Serapis Bėjus

Laikas atsiverti naujam suvokimui

Šiandieną, kai keičiasi Baltosios Brolijos dėmesio centras iš Rytų į Vakarus, aš atėjau atkreipti dėmesio į naujus procesus ir kreipiuosi į kiekvieno skaitančiojo širdį. Atverkite širdis Meilei. Jūs galite gauti ypatingai daug šviesios ir švarios energijos iš savo Dvasios Mokytojų. Jūs galite pakylėti savo suvokimą į daug aukštesnį lygmenį, jūs galite savo Žemėje tapti ypatingais Kūrėjais. Kūrėjais, kurių minties energija perskrostų ne tik Žemės erdvę, bet ir Kosmoso erdvę.

Ateina nauja epocha ir žmogus tam pasiruošęs. Jis gali išskleisti visą spindulių gamą ir gali įtakoti tiek Žemę, tiek Visatą. Pagaliau atėjo valanda, kai Pakylėtieji Valdovai kviečia jus į susitikimą, į bendradarbiavimą. Magnetinė vaivorykštinė juosta, kuri paliečia Žemę, numato galimybę žmonijai vystytis daug sparčiau nei lyg šiol. Ir nekalbu apie mokslo išradimus, apie išorinio pasaulio tobulinimą. Kalbu apie pažintį su savo vidiniu pasauliu, apie sugebėjimą suvokti visas įmantrybes to pasaulio. Ir tik vidinio pasaulio pažinimas leis žmogui išskleisti sparnus ir kilti į naujo suvokimo lygmenį. Jums atsivers naujas suvokimas. Daugybę amžių jūs gyvenote pagal vieną standartą, vieną sugebėjimą save ugdyti ir iš savęs išskleisti talentus. Dabar magnetinė vaivorykštinė juosta, apgaubianti Žemę, sudaro sąlygas aukštam intelekto šuoliui. Kartu su proto šuoliu, atsivers ir širdies pajautimai. Jūs pradėsite patirti daug stipresnius, ryškesnius  ir gražesnius jausmus. Jums taps aiškūs ir savaime suprantami dalykai, apie kuriuos užsimindavo senoliai, bet kurių nei jie patys, nei jūs nepajėgdavote suprasti. Jūsų mąstymo metodai keisis, jūs kitaip suvoksite pasaulį ir kitaip realizuosite save.

Laikai keičiasi. Nebėra tikslo kalbėti, kaip svarbu mokėti valdyti mintis, jausmus, žodžius. Nebėra tikslo raginti jus elgtis teisingai, suvaldyti savo ego, atsisakyti asmeniškumo.

Arba jūs derinatės prie naujojo pasaulio, arba pasiliekate gilioje užmarštyje. Taip ištrindami informaciją apie save iš bendrosios erdvės lobyno. Niekas su jumis nebežais ir nebenuolaidžiaus. Norite siekti naujo suvokimo, tai ryžkitės tam čia ir dabar. Norite gyventi kaip įpratę ir nieko nekeisti – tai jūsų valia. Bet daugiau nieko nekaltinkite ir neliūdėkite jei niekas jūsų gyvenime nesikeičia ir negerėja. Jūs apsisprendėte – nekeisti savęs. Tai jūsų valia. Bet yra ir bus žmonių, kurie visa širdimi atsiveria naujam pasauliui. Jie į jį įžengs pozityviai nusiteikę, su džiaugsmu ir didžiule viltimi teisingai realizuoti save: Žmogų – Kūrėją.

Naujas etapas prasidėjo ir daugeliui žmonių gyvenimas labai keisis. Bet jis ne blogės, o gerės. Ir jūs turite išmokti prisiderinti prie naujų pokyčių. Nebebus laiko atsisakinėti savo įpročių, prisirišimų, nebebus laiko apgailestavimui, kad kažko nepadarote, kad kažkas nesiseka. Arba priimi naujas taisykles, arba ne. Nebebus jokių nuolaidžiavimų, jokių laukimų, kol jums bus geriau ar patogu. Tik čia ir dabar prasideda gyvenimas pagal naujus standartus. Ir jūs turite prisiderinti prie tų standartų. Prie naujo būdo išgyventi dieną, prie naujo metodo minčių formavime, prie tiesioginio ir nuolatinio bendravimo su Aukščiausiuoju Kūrėju. Jūs turite būti „dešinė ranka“ Aukščiausiajam Kūrėjui, kurio valią išreiškiate Žemėje ir Visatoje. Žmogus – Kūrėjas, tai Visatos Gyventojas. Jis dirba ir gyvena Amžinybėje. Jo energija, jo minties realizacija skleisis visoje Visatoje. Nebėra tik žmogaus. Yra Žmogus – Kūrėjas. Žmogus – visos didžiulės erdvės Gyventojas. O Visatos gyventojas turi suvokti, kokia veiklos forma būtina šiam gyvenimo laikotarpiui. Ir viską, kas buvo priimtina iki šiol, iš principo, neteks prasmės. Jūs įeinate į Amžinybę. Jūs visados gyvenote Amžinybėje, bet sąmonė buvo tiek užblokuota, kad nebeturėjote jokio supratimo, kas yra gyvenimas Amžinybėje. O dabar ta Amžinybė atsiveria ir jūs turite gyventi pagal naujus standartus.

Kreipiuosi į kiekvieną, kuris atsivėręs šį laišką skaito ir mano, kad tai jo neliečia. Deja, liečia. Arba tu deriniesi prie naujų sąlygų, arba informacija apie tave išnyksta iš beribės erdvės, o lieka erdvėje, kuri neturi ypatingos reikšmės Visatos gyvenimui, kur jūsų energija silpnės ir išnyks. Žmogaus Kūrėjo energija tik stiprės. Galios ir galimybės tik stiprės. Klausiate, o kaip žinoti, kaip tapti tuo Visatos gyventoju? Jums pamokos bus duodamos nuolat ir nelabai reikšmingos. Jūs net nesuprasite, kad esate bandomi, kad esate mokomi, tol, kol jūsų suvokimas neprasiplės, kol nepakelsite savo vibracijų. Jūsų noro gyventi Naujame Pasaulyje nepakanka. Reikia tai įrodyti visu savo gyvenimo būdu, kiekviena savo kasdienybės akimirka. Išbandymai ir pamokos bus nuolat duodamos. Jeigu to neįvertinsite ar net nepastebėsite – tai jau jūsų problema. Tik tamsūs ego akiniai gali neleisti pamatyti jums suteikiamos šviesos. Nusiimkite tuos akinius ir pasaulį pamatysite visame gražume. To jums ir linkiu su meile, viltimi ir džiaugsmu. Atėjo jūsų didžioji valanda. Tapkite Kūrėjais.

Serapis Bėjus

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *