena ir ateis diena, kai tu savo protui ir širdžiai sudarysi sąlygas išjausti tą pasaulį.

Aš, Viešpats Maitrėja, siekiu to, kad žmogui atsivertų akys, ausys, širdis ir protas. Čia ir dabar jūs jau turite gyventi kitaip. Turite suvokti savo gyvenimo dėsnius, kurie egzistuoja visoje Visatoje. Turite suvokti, koks turi būti jūsų gyvenimas ir kaip jį gyventi. linkiu jums atverti širdis ir protą naujam suvokimui. Savo naujam suvokimui. Tik per jūsų širdį ir protą ateis pasaulio suvokimas. Todėl jūs kiekvienas asmeniškai turite stengtis atlaisvinti save nuo susikaustymo, abejonių, nerimo, nepatiklumo. Tai, ką asmeniškai išgyvensi, bus neginčijama tiesa tau. Jos nepaneigs jokie išorės puolimai, jokios abejonės. Tik širdimi ir protu išgyventas procesas tampa tavo neginčijama tiesa. O visa kita tik teorija, kuri padeda suprasti gyvenimą, bet ją pritaikyti ar nepritaikyti gali tik tu pats.

Jūs daug ką pakeitėte savo mąstyme. Atlaisvėja daug prisirišimų, daug klaidingų tiesų. Bet tai tik atsilaisvinimo procesas. Gyvenimo procesas prasidės, kai išjausi save Amžinybėje. Tai super žmogaus galios. Bet to turite siekti visi. Visiška savitvarda, harmonija. Jokio asmeniškumo, abejonių, vertinimo. Tik pagarba, lygiateisiškumas prieš Dievą ir bendras gyvenimas Amžinybės procese. Nėra atskirties. Yra bendras gyvenimas. Vadinasi, kiekvienas atsakote už save ir už kitą. Formuojate laimę sau, formuodami laimę kitiems.

Gyvenkite šviesoje ir būkite laimingi, nes jūs galite išjausti Dievo Meilę ir Išmintį. Priimkite iš Dievo visas jums skirtas dovanas ir vertinkite jas, džiaukitės jomis, naudokite jas. Jūs tokie maži ir užsispyrę vaikai. Vis norite gyventi pagal senas gyvenimo nuostatas. Ne svarbu, kad sakote, jog priimate mokymą, bet gyvenate užsispyrusiai pagal senas nuostatas. Prabuskite ir pastebėkite, kaip iš tikro gyvenate? Ar kas nors keičiasi jūsų gyvenime nuo tiek daug perskaitytos teorijos? Jeigu keičiasi, tai AČIŪ JUMS. Ne veltui dirbame. Bet būkite atidūs savo prisirišimų galiai. Neleiskite, kad jus valdytų įpročiai, prisirišimai, baimės. Valdykite save – juk tam turite protą, valią, garbę. Kurkite – juk tam turite meilę, gerumą. Jūs tiek daug turite ir tiek mažai padarote. Bet ateis laikas ir jūs suvoksite gyvenimo dėsnius. Jums bus lengviau ir paprasčiau. Apie tai ir tęsime savo mokymus tiems, kurie gali juos priimti.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *