Hermis Trismegistas

Hermis Trismegistas VIII pamoka

Dviejų pasaulių susiliejimas.

Jums iškyla sudėtinga situacija – turite išmokti gyventi dviejuose pasauliuose: materialiame ir nematerialiame pasauliuose. Kaip gyventi nematerialiame pasaulyje galima suvokti tik pažengus jūsų sąmonei, tik pakėlus savo energetinio lauko vibracijas į tą lygmenį, kuriame atsiveria šis pasaulis. Tai yra nuolatinis žmogaus darbas su savimi. Nuolatinė kūryba, savitvarda ir sugebėjimas suprasti kas ir kodėl vyksta. Visa tai jums nauja, tai pradžia, bet visa tai galima suprasti.

Kita bėda yra tai, kad jūs nemokate ir nežinote kaip iš tikro gyventi žemiškąjį gyvenimą. Jūs per savo įsikūnijimus pridarėte tiek daug klaidų, kad atitaisyti savo tikrąją vertę darosi tiesiog neįmanoma. Jūs ne tik susiformavote karmą, bet jūs darydami neteisingą sprendimą po sprendimo suformavote save tokį, kokie dabar esate, o tai nėra tas grynas krištolas, kuris gali išskleisti dieviškąją šviesą per save. Jūs suformavote savo charakterį, savo vertybes, savo įsitikinimus. Jie kaip dulkelė po dulkelės dėjosi ant krištolo ir gavosi žmogus, nesuvokiantis savo giliosios egzistencinės prasmės.

Vadinasi, jūs nemokate gyventi nei materialiame, nei nematerialiame pasaulyje. Ką daryti, kai tie pasauliai susilieja ir atsiveria jums savo grožiu ir savo jėga? Tenka mokytis pažinti iš karto abu pasaulius – subtilųjį ir materialųjį. Tik atsiveriant subtiliojo pasaulio suvokimui, jūs aiškiau suvoksite ir savo padėtį žemiškajame pasaulyje. Jūs pajusite ir suprasite kokios jums priimtinos tiesos yra klaidingos, kokie charakterio bruožai nereikalingi, kaip vertinate vienus ar kitus savo gyvenimo įvykius.

Tik atsivėrimas subtiliojo pasaulio pažinimui, sudarys sąlygas pažinti žemiškąjį pasaulį. Tai, kad puikiai išmanote fiziką, chemiją, kad darote įvairius atradimus ir išradimus, tai nereiškia, kad pažįstate savo pasaulį. Jūs mokate suderinti tam tikrus dalykus ir mokate formuoti savo išorinį gyvenimą. Bet žemiškasis pasaulis susideda iš išorinio ir vidinio pasaulio. Ir abi šios dalys vienodai įtakoja jūsų gyvenimą.

Kai suvoksite subtiliojo pasaulio galią, kai suvoksite ten egzistuojančius dėsnius, visa tai turės didžiulę įtaką jūsų vidiniam pasauliui. Jūs keisitės, jūs keisite savo mintis, savo jausmus ir, žinoma, veiksmus. Jūs priimsite kitokius sprendimus ir į jūsų gyvenimą įsilies kitos jėgos, kurios sėkmingai pasireikš jūsų žemiškajame pasaulyje.

Tų jėgų įvaldymas visiškai pakeis jūsų požiūrį į gyvenimą. Kardinaliai pakeisite savo vertybes ir savo gyvenimo būdą. Nors, gal būt, jūs ir dabar laikotės Dievo įstatymą, laikotės dorovės principų, bet įvaldymas (sugebėjimas suprasti ir pritaikyti savo gyvenime) subtiliojo pasaulio jėgą, leis jums visai kitaip pažvelgti į gyvenimą Žemėje. Jums susiformuos kiti tikslai, kiti norai, kitos vertybės. Ir visa tai matydami jus ištiks nedidelis šokas – kaip neteisingai buvo gyventa.

Reikalinga išmokti visiškos savitvardos. Visiško sugebėjimo sau atleisti, atleisti kitiems žmonėms. Mokėti sukoncentruoti dėmesį į dieviškąją šviesą ir visiškai Tikėti ir Pasitikėti Dievu.

Tai jums skiriu nuolatinę pamoką: visur ir visados sugebėti išsaugoti vidinę ramybę, pasitikėjimą Dievu (nes Jis geriau žino, kas žmogui gera ir tinkama). Ir turite išmokti kontroliuoti savo mintis, jausmus. Be kontrolės, be savitvardos jums bus be galo sunku, kai prieš jūsų akis atsivers tikroji tiesa. Tai, iš tiesų, gali sukelti jūsų geroms širdims daug skausmo. Ne veltui jūs neprisimenate praėjusių įsikūnijimų, nes nesate išsiugdę savitvardos, tolerancijos, pagarbos buvusiems įvykiams. Jūs esate greiti vertinti, kaltinti tiek save, tiek kitus. Jūs greitai pasiduodate pykčio, nuoskaudos emocijai. Nemokėdami valdyti savęs jūs labai apsunkinate dabartį. O kūryba vyksta čia ir dabar. Ir jeigu toje dabartyje jūs gyvensite suvokimo kančiose, jūs nesukursite nieko kito, kaip tik begalinį skausmą ateičiai. Čia ir yra viena iš priežasčių, kodėl jums taip sudėtingai atsiveria subtilusis pasaulis. Ne mes jį slepiame nuo jūsų, bet jūs nesate pasiruošę priimti to pasaulio. Jūs nemokate savęs suvaldyti, nemokate išskleisti džiaugsmo ir nesuvokiate gilesnės egzistencinės prasmės.

Kai atsivers suvokimas kas yra egzistencinė prasmė – jums bus lengva priimti pasaulį ir save tokius, kokie šią akimirką esate. Ir jūs žinosite, kaip gyventi tą kasdienį gyvenimą, kad atstatytumėte savo padarytas klaidas. Ne tiek pačias klaidas, kiek savo požiūrį į klaidas ir savo įpročius elgtis taip, kaip seniau. Jūs kuriate neteisingą ateitį, ne vien dėl to, kad nesuprantate, ką darote. Ne, jūs daug ką suprantate, bet jūsų įpročiai neleidžia jums daryti esminių pokyčių savo gyvensenoje.

Įpročių keitimas taip pat svarbus momentas, kaip ir savitvardos formavimas.

Atrodytų, kas čia tokio save suvaldyti, įpročius pakeisti, meilei ir šviesai atsiverti? Deja, tai jums vis dar praktiškai neįmanoma, nors teoriškai manote, kad tai jau net pasiekėte. Bet pažvelkite kokiame pasaulyje gyvenate ir ką jūs sukūrėte ( ne kiti, o tu, žmogau, konkrečiai). Žinios ir veiksmas labai skiriasi, tai jums vis dar nesuderinami dalykai. Skaitote, mokotės, analizuojate, suprantate, o elgiatės kaip visada, kaip įpratę, kaip nustatyta kolektyvinės sąmonės. Atsilaisvinkite nuo įpročių, nuo senų tiesų, nuo ego gniaužtų.

Būkite laisvi, mylėkite gyvenimą ir vertinkite tą galimybę, kurią šiandieną Dievas jums suteikė – Galimybę Gyventi.

AUDIO: Hermis Trismegistas VIII pamoka

Dalintis:

1 komentaras apie “Hermis Trismegistas VIII pamoka”

  1. Sveiki.Taip gera skaityti šitokią nuostabią išmintį.Ji pakelia, priglaudžia, sušildo ir tiesiog suteikia sparnus.Dėkoju.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *