Hermis Trismegistas

Hermis Trismegistas XI pamoka

Visata nuolat atsinaujina ir auga. Joje nebūna pastovumo. Visatos prigimtis – energija, kuri yra pačių įvairiausių dažnių. Kaip nustatė kvantinė fizika, energija gali susilieti į tam tikras struktūras, formas, jeigu į subatomines dalelytes yra nukreipiamas dėmesys – sąmoninga mintis.

Dėmesys įtakoja subatominių dalelyčių judėjimą ir jeigu sąmonė formuoja vaizdinį – tai subatominės dalelytės susijungia į tam tikrą formą. Taip Aukščiausioji Sąmonė formavo save. Formavo visus pasaulius ir visą Visatą. Kūrėjas suformavo žmogų, turintį sąmonę. Vadinasi, žmogus turi dėmesio jėgą. Jeigu žmogus sutelkia dėmesį į kažką, jis jau veikia to energijos subatomines dalelytes ir tą „kažką“ kuria. Viskas pirmiausia formuojasi mintyse, po to tai realizuojasi materijoje. Kai žmogus nukreipia dėmesį į tam tikrą įvykį ar žmogų, jam iškyla įvairiausi jausmai, įvairiausios mintys. Tas konkretus įvykis (arba žmogus) iššaukia apmąstymus, iššaukia emocijas. Jūs to įvykio gal tiesiogiai ir nepakeisite, bet savo dėmesiu jūs formuosite vaizdinius ir juos papildysite savo išgyventų emocijų energija. Vadinasi, tame nematerialiniame lygmenyje jūs formuojate tam tikrą vaizdinį arba pojūtį. Jūs paimate iš erdvės energiją, priderinate ją prie savo vibracijų ir formuojate tam tikras mintis, kurios paremtos jausmais gali ir materializuotis.

Jūs formuojate tiek gėrį, tiek ir blogį. Todėl praėjusioje pamokoje ir raginau pradėti fokusuoti dėmesį ties tuo, kas jūsų pasaulyje gera ir gražu. Sąmoningai formuokite gerus palinkėjimus kitiems žmonėms. Taip jūs kuriate erdvę, kuriate energetinius vaizdinius, kurie leis tam tikram žmogui dar labiau atlaisvinti savo gebėjimus, talentus.

Sąmoningas dėmesio sutelkimas – tai didžiulė kūrybinė jėga. Jūs galite sukurti labai geras gyvenimo sąlygas sau ir kitiems. Ir jeigu jūs nepažeidžiate Visatos dėsnių, jūs tikrai pasijausite laimingais ir gyvensite laimingai, turtingai, sveikai. Turite įsisąmoninti (galite tai paremti ir kvantinės fizikos atradimais), kad jūsų dėmesio energija kuria. Kur sutelktas jūsų sąmoningas dėmesys, tas jau pradeda formuotis erdvėje. Materializuoti didžiulio gero namo, gal jums nepakas energijos, nepakaks energetinio tyrumo ir švarumo, bet materializuoti gerą, ramią aplinką sau ir kitiems – tai tikrai galite. Materializacija greičiausiai ir pasireiškia per mintį, per jausmą. Tik vėliau per veiksmą ir tiesioginę išraišką materijoje.

Jūs gi žinote, kad Sai Baba materializuodavo tam tikrus daiktus. O tai nebuvo stebuklas, tai tik buvo sugebėjimas valdyti dėmesio energiją. Tai parodė ir Jėzus, paversdamas vandenį vynu. Visa tai ne stebuklas, tai fizika patvirtinti procesai. Jūsų dėmesio energija gali valdyti subatomines dalelytes ir gali kurti, formuoti tam tikrą materializaciją.

Kaip laiško pradžioje sakiau – Visata nuolat atsinaujina. Ji atsinaujina, nes sąmoninga gyvybė nuolat kuria. Ir kuria pačiuose įvairiausiuose lygmenyse. Atsinaujina, plečiasi, didėja. Žmogus yra sąmoninga būtybė, vadinasi, jis gali kurti ne tik žemiškoje erdvėje, bet ir bendrojoje erdvėje. Jis gali formuoti naujus derinius Visatoje. O vienas iš tokių ateities darinių – tai kito lygmens (daug aukštesnių vibracijų lygio) Žemė. Žmogus jau dabar pradeda formuoti naują Žemę. Tik jis turi tai formuoti, būdamas aukštame energetiniame lygmenyje, pakilęs virš negatyvumo ir būitiškos kasdienybės. Bet tai jau daroma ir ateities Žemė jau dabar formuojama. Gal jums tai atrodo tik fantazija, bet tai yra realybė. Ir tos realybės vystymosi procese pradedate dalyvauti ir jūs.

Daugelis sielų apsigyvens naujojoje Žemėje. Tai bus žmogaus – kūrėjo kūryba. Žmogaus ir Dievo bendra kūryba (todėl ir materializacija tokia galinga). Bendra, nes Dievas yra Žmoguje ir tai, ką kuria žmogus, kuria ir Dievas. Arba atvirkščiai, ką kuria Dievas – tą kuria ir žmogus.

Žmogus – Visatos Kūrėjas. Priimkite tai už realybę. Ir prisiimkite atsakomybę už savo veiksmus, o svarbiausia, už savo dėmesį.

Pamoka: nuolat atkreipkite dėmesį į tai, ką mąstote, ką galvojate, nes jūs savo sąmonės jėgą sutelkiate į tai, apie ką mąstote. Daugiau teigiamumo įneškite į savo mintis ir labai kontroliuokite dėmesio energijos srautus. Skirkite dėmesį džiaugsmui, laimei, meilei, tolerancijai ir t.t. Prisiminkite, jūs kuriate tai į ką esate sutelkę dėmesį. Jei sutelkėte dėmesį į negatyvumą, tai ir kuriate negatyvumą. O negatyvumas – tai žemiausias energetinis lygis Žemėje. Negi, tik tiek esate verti, kad sugebate kurti tik negatyvumą.

Aš manau, kad jūs galite kurti ir gėrį. Panorėkite jį kurti ir jums atsivers naujos saviraiškos galimybės.

AUDIO: Hermis Trismegistas XI pamoka

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *