Viešpats Maitrėja

Lotosas žydi

Viešpats Maitrėja.

Violeta – Maitrėja, Aš tau suteikiau savo būties žiedą – Lotosą. Priimk jį ir nešiok jį savo širdyje garbingai, tvirtai ir ilgai. Man reikia žmogaus, galinčio bet kur ir bet kada suaktyvinti Lotoso švytėjimą ir tiesiogiai išskleisti mano energiją. Šis energetinis užtaisas labai reikalingas, keičiant žmogaus mąstymą. Žmogus nesugeba priimti kito dažnio pasaulio vaizdinių, todėl jūsų pasaulio suvokimas yra apribotas labai griežtuose suvokimo rėmuose. Viskas labai standartiška ir tikslu, bet tai nereiškia, kad teisinga. Skleisti meilę ir gerumą yra be galo svarbu. Taip jūs formuojate erdvę, kurioje galės pasireikšti jūsų kūryba, jūsų sąmoningas gyvenimas. Bet meilės ir gerumo nepakanka, reikalingas sąmonės atsilaisvinimas, sugebėjimas išjausti kitus virpesius, kurie praskleistų uždangą į kitokio pasaulio matymą. Jūs turite įnešti pokytį į savo mąstymą. Prie dabartinio suvokimo kas yra pasaulis, reikia pridėti naujas žinias. Tiek mokslo, tiek meno, tiek subtiliojo pasaulio pajautimo žinias.

Jūs neturite grįžti į senovę ir analizuoti buvusių išminčių žinių, ar aiškintis buvusias užslėptas žinias. Tos žinios vis tiek buvo pritaikytos to meto žmonių suvokimui. Bet suvokimas dabar keičiasi, vadinasi keičiasi ir pati žinia. Keičiasi žinių prasmė. Nesikeičia tik tiesa, kad Aukščiausios Sąmonės dėka yra suformuotas visas pasaulis. Visa materija ir nematerija. Aš, Viešpats Maitrėja, suteikiau galimybę atverti Šambalos vartus jūsų sąmonėje. Ar pasinaudosite ta galimybe, tai jau priklausys tik nuo jūsų pačių įdirbio. Kam ir kada reikalinga Šambala? Tai ne rojaus kampelis, kuriame malonu pasivaikščioti. Tai žinių buveinė, tai gebėjimas priimti informaciją kitu dažniu. Sugebėjimas matyti, suprasti daugiau nei iki šiol. Ir tos žinios jau nebeturi kelti jums baimės ar vidinio netikėjimo tuom, ką matai. Tos žinios duodamos tik tada, kai žmogus yra atsakingas, stiprus kūnu ir dvasia. Kūnu stipriu būti taip pat reikia, nes vibracijos ten aukštos, o Žemėje jos žemos. Reikia sugebėti atlaikyti vibracijų pokytį. Ne kiekvienas pajėgus šokt į eketę žiemą ir bėgt į karštą pirtį. Kūnas turi prisiderinti prie temperatūros svyravimų. O čia turi prisiderinti prie vibracijų dažnio kitimo. Sugebėt priimti aukštas vibracijas – jau pasiekimas, bet reikia sugebėti su tomis vibracijomis išgyventi kasdienybėje.

Mielieji mano, Aš vis tiek džiaugiuosi jūsų vidiniais pasiekimais. Myliu jus, gerbiu jus. Eikite visados tik į priekį. Klyskite, mokykitės, bet eikite į priekį ir ateis laikas, kad jūs atsilaisvinsite nuo savo neigiamos karmos, nuo savo įpročių, prisirišimų, nuo siauro pasaulio suvokimo. Lotosas žydi.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *