San Chrit

Gyvenkite pozityviai nusiteikę ir darykite gerus darbus

Išminties Vladovė San CHrit.

Mielieji, visados prisiminkite, kad jūsų minties jėga turi kūrybinę galią. Jūs kuriate savo pasaulį. Pirmiausia – vidinį, po to – materialųjį. Būkite atidūs tam, ką kuriate kiekvieną dieną. Būkite atidūs savo mintims, jausmams, pojūčiams. Jeigu jūs visą dieną esate įsitempę, susirūpinę ar nusiminę, jūsų visos mintys ir veiksmai bus apgaubti tamsos. Jūs visą savo dienos kūrybą apgaubsite žemų vibracijų apvalkalu. O žemos vibracijos negali egzistuoti ateities pasaulyje. Vadinasi, viską, ką neigiamo sukuriate šiandieną, jau rytoj teks atidirbti. O jeigu ir rytoj kursite tą patį negatyvumą, tai kada spėsite atsivalyti nuo tos neigiamos energijos, kurią sukuriate. Todėl, kai esate sąmoningi, tai ne tik stebėkite savo pojūčius, vidinę būseną ir savo mintis, bet dirbkite su tuo, ką neigiamo sukūrėte anksčiau. Kas dieną skirkite laiko atsivalymui. Prisiminkite savo skaudžias emocijas, savo pyktį, liūdesį ir apgaubkite tuos išgyvenimus savo vidine meile. Atleiskite tiems, kas sukūrė tokią situaciją, atleiskite tiesiogiai ar netiesiogiai prie to prisidėjusiems. Supraskite, kas jus iš tikro skaudino, kodėl skaudino, ar jūs galėjote reaguoti kitaip? Jei galėjote reaguoti kitaip, tai patys mintyse atsiprašykite tų, kuriuos ne taip supratote, ne taip įvertinote. Atsiprašykite savęs, kad buvote silpni, kad buvote pavargę ir neatidūs. Paraginkite save mąstyti pozityviai, paskatinkite save taip elgtis. Pozityvus elgesys – tai taip pat įprotis. Formuokite tokį įprotį, kuris neša naudą jūsų gyvenimui, o ne jį žlugdo. Apmąstykite, ką nuveikėte per dieną ir ką galėjote kitaip padaryti. Tai pamokos. Nieko gyvenime nevyksta atsitiktinai. Viskas turi savo valgą, viskas yra arba pamokos, arba karma, arba jūsų teisingų ar neteisingų sprendimų pasekmės. Apgaubkite meile žmogų, kurį įskaudinote, įžeidėte, atsiprašykite jo mintimis, apgaubkite tą situaciją violetinės liepsnos ugnimi ir sudeginkite. Bet kurią situaciją, kuri jums išsiveržė per dieną ir kuri kupina negatyvumo – apgaubkite violetinės liepsnos ugnimi ir sudeginkite. Sudeginkite savo negeras mintis ir jausmus, sudeginkite ir kitam žmogui išprovokuotas negeras mintis ir jausmus. Jeigu jūs išprovokavote nesantaiką, nerimą, baimę kitam žmogui, tai už tas kito žmogaus emocijas esate atsakingi jūs patys. Tai jau dėmelės jūsų karmoje.

Sąmoninga mintis yra kūrybinga mintis, jeigu jūs sąmoningai prisiimsite atsakomybę už savo veiksmų pasekmes ir sudeginsite tai, ką suformavote negero – jūs neformuosite energetinių blokų. Jūs iš karto atvalysite erdvę. Žinoma, ne visados galite susivokti ar tai teisingi poelgiai, ar neteisingi. Galite nesuprasti ar tai pamokos, ar tai tiesiog paprasta kasdienybė į kurią nereikėtų labai kreipti dėmesio. Tada tiesiog paprašykite Dievo, kad jis panaudodamas jūsų gerąją energiją, sudegintų per dieną suformuotą jūsų negatyvumą. Bet gerosios energijos jūs neturite labai daug. Todėl mainais už prašymą Dievui turite paaukoti savo maldos, liepimų skaitymo energiją. Dovanokite Dievui savo maldos energiją ir Jis apvalys jus nuo jūsų suformuoto negatyvumo. Turi būti mainai. Negali būti tik prašymas. Neegzistuoja toks dėsnis, kad paprašai ir veltui gauni. Gauni tiek, kiek esi užsidirbęs. Ir jeigu tu visados elgiesi neteisingai arba kvailai (per daug jaudiniesi, esi įsitempęs, piktas ir t.t.), tai tu nesuformuoji gerosios energijos ir nėra ko panaudoti tavo gyvenimo pagerinimui.

Kada žmogus pasiekia nušvitimą? Tik tada, kai jo geroji energiją apima jo energetinį lauką visu šimtu procentu. Kai nebėra neatidirbtos karmos ir kai žmogus moka teisingai mąstyti ir elgtis. Norite formuoti gerąją energiją papildomai, kad Dievas daugiau jos galėtų panaudoti jūsų karminiams blokams valyti – tai stenkitės ne tik melstis, bet ir daugiau gerų darbų per dieną padaryti. Energijos gaunate tada, kai ją atiduodate. Jeigu atiduodi blogą energiją – blogą ir gausi, tai nebus už ką Dievui suformuoti jums pagalbos. Jeigu atiduosi į aplinką gerąją energiją – gausi pats gerosios energijos, o ji ir bus panaudota jūsų sveikatai pataisyti, situacijoms pagerinti ir karminiams blokams apvalyti.

Gyvenkite pozityviai nusiteikę ir darykite gerus darbus. Tai pagrindinė gyvenimo taisyklė, negi ji tokia sudėtinga, kad jos nesilaikote?

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *