Hermis Trismegistas

Hermis Trismegistas XIII pamoka

Išmintis ir Meilė – tai du pagrindiniai srautai, kurie įtakoja Žemės evoliuciją. Kiekviena visata ir kiekvienas atskiras visatos pasaulis turi savo dominuojančias energijas. Sakysite, kad be Išminties ir Meilės negali egzistuoti sąmoninga gyvybė. Ir tai yra tiesa. Išmintis – tai sąmonė. Ji egzistuoja ten, kur numatytas virsmas. Bet ne visur egzistuoja meilė, kaip pagrindinė energija. Yra žmonėms nesuvokiamų jausmų amplitudė, kuri pasiskirsto po visas „gyvenamas teritorijas“ ir kurios išraiška žmogui nepažįstama, nesuvokiama. Bet imdami visumą, toje visumoje turi būti Meilė. Ir žmogus yra atsakingas, kad Išmintis vystytųsi, būtent, Meilės energijoje. Jūs turite apjungti šiuos du aspektus labai tiksliai.

Sąmonė turi vystytis ant meilės energijos pagrindo.

Dievas yra viskas, Jis yra ir Meilė, ir Išmintis, ir visa ta amplitudė jausmų, kurių jūs nepažįstate. Todėl negalite sakyti, kad Išmintis be meilės negali egzistuoti. Juk jūs nepažįstate to jausmo, kuris yra dar gilesnis už jums suvokiamą meilę. Prisipažinkite, tie, kurie nors kartą patyrėte dieviškosios meilės jausmą, jūs suvokiate, koks tai gilus jausmas ir kaip jis skiriasi nuo žmogiškosios meilės. Tai žinokite, yra dar gilesnis jausmas, nei jūsų suvokiamoji dieviškoji meilė. Nors jis taip pat vadinasi dieviškoji meilė, bet kitame kontekste, kitu vibracijų dažniu, kitu vidiniu gilumu.

Suvokus, kad Visatose egzistuoja kitų jausmų amplitudės, vėl grįžtu prie Žemėje vyraujančių energijos srovių: Išminties ir Meilės. Yra dvi „srovės“. Ir jūs turite abi šias sroves vystyti proporcingai vienodai. Jūsų sąmoningumas turi kilti proporcingai su didėjančiu, gilėjančiu meilės jausmu. Šiuo metu žmonėse dominuoja tai viena energetinė kryptis, tai kita. Vieni į gyvenimą žiūri daugiau per sąmoningumą, kiti per meilės išraišką. Apjungti abi sritis dar nėra lengva. Žinoma, jūs to siekiate ir manote, kad tai pavyksta, bet Aš galiu pasakyti, kad tai tik vidutinio lygio bandymai. Bet tie bandymai turi būti. Tai jūsų pažangos kelias. Kai Išmintis ir Meilė pasiekia žmogui prieinamą aukščiausią vibracijos gaidą, tai jis patiria nušvitimą. Atskirai stiprinant vieną kryptį, jūs nušvitimo nepasieksite. Todėl atmeskite iliuziją, kad jums pakanka eiti tuo keliu, kuris jums labiau priimtinas. Mokymo pradžioje jūs turite dominuojančią kryptį, ją vystykite, bet atėjus laikui reikia save keisti ir formuoti save per abu energetinius srautus: per sąmoningumo kėlimą meilės pagrindu.

AUDIO: Hermis Trismegistas XIII pamoka

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *