AŠ ESU, KAS ESU

AŠ ESU įsakas žemiškajam protui

Kas yra mantra? Tai tam tikrų žodžių skambesio virpėjimas. Tai žodžių vibracijos, kurios pakylėja žmogaus skleidžiamas vibracijas į aukštesnį lygmenį.

O kai mantroje skamba įsakas sau, tai pradeda veikti dėmesio energija. Automatinis virpesių susiderinimas susilieja su sąmoninga veikla ir taip susiformuoja didžiulis pokytis žmogaus energetikoje, tiek fizinėje, tiek emocinėje, tiek mentalinėje sferoje. Su šia mantra keičiasi vibracija visuose žmogaus kūnuose. Ir žmogaus dvasia susilieja su Aukščiausiąja Tiesa, su Esme.

Šią jums duotą mantrą skaitykite po violetinės liepsnos liepimų. Skaitykite lėtai, 9 kartus. Turite išjausti kiekvieną žodį, turite patikėti tuo, ką sakote. Violetinės liepsnos liepimai apvalys jūsų energetiką nuo dienos sumaišties, apvalys vidines emocijas ir mintis. Ir tada atsiverkite šiai mantrai, kurią dovanoja Viešpats Maitrėja. Tai nėra tik savitaigos žodžiai. Tai Viešpaties dovana žmogui. Tai galimybė pakylėti savo sąmonę į aukštesnį suvokimo lygmenį. Pakylėti savo meilę į aukštesnių vibracijų erdvę ir priderinti savo žemiškąjį kūną prie aukštesnių vibracijų, kurios nuolat jus pasiekia ir prie kurių turite išmokti prisiderinti.

AŠ ESU įsakas žemiškajam protui

OM

Aš susilieju su Visagaliu Protu

Ir įsakau savo žemiškajam protui susilieti su Visagaliu Protu.

 

OM

Aš susilieju su Visagale Meile

Ir įsakau savo meilės čakrai atsiverti Visagalei Meilei.

 

OM

Aš susilieju su Dievo šviesa

Ir įsakau savo kūno energetikai susilieti su Dievo šviesa.

 

OM

AŠ ESU Laisvė, AŠ ESU Meilė, AŠ ESU Džiaugsmas,

AŠ ESU Tiesa.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *